2440

Μάκης Μηνδρινός

Το… βιολί μας εμείς!

Χρόνια πολλά και καλά, να τους χαίρεστε όσους γιορτάζουν, να σας χαιρόμαστε όσους γιορτάζετε! Μια που ξεμείναμε στην Αθήνα (λίγοι έχουμε απομείνει, ούτε… γατιά δεν βλέπεις στους δρόμους!), ας ασχοληθούμε με την… καψούρα μας. Εντάξει εμείς, το έχουμε ξαναπεί, είμαστε από τους τυχερούς που έκαναν την καψούρα επάγγελμα, οπότε μην παραπονιόμαστε κιόλας! Το βιολί μας εμείς! Τελικά δεν ήταν τόσο άσχημα το Σ/Κ.

Και εκπληξούλες είχε και ματσάρες είδαμε, χορτάσαμε μπάλα. Προφανώς, το είδατε φαντάζομαι, τα 3/4 των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκαν ανέτοιμες. Είναι δεδομένο πως από τις πρώτες αγωνιστικές ούτε 1-2 βασικά συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις. Επιβεβαιώθηκαν, όμως, οι αρχικές σκέψεις και ανησυχίες. Η Τσέλσι έκανε μπαμ πως ήταν για κόντρα.

Δεν ξέρω αν έπαιζε με 11 παίκτες σε όλο το ματς τι θα γινόταν, ξέρω ότι σε δύο επίσημα ως τώρα ψάχνεται. Και ακόμα περισσότερο ο Κόντε. Τα καμπανάκια έχουν ηχήσει, αν κάτσουν κάνα-δυο στραβές ακόμα, δεν αποκλείω τίποτα. Κι εκεί που είναι ο Κόστα στην «απ’ έξω», μη φάει κάνα… σουτ ο Κόντε και ο Κόστα επιστρέψει! Θα τα δούμε αυτά, ίσως και άμεσα, η Τσέλσι παίζει εκτός με την Τότεναμ την Κυριακή… Τα υπόλοιπα από την Πρέμιερ Λιγκ θα τα δούμε και θα τα πούμε εν καιρώ.

Και για τις δεδομένες αδυναμίες στην άμυνα των Αρσεναλ, Λίβερπουλ και για τις ομάδες του Μάντσεστερ που –ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα- δείχνουν να βρίσκουν τη χαμένη τους ταυτότητα… Πάμε στα φρέσκα. Με Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ δεν ασχολούμαι. Εμβόλιμες σε Τσάμπιονσιπ, Νάσιοναλ, Νασιονάλ Βορρά και Νάσιοναλ Νότο. Αυτά παρακολουθώ εδώ και κάνα 10ήμερο στενά, γι’ αυτά θα μιλήσουμε και σήμερα.

Δεν θέλω να ανοιχτώ, δεν υπάρχει λόγος, ξέρω ότι οι περισσότεροι διαβάζετε από το κινητό στην παραλία. Τσάμπιονσιπ * Το ματς της αγωνιστικής είναι το Κάρντιφ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο λόγω Γουόρνοκ: είναι στην Κάρντιφ, αλλά η καψούρα του είναι η Γιουνάιτεντ, την οποία στο παρελθόν ανέβασε ως την Πρέμιερ Λιγκ.

Στοιχηματικά, τίποτα. * Ένα Μίλγουολ – Ιπσουιτς είχα δει από κοντά πριν από 4-5 χρόνια. Τώρα, η Ιπσουιτς ξεκίνησε φουριόζα και κακώς είναι στο 4.00. Αντικειμενικά, όμως, δεν είναι η Ιπσουιτς ομάδα που μπορεί εύκολα να κάνει σερί νίκες. * Μπάρνσλεϊ – Νότιγχαμ είναι ένα πιθανό over, ίσως και over 3,5. * Πολύ ύπουλο είναι το Μπέρμιγχαμ – Μπόλτον.

Υπερβολικό το 5.00 του διπλού κι ας έχει να κάνει η ομάδα του Βασίλη να κάνει διπλό στην Τσάμπιονσιπ 26 ματς! Αν στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ δεν ήταν ο Ρέντναπ, θα το είχα ήδη μπουμπουνίσει. * Το Νόριτς – ΚΠΡ είναι το προφανές, με το διπλό να είναι στο 4.50. Για την ΚΠΡ τα είπαμε και την Παρασκευή, η Νόριτς ακόμα ψάχνεται. Δέχομαι, πάντως, ότι η Νόριτς δεν κάνει εύκολα δύο σερί ήττες στο «Κάροου Ρόουντ».

* Κακώς είναι στο 3.70 η Σάντερλαντ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Μπορεί η Σέφιλντ να ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για άνοδο, αλλά στις πρώτες αγωνιστικές βγάζει προβλήματα. Και η Σάντερλαντ έρχεται από μεγάλο διπλό στο Νόριτς. Νάσιοναλ Λιγκ Για μία ακόμα φορά, το πρόγραμμα δεν μου λέει τίποτα. Μέχρι στιγμής η σεζόν ξεκίνησε όπως πήγε και το 80% της προηγούμενης: αδιάφορη στοιχηματικά.

Θα δούμε στην πορεία, προς το παρόν τίποτα. Νάσιοναλ Βορράς * Δεν αποκλείω η Τσόρλι να πάρει αποτέλεσμα από τη Χαρογκέιτ. Τη βολεύει να περιμένει και να χτυπάει στην κόντρα. Αλλά το ‘θελα λίγο παραπάνω από το 3.20 που κυκλοφορεί. * Σκέφτηκα λίγο την ξεκούραστη Μπόστον (δεν έπαιξε το Σάββατο), στην έδρα της Τάμγουορθ, αλλά και στα δύο ματς που είδα στιγμιότυπα της Μπόστον, η άμυνά της δεν μου άρεσε καθόλου.

Συν ότι η Τάμγουορθ παίζει σε πλαστικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. * Στο Γιορκ – Ντάρλινγκτον προφανώς οι μπουκ αδικούν τη φιλοξενούμενη (στο 4.00 το διπλό). Η Ντάρλινγκτον μας έχει ήδη πληρώσει μια φορά, στην πρεμιέρα με τη Σάλφορντ, έχει κάνει το 3 στα 3 ως τώρα, έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Γιορκ, ΟΚ, είναι από τα καλά ονόματα, από τα φαβορί για άνοδο, αλλά δεν παίζει και… μόνη της! Στο μοναδικό της εντός έδρας ματς ως τώρα, έχασε από την Τέλφορντ (0-1).

Συν ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον βασικό τους στόπερ που είναι τιμωρημένος, αλλά πιθανότατα και τον έμπειρο φορ, Πάρκιν, που έλειψε και στο τελευταίο. Νάσιοναλ Νότος Τίποτα κι εδώ. Η Μπαθ κάποια στιγμή θα ανέβει, αλλά το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ. Περίμενα ότι το σετ στο ματς με την Τρούρο (που ξεκίνησε καλά) θα ήταν ανάποδα, αλλά δεν… Τίποτα, κακό πρόγραμμα.

Στη σούμα. Δύο μου αρέσουν περισσότερο, η Σάντερλαντ και η Ντάρλινγκτον. Μ’ αυτά τα δύο θα πάω, παίζω ψιλά όπως βλέπετε. Είμαστε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς ακόμα, ο Αύγουστος είναι ο μήνας… προσαρμογής, των συμπερασμάτων. Λάου λάου λοιπόν! Τα λέμε ξανά πιθανότατα την Παρασκευή. Twitter: @makismindrinos Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (12/08): -38 μονάδες Επιστροφές από 12/08: 30 μονάδες Νέο υπόλοιπο 15/08: -8 μονάδες Ποντάρισμα 15/08 Σέφιλντ Γουέν.

– Σάντερλαντ 2 (3.70): 20 μονάδες Γιορκ – Ντάρλινγκτον 2 (4.00): 20 μονάδες * 5 μονάδες στη δυάδα Ανοιχτά πονταρίσματα: 45 μονάδες Νέο υπόλοιπο: -53 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος