944

Tzini

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο Rabat!

Καλησπέρα! Μέσα στον πυρετό των μεταγραφικών εξελίξεων στο αφρικανικό ποδόσφαιρο, με κινήσεις της τελευταίας στιγμής όπως θα δούμε και παρακάτω, συνέβη κάτι πολύ θετικό για την εξέλιξη της στοιχηματικής σεζόν. Οι αγαπημένοι μας Ρώσοι traders της 1ΧΒΕΤ και ΜarathonBet, έβγαλαν αποδόσεις για όλη την αγωνιστική του Μαρόκου! Δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί αυτό, να έχουμε δηλαδή Παρασκευή βράδυ τιμές για όλη την αγωνιστική, με αποτέλεσμα να ανέβουν προτάσεις πολύ έκτακτα.

Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για περαιτέρω ανάλυση χθες το βράδυ, όπου ανέβηκαν οι προτάσεις, αλλά κύριο μέλημα ήταν να προλάβουμε τα λάθη τους πριν ανοίξει η Ασία και η 365 και υπάρχουν διορθώσεις.

Και όντως τους προλάβαμε, καθώς τα 3,35 του dnb σήμερα έγιναν 2,30 με το ξερό άσσο μάλιστα να είναι στο 3,30, λίγο κάτω από το dnb που πήραμε.

Ξεκάθαρο λάθος το οποίο παίχτηκε σωστά. Παραδοσιακά είναι δύσκολο για όλες της μεγάλες του Μαρόκου να περάσουν από το Agadir, πόσο μάλλον φέτος που είναι και αποδυναμωμένες. Σήμερα απλά θα το προσπερνούσαμε. Και μιας και αναφέραμε τη Wydad, τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί στις μεταγραφές, με τελευταίο γεγονός τον El Karti που σας είχα γράψει τις προάλλες ότι έφυγε για την Pyramids.

Όμως, ο Μαροκινός μαέστρος, όπως τον αποκαλούν, απέρριψε την πρόταση της Pyramids κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ανανέωσε με την Wydad κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πρωταθλήματος! Άσχημο νέο γενικά για τα μακροχρόνιά μας, όπου οι τιμές τους έκαναν μια πρώτη διόρθωση, βρίσκοντας την FAR στο 6,75 και την Berkane στο 14,00 από το 12,00 και 30,00 αντίστοιχα.

Η FAR μας πλήρωσε σχετικά εύκολα τις προάλλες με το διπλό στην Mouloudia και πάει με καλή ψυχολογία στο ντερμπάκι με τη Berkane αύριο το βράδυ. Θα είναι ένα ματς για γερά νεύρα που περιμένουμε οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Berkane χαράμισε ένα σωρό ευκαιρίες με τη Safi με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια και μας στέρησε ένα μπετ που το δικαιούμασταν ξεκάθαρα.

Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα η ομάδα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα καθώς μετά το ντέρμπι με τη FAR πάει καπάκια στην Καζαμπλάνκα να αγωνιστεί με τη Raja. Το Χ στην προκειμένη δεν θα χαλάσει καμία ομάδα και όσο βρίσκουμε τιμές πάνω από 3.00 έχουν μια μικρή αξία, όση αξία μπορούμε να βρούμε σε Χ. Ειδικά το Χ με GG στο 5.00 σε αυτό το ματς είναι πολύ μεγάλο και παίχτηκε σε λογική φαν μπετ.

Εδώ να σημειώσω ότι απο φέτος θα ενταχθούν στο παιχνίδι του Tzini και τα Χ στα πρωταθλήματα της Αφρικής.

Τα ίδια ισχύουν και για το Χ στο ματς της Safi με τη Mouloudia. Πρώτο μέλημα και εδώ θα είναι η αποφυγή της ήττας. Η Safi για την ακρίβεια έχει ένα σερί 12 αγώνων δίχως νίκη, συμπεριλαμβανομένου και της περσινής σεζον. Η περσινή Mouloudia θα μπορούσε το διπλό και θα το είχαμε ποντάρει σε αυτές τις τιμές αλλά όπως είδαμε και στο πρώτος μέρος τους αφιερώματος, έχασε κάποια από τα σημαντικά γρανάζια της.

Κλείνοντας θα σταθώ για άλλη μια φορά στη δυναμική του site. Το να έβγαζαν μακροχρόνιο για το Μαρόκο ήταν εξαιρετικά απίθανο, αλλά τα πολλά αιτήματα που τους ήρθαν τους έκαναν να το δώσουν, εντελώς πρόχειρα με αποτέλεσμα να πάρουμε εξαιρετικές τιμές. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της βορείου Αφρικής, Αλγερία, Τυνησία και Αιγύπτου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, με αυτό της Αιγύπτου να παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον φέτος.

Λογικά θα είναι το επόμενο antepost που θα ζητήσουμε από την stoiximan, ελπίζοντας να το προσφέρουν. Ίσως ήρθε η στιγμή φέτος που η κυριαρχία της Zamalek και της Al Alhy έρθει στο τέλος της!

Καλό απόγευμα και όπως πάντα το νου σας στο twitter!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini