860

Μάκης Μηνδρινός

Τι παίζουμε ώρε παλικάρια;

Χαιρετώ! Είναι από τις σπάνιες φορές της σεζόν που ανεβάζω στήλη Σάββατο και μάλιστα σχεδόν μεσημέρι. Τα είπαμε και χθες στο ραδιόφωνο με τον Βασίλη, είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στο Νησί και δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Και είναι κρίμα που γίνεται αυτό τώρα γιατί η στοιχηματική σεζόν είχε (έχει) μπει σε πολύ καλή ρότα

Οι αναβολές πολλές λόγω Covid, τα βλέπετε, τα είπαμε και χθες στην εκπομπή, το θετικό είναι ότι από χθες δεν προέκυψαν καινούριες αναβολές.

Και ειδησεογραφικά δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερο από το ματς που έχουν απομείνει, τουλάχιστον δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω.

Η απορία που εξέφρασα χθες στην εκπομπή, παραμένει: Τι παίζουμε ώρε παλικάρια; Σκέφτηκα να μην παίξω τίποτα. Οι αποδόσεις στα ματς που μου αρέσουν είναι απλά νορμάλ. Ευκαιρίες μεγάλες δεν βρίσκω. Μετά είπα μήπως κοιτούσα 2-3 ματσάκια από αυτά που ανέφερε ο Βασίλης χθες, εκτός Αγγλίας.

Δεν μου πάει εύκολα το χέρι να μπλέξω με παιχνίδια που γενικότερα δεν έχω εικόνα. Θα μου πεις, «σιγά, για μια φορά δεν τρέχει και τίποτα».

Κατέληξα στην… Αγγλία (γέλια). Είναι τα δύο ματς από το πρόγραμμα που μου αρέσουν περισσότερο, έστω κι αν δεν κόβω… φλέβα. Οι μπούκ είναι προσεκτικοί, μικρά τα λαθάκια, δεν πρόκειται για τις σούπερ ντούπερ ευκαιρίες.

Μόρκαμ – Φλίτγουντ διπλό με το σετ να έχει πια ισορροπήσει και Τρανμίρ – Λέιτον Οριεντ με τον άσο να έχει πέσει στο 2,70-2,80 (ανάλογα την εταιρία).

Φλίτγουντ και Τρανμίρ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, η Μόρκαμ δεν πατάει καθόλου καλά, η Λέιτον εκτός έχει μία νίκη όλη κι όλη. Θα κάνω μια καλοπληρωμένη δυάδα, έτσι… για το καλό που λένε.

Αυτά τα ολίγα. Νέα στήλη πιθανότατα την Τρίτη, εξαρτάται και από τις εξελίξεις (τη Δευτέρα συνεδριάζουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για να αποφασίσουν αν και πως θα συνεχίσουν εν μέσω των πολλών κρουσμάτων).

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος