1255

Thassios

Το βάρος στα ντέρμπι!

Καλημέρα betsellerades μου!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο έφτασε και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς. Το Europa πέρασε και θα έλεγα ευτυχώς για εμένα καθώς για μια ακόμη φορά μου έφερε χασούρα αλλά θεωρώ ότι έκανα καλή διαχείριση ποντάροντας όσο πιο χαλαρά μπορούσα.

Πάμε στα φρέσκα τώρα όπου έχουμε ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με αρκετά ντέρμπι αλλά όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει δεν είναι το ίδιο χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Δηλαδή ναι μεν θα ποντάρουμε κάποια στοιχήματα αλλά θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με χαμηλά πονταρίσματα γιατί καθημερινά βλέπουμε πόσο ζορίσει το θέμα των καρτών . Πάμε να δούμε σιγά σιγά πως θα κινηθούμε.

Νωρίς λοιπόν στην Αγγλία έχουμε δύο ντέρμπι . Το ένα είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Γουλβς και Άστον Βίλα και το άλλο είναι το ντέρμπι της νότιας Ουαλίας ανάμεσα σε Κάρντιφ και Σουόνσι.

Στο πρώτο έχουμε την Γουλβς που είναι η ομάδα με τον χαμηλότερο μέσο όρο καρτών στο πρωτάθλημα σε ότι αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια (0,6 ανά ματς)  ενώ η Άστον βίλα εκτός έδρας έχει κάπου στο 1,80 μέσο όρο. O Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο αγαπημένος Mike Dean ο οποίος όμως φέτος μοιάζει λίγο πιο χαλαρός αφού σε 8 ματς έχει 26 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Με αυτά τα δεδομένα θα ήταν κανονικά ένα παιχνίδι που θα έκανα πάσο αλλά η πινελιά του ντέρμπι με ωθεί να σκεφτώ την επιλογή του ειδικού ‘’οβερ 0,5 κάρτες Γουλβς + οβερ 1,5 κάρτες Άστον Βίλα’’ που βρίσκω σε απόδοση 1,95 (στο 2,87 το όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα για τους πιο τολμηρούς) και με καλύπτει ενώ την επιλογή της κόκκινης κάρτας θα τη τσεκάρω στο live.

Την ίδια ώρα το άλλο ντέρμπι μοιάζει πιο καλό με τον John Brooks ρέφερι που φέτος έχει 37 κίτρινες σε 12 ματς . Η Κάρντιφ εντός έδρας δεν παίρνει εύκολα κάρτες με μέσο όρο λίγο πάνω από 1 ενώ η Σουόνσι εκτός έδρας αγγίζει το 2 σε μέσο όρο σε κάρτες . το όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα πληρώνει 2,90 και είναι ένα ειδικό που μπορεί να παιχτεί και μονό αν και θα ήμουν πιο ζεστός άμα είχα πιο καλή παράδοση καρτών σε αυτό το ζευγάρι.

Στο 4,5 και η κόκκινη εδώ αλλά δεδομένου ότι βγαίνουν δύσκολα κάρτες στην Αγγλία ,ενώ φέτος έχει μόνο 1 κόκκινη κάρτα η Κάρντιφ και καθόλου η Σουόνσι,  δεν έχει και καμιά μεγάλη αξία η απόδοση.

Το απόγευμα φυσικά έχουμε το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ όπου οι αποδόσεις σε κάρτες είναι για no bet (ίσως δούμε κανένα καρτομπετ στο live ή την κόκκινη κάρτα αν και ο ρέφερι δεν είναι καλός) ενώ αξία βρίσκω στο να σκοράρει πέναλτι η Μαν Γιουν σε απόδοση 7 καθώς δε νομίζω να υπάρχει ομάδα που να έχει σκοράρει  περισσότερα πέναλτι στο πρωτάθλημα.

Φεύγουμε από την Αγγλία και πάμε στην Ισπανία όπου έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ με διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο γνωστός πλέον σε όλους Antonio Mateu Lahoz . Η αλήθεια είναι ότι ενώ ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι από τους πλέον καρτάκηδες στην Ευρώπη φέτος στην Ισπανία έχει χαμηλό μέσο όρο σε κάρτες . Θεωρώ όμως πως άμα γίνουν σκληρά μαρκαρίσματα δεν θα χαρίσει τόσο εύκολα ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο ντέρμπι και η κόκκινη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι στις επιλογές μου.

Για να κλείσουμε με την Ισπανία το μεσημέρι έχουμε τον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο με τον Carlos Grande να είναι διαιτητής της αναμέτρησης όπου φέτος είναι ο δεύτερος ρέφερι με τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε κάρτες στην Ισπανία ( 5,5 μέσο όρο κίτρινων και 4 κόκκινες σε 6 ματς). Η Βαλένθια εντός έχει μέσο όρο καρτών 2,7 ενώ η Μπιλμπάο εκτός έχει 2,5 με  το ειδικό ‘’όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα’’ που το βρίσκω στο 1,85 να είναι μια σωστή επιλογή για να μπει άνετα σε κάποια δυάδα.

Μια από τα ίδια και στο ματς της Γαλλίας ανάμεσα σε Μαρσέϊγ και Μονακό όπου έχουν και αυτές υψηλούς μέσου όρους καρτών (2,6 εντός η μία και 2,5 εκτός η άλλη) με το Γάλλο ρέφερι Benoit Millot να έχει φέτος 22 κίτρινες και 2 κόκκινες σε 5 παιχνίδια ενώ είναι και από τους ρέφερι που δείχνουν την άσπρη βούλα. Στο 2,20 η επιλογή οβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα ενώ θα τσεκάρουμε και την κόκκινη στο live.

Τέλος σε ότι αφορά τις κάρτες θα πάμε στην αγαπημένη μας Ρωσία όπου στο σημερινό κουπόνι νομίζω ότι έχουμε το ζευγάρι με την καλύτερη παράδοση σε κόκκινες κάρτες. Αναφέρομαι  φυσικά στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ζενίτ και την Ντιναμό όπου στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις είχαμε 4 κόκκινες κάρτες. Με 3 κόκκινες κάρτες φέτος η Ζενίτ σε 17 παιχνίδια και 5 η Ντιναμό στα ίδια ματς είναι σήμερα αντιμέτωπες με τον Ρώσο ρέφερι Sergei Ivanov να είναι από αυτούς που δείχνουν εύκολα κάρτες ενώ φέτος σε 10 ματς έχει δείξει 2 κόκκινες κάρτες.

Στο 3,60 εδώ η επιλογή της κόκκινη και στα μάτια μου είναι μια σωστή τιμή.

Αυτά με τις κάρτες ενώ λέω στο παιχνίδι μου να βάλω και δύο ανατροπές σκορ από δύο ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα . Αναφέρομαι στις Μπάγερν και Ντόρτμουντ όπου έχουμε δει και τις δύο να βρίσκονται συχνά τελευταία πίσω στο σκορ. Η Ντόρτμουντ έχει δεχθεί πρώτη γκολ στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια (Ζενίτ , Άιντραχτ , Κολωνία) και το ίδιο και η Μπάγερν (με Λειψία , Ατλέτικο και Στουτκάρδη) .

Η πρώτη παίζει με τη Στουτκάρδη που όπως αναφέραμε έκανε ανατροπή σκορ με τη Μπάγερν ενώ έχει προηγηθεί στο σκορ και στα 4 τελευταία παιχνίδια . Στο άλλο ματς η Μπάγερν παίζει μέσα στην Ούνιον μια ομάδα που αρέσκεται να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτα 15’ των ματς όπου εντός έδρας έχει πετύχει τα 5 από τα 14 γκολ σε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Έχει σκοράρει πρώτη και στα 5 τελευταία παιχνίδια της ενώ στα 3 τελευταία εντός έχει φέρει 2 g/g ημιχρόνου. Οπότε το ειδικό που βρίσκω και στα δύο Γερμανικά παιχνίδια να δεχθούν πρώτες γκολ και αν ανατρέψουν το σκορ θα είναι στις επιλογές μου.

Όλα όσα ανέφερα είναι  η τελική διαλογή μου για σήμερα ενώ το θέμα εδώ είναι πως θα τα ποντάρω αφού θα πρέπει να κάνουμε και μια σχετική διαχείριση των μονάδων αφού τα μπετ καρτών όπως ανέφερα και στο πρόλογο δεν είναι φέτος για δυνατό ποντάρισμα.

Λοιπόν μετά από σκέψη το αποφάσισα! Θα κάνω μια βαρβάτη δυάδα καρτών με τα ντέρμπι σε Αγγλία από νωρίς (κάπου στο 8 δίνει η δυάδα με όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα ανά ματς) ενώ θα βάλω και μία χαμηλότερης απόδοσης δυάδα σε κάρτες στα ματς της Ισπανίας και της Γαλλίας . Από εκεί και πέρα θα παίξω την κόκκινη κάρτα σε Ρωσία ενώ το βράδυ στο ντέρμπι της Μαδρίτης επειδή η μέγιστη απόδοση που βρίσκω είναι το 3,5 στη κόκκινη τους ματς  λέω να σπάσω τη μίζα και να ποντάρω από 1 μονάδα στη κάθε ομάδα που βρίσκω στο 7,80.

Από 1 μονάδα επίσης θα ποντάρω και τις ανατροπές σκορ* που ανέφερα για να κλείσω την μέρα όπου θα δείτε ότι δεν θα έχω ξεπεράσει τις 9-10 μονάδες.

*Τις ανατροπές σκορ τις παίζω στο bet builder!

Τα λέμε στο chat σήμερα από το μεσημέρι μέχρι όσο αντέξουμε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS