409

Tzini

Το ενδιαφέρον στο… Champions League! (UPDATE 2)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Betsellers! Αν και οι ρεβάνς του Champions League αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον απο τους κανονικούς ανθρώπους, εμείς εδώ στα δικά μας, δεν πιστεύω να περιμένετε να ασχοληθούμε μαζί τους! Λίγο ήθελε να μας κάνει τη χάρη ο Καρέλης και να μας πληρώσει τουλάχιστον αυτό το 15ρι, που ήταν απλά τεράστιο για παίκτη που κυνηγούσε να βγει πρώτος σκόρερ.

Για το μεσοβδόμαδο δεν έχουμε ιδιαίτερη αγωνιστική δράση στην Αφρική καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται για την 5η αγωνιστική των διοργανώσεων CAF που ακολουθούν το ΠΣΚ. Στο Μαρόκο έχουμε ένα ματς κυπέλλου που χρωστάει η Raja και πολύ αμφιβάλλω αν θα ανοίξει κάπου, και ένα ματς πρωταθλήματος που χρωστάει η Wydad και σε αυτό θα σταθώ.

Η Wydad έπαιζε το Σάββατο στην Αγκόλα όπου έφυγε με μεγάλο διπλό και σχεδόν της εξασφαλίζει την πρόκριση.

Το θέμα όμως είναι ότι το ταξίδι στην Αγκόλα είναι δύσκολο και επέστρεψε στο Μαρόκο για το εξ αναβολής ματς και στα καπάκια φεύγει για Κογκό να παίξει με τη Vita. Η ομάδα είναι ήδη αρκετά ταλαιπωρημένη και η σημερινή της αντίπαλος έχει “δοντάκια”. Η Tanger ήδη μας έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα ταμεία της στήλης και πολύ απλά δεν γίνεται να μην παιχτεί στις τιμές που κυκλοφορεί.

Στην προηγούμενη στήλη είχα αναφερθεί αναλυτικά στην Tanger και την προσπάθεια που θα γίνει για να σωθεί. Το 8,00 στο DNB είναι εξαιρετικό, δεν θα το έδινα πάνω από 4,50-5,00 με τίποτα. Ότι και να επιλέξετε από ασιατικά ή ακόμα και over 0,5 γκολ της Tanger, όλα έχουν αξία όσο βρίσκονται οι τιμές του διπλού στο 9+, εγώ κραταώ το DNB και ένα κόμπο Χ2 & over 0,5 Tanger στο 4,25.

Αυτά τα λίγα για το μεσοβδόμαδο και πάμε να δούμε λίγο τι έχουμε να περιμένουμε το τριήμερο με τις CAF διοργανώσεις και κυρίως με το δικό μας Champions League! Για την ακρίβεια, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον όμιλο φωτιά της Al Ahly η οποία ηττήθηκε με 5-2 στην έδρα της Mamelodi και πλέον έχει σοβαρό θέμα καθώς η πρόκρισή της δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν.

Αυτήν την αγωνιστική η Al Ahly ταξιδεύει στην Γκαρούα του Καμερούν για να κερδίσει την Cotonsport και να παρακαλάει τη Mamelodi να μη χάσει στο Σουδάν από την Al Hilal.

Πάντως αν ήμουν η Mame ξεκάθαρα θα έδινα το ματς και θα ήμουν αυτομάτως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση με διαφορά. Είχα αναφέρει και παλιότερα ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τη φετινή Mamelodi είναι η Al Ahly, η οποία έφαγε 5! Αν μη τι άλλο, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις τιμές στα ματς εδώ. Την τελευταία αγωνιστική η Mamelodi υποδέχεται του Καμερουνέζους της Coton και η Al Ahly τους Σουδανούς της Al Hilal του Ibenge, πρώην κοουτς Berkane να θυμίσω που κατέκτησε το CAF Confederation Cup πέρσι.

Ο αμέσως επόμενος όμιλος με μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο 4ος που έχει τη Zamalek. Όπως βλέπετε οι Αιγύπτιοι δεν τα πάνε και πολύ καλά στο φετινό Champions League και πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Εδώ θα έχουμε τα παιχνίδια Belouizdad-Zamalek και Al Merreikh-Esperance. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή και για τις τέσσερις ομάδες του ομίλου και έτσι πιστεύω ότι θα είναι και την τελευταία αγωνιστική όπου η Zamalek θα υποδεχτεί την Al Merreikh και η Esperance τη Belouizdad.

Η Zamalek εκεί που έδειξε να παίρνει τα πάνω της με τη νίκη 3-1 κόντρα στην Esperance, ήρθε η ήττα από την ENPPI στο πρωτάθλημα να ξανά αναστατώσει την ομάδα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και εδώ τις τιμές.

Στο CAF Confederation Cup, ο όμιλος φωτιά είναι αυτός που αναμενόταν να είναι. Pyramids, FAR και Future διεκδικούν την πρόκριση αλλά και τα πρωταθλήματά τους σε Αίγυπτο και Μαρόκο.

Αυτήν την αγωνιστική το εύκολο έργο το έχει η Future που θα υποδεχθεί την Kara και στο Μαρόκο θα κοντραριστούν η FAR με τις Pyramids, όπου το Χ σίγουρα δεν καταστρέφει τις ομάδες.

Την επόμενη αγωνιστική η FAR θα ταξιδέψει στην Kara που περιμένουμε να κερδίσει και στην Αίγυπτο θα έχουμε το ντέρμπι Pyramids-Future.

Αυτά προς το παρόν, θα δούμε αναλυτικότερα και τα υπόλοιπα παιχνίδια μέσω κάποιου update, να έχετε το νου σας εσείς στο twitter που περιμένω να ανοίξουν κάποια λαθάκια και θα πρέπει να είμαστε γρήγοροι ώστε να τα εκμεταλλευτούμε!

UPDATE

Καλησπέρα σας! Δυστυχώς το μπετ στην Αλγερία έγινε void στον stoiximan λόγω λανθασμένης διάθεσης αποδόσεων όπως μας ενημέρωσαν στο mail.

Κατά τη γνώμη μου, κάτι εντελώς υποκειμενικό που δεν στέκει πλήρως, καθώς όλη η αγορά είχε αυτές τις τιμές εκείνη τη στιγμή και καμία άλλη εταιρία δεν ακύρωσε τα στοιχήματα. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν λάθος αποδόσεις, μην προσφέρεις το ματς εξαρχής, όχι κατόπιν εορτής. Αυτά όμως συμβαίνουν όταν οι traders δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και απλά πατάνε κουμπιά.

Ελπίζω να πήρατε σε άλλες εταιρείες και να το έχετε πληρωθεί κανονικά, εδώ στη στήλη θα είναι διευθετημένο σαν μονάδα. Για την ιστορία το διπλό έκλεισε στο 1,28 και ήρθε 1-2.

Στα φρέσκα τώρα, το CAF Champions League δεν μας έδωσε κάτι αξιόλογο εν τέλει όπως και το Confederation Cup που παίζει σήμερα. Παρόλα αυτά μια δυάδα μου αρέσει και θα την ποντάρω.

Η FAR υποδέχεται τη μισή Pyramids και θα κρατήσω τον άσσο στο 1,95 που θα έπρεπε να είναι χαμηλότερα βάση των πολύ σημαντικών απουσιών των Αιγύπτιων. Το δεύτερο σημείο είναι η νίκη από ημίχρονο της Future κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Στο 1,91 στη novi έχει μια μικρή αξία καθώς σχεδόν παντού παίζει στο 1,70. Αυτά τα δύο μας δίνουν μια μικρή δυαδούλα του 3,72.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι ζεστός με τις τιμές αλλά αυτή η δυάδα μπορεί να παιχτεί για το ενδιαφέρον. Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

UPDATE 2

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες και την χιλιο ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας! Ωραίες αυτές οι μέρες χαλάρωσης μετά από μια νον στοπ περίοδο από τα τέλη Δεκεμβρίου, σίγουρα είναι απαραίτητες σε όλους μας, ειδικά λίγο πριν την τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Στα διεθνή έχουμε προκριματικά για τις αντίστοιχες ηπειρωτικές διοργανώσεις αλλά και αρκετά φιλικά. Στην Αφρική και πιο συγκριμένα στον όμιλο του Μαρόκου έγινε το εξής παράδοξο. Στον όμιλο συμμετέχουν οι Ν. Αφρική, η Λιβερία και η Ζιμπάμπουε η οποία όμως είναι τιμωρημένη από τη FIFA και δεν συμμετέχει στα προκριματικά. Το Μαρόκο ξεκίνησε με 2/2 στον όμιλο και αυτές τις 2 αγωνίστηκες έχει στην ουσία ρεπό.

Σε συνδυασμό με το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Ν. Αφρικής και Λιβερίας, οι Μαροκινοί έγιναν οι πρώτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση! Και αυτό θα είναι το κερασάκι στην σημερινή τούρτα που θα υπάρχει στην Ταγγέρη καθώς έχουμε το φιλικό Μαρόκο-Βραζιλία! Θα θυμάστε ότι το γήπεδο εκεί είναι ολοκαίνουριο και έγιναν ματς του FIFA Club World Cup.

Επίσης το ματς θα είναι μια διαφήμιση για το μεθεπόμενο Μουντιάλ αφού το Μαρόκο μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία είναι τα φαβορί για να το φιλοξενήσουν. Ένα φαν μπετ στο any time 2-2 θα το ρίξω στο ματς μιας και έχω σκοπό να το δω αργά το βράδυ και πιστεύω θα έχει γκολ αλλά καμία ομάδα δε θα θέλει να χάσει κιόλας για τους λόγους της.

Από κοντά και το Χ με γκολ-γκολ στο 5,50. Αυτά και από μένα για σήμερα, να περάσετε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini