2020

Editorials

Το Betsellers στη νέα εποχή!

Φάγαμε μέρες με τους τεχνικούς να βρούμε τρόπο να βάλουμε…χαλάκι έξω από την “πόρτα”, πριν το Login, να σκουπίζουμε τα πόδια μας όλοι (γέλια)! Καλως ορίσατε. Κοπιάστε στο νέο Betsellers. Το νέο κουκλίστικο Betsellers. Το νέο συνδρομητικό Betsellers!

Αλλάξαμε σελίδα. Μετά από επτά χρόνια και κάτι, το site που έγινε πρώτα συνήθεια και μετά λατρεία γιά πολλούς, πλέον μπαίνει στη νέα εποχή.

Ηταν μοιραίο. Ηταν αναπόφευκτο. Απ’ τον Ιούλιο ανακοίνωσα την απόφασή μας και τότε εξήγησα τους λόγους. Ο βασικότερος είναι ένας και απλός: Η αγορά φράκαρε. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις (οι μπουκ είχαν ήδη τεράστιο πελατολόγιο και δεν είχαν λόγο να διαφημιστούν, τα έσοδα άγγιζαν πλέον τα μηδενικά), εμείς δεν είχαμε ποτέ affiliation για να εισπράτουμε “πίσω από τις κουρτίνες” χρήματα από τα δικά σας χαμένα και δεν μετανοιώσαμε ποτέ γι αυτό.

Αν το είχαμε κάνει θα ήταν μεν ακόμα (και εσαεί) ελεύθερο το site αλλά εσαεί θα είχαμε και κάτι να “τρώει” τη συνείδησή μας. Δεν κακίζω-δεν δακτυλοδείχνω όσους έχουνε site και επιβιώνουν (ή μάλλον κερδίζουν) από το affiliation, έτσι είναι στο 90% η παγκόσμια αγορά, απλώς εμείς δεν θέλαμε να το κάνουμε.

Και φτάσαμε στο σήμερα, στο αναπόφευκτο. Πλέον θα στηριζόμαστε αποκλειστικά από εσάς! Το Betsellers ποτέ δεν ήταν “ελιτίστικο” site, ήταν παρείστικο, ήταν διαδραστικό, ήταν κάτι δικό μας αλλά και εξίσου δικό σας. Ηρθε η στιγμή να το (απο)δείξετε. Γιά όσα ζήσατε, όσα μάθατε, όσα κερδίσατε, κυρίως γιά όσα θα έρθουν, σας περιμένουμε.

Η συνδρομή

Η συνδρομή είναι μικρή, προσιτή σε όλους, την ξέρετε-την βλέπετε. Με ΦΠΑ 24% μέσα, τα 180 ευρώ το χρόνο (που συμφέρουν σαφώς) ή τα 120 ευρώ το εξάμηνο, πιστέψτε με, ταρακούνησαν αρκετά την ελληνική στοιχηματική πιάτσα. Κατεβάσαμε το κόστος όσο δεν πάει, ενώ έχουμε ένα νέο, σύγχρονο, μοντέρνο site και πολλές υπηρεσίες.

“Απλωθείτε” μέσα, δείτε το γιά μερικές μέρες ελεύθερο μέχρι να κλειδώσει. Δύο νέες στήλες, ιππόδρομος και μπάσκετ. Νέο chat, μοντέρνο, εύχρηστο. Εκεί θα γίνεται η live μάχη, εκεί θα τα λέμε…περίπου κάθε μέρα. Νέα mobile version, λειτουργική, να μην φεύγετε ποτέ από το site, να είστε αν θέλετε μονίμως στο chat.

Ειδοποιήσεις και εντός site και εκτός site (μέσω twitter, στο οποίο σας συνιστώ και τώρα να μας ακολουθήσετε), ενώ στο μέλλον έχουμε σκέψεις και γιά πολλές ακόμα εκπλήξεις αλλά και νέες στήλες (Βetradio γιά τους συνδρομητές θα είναι, στήλη τένις θα ειναι, ίδωμεν, δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι ακόμα, όλα όμως είναι στο μυαλό και στα θέλω μας).

Συστάσεις

Εγραψα “νέες στήλες” και οφείλω (αν και θα το κάνουν και οι ίδιοι) να συστήσω το νέο αίμα. Τον ένα, τον Ντίνο Κοτζιά, τον γνωρίζετε χρόνια ως Skotostrious. Εχει…αρρώστια με τις ιπποδρομίες. Οχι τις ελληνικές, τις ξένες, τις αγγλικές. Μας πλήρωσε (και εμένα που είμαι άσχετος με τα άλογα) ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, ειδικά απ’ όταν καθιερώσαμε το Blog of the week.

Θα…συνεχίσει να το κάνει, είμαι βέβαιος.

Τον έτερο νεοφερμένο, θα τον μάθετε καλά. Ανθρωπος…της νύχτας ο Κωστας Ζαφείρης με την καλή έννοια, αφού ξενυχτάει ως το χάραμα όχι σε..μπαράκια, αλλά μπροστά σε τηλεοράσεις και υπολογιστές γιά να μην χάνει αγώνα του ΝΒΑ! Ολα μας τα ραντεβού όσο χτίζαμε το νέο Betsellers τα κάναμε μεσημέρι (γέλια).

Κατέχει όμως άριστα και το ελληνικό μπάσκετ (και στα χαμηλά του στρώματα) και την Euroleague, και…τα πάντα όλα. Εχει μακρά πορεία πίσω του, πλέον καλείται να σουτάρει τα “τρίποντά” του και από εδώ.

Θέλω να μας συγχωρήσετε τυχόν μικρολεπτομέρειες ή ατέλειες τις πρώτες μέρες. Ολα φτιάχνονται-διορθώνονται παράλληλα, ο στόχος είναι μόλις κλειδώσουμε γιά τους συνδρομητές μας να είναι όλα στην εντέλεια.

Το Betsellers θα “κλειδώσει” σε 10-15 μέρες από σήμερα, τότε θα δείτε και την επίσημη φόρμα εγγραφής, αισιοδοξώ με όλους τους τρόπους πληρωμής. Προς το παρόν μπειτε ως guest και…ξεναγηθείτε, η ροή θα είναι κανονική όπως ήταν πάντα.

Χρήσιμα

Κατ’αρχάς, κάτι γιά αυτό το “δεκαήμερο γνωριμίας” που θα είναι ελεύθερο ακόμα το site.

Aπαντες θα μπείτε με τον κωδικο guest και θα βάλετε ως password επίσης guest. Θα ισχύει φυσικά μόνο γιά λίγες μέρες. Δεν θα υπάρχει λοιπόν ακόμα φόρμα εγγραφής-συνδρομής, στο Log in θα μπείτε ως μελος guest/password guest.

Οσο για το chat: Γιά να …μην γεμίσουμε guests, θα μπαίνετε ΜΕΣΩ FACEBOOK.

Προσωρινά γιά τις μερες που έρχονται. Θα δείτε οτι θα σας ζητήσει login μέσω Facebook. Οπότε θα εχετε και τις φωτό σας ο καθένας. Επαναλαμβάνω: ΜΟΝΟ μέσω Facebook στο chat και ΜΟΝΟ γιά την περίοδο που θα είναι (γιά λίγο) ελεύθερο. Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν και γιά την mobile version!

Από εκεί και πέρα, μερικά χρήσιμα tips: Κάτω από τις φωτό μας, όταν θα είστε εκτός site και χωρίς login, θα βλέπετε αν έχουμε δώσει νέα παιχνίδια γιά ποντάρισμα.

Θα αναβοσβήνει ένα κόκκινο πλαίσιο. Φυσικά θα ενημερώνεστε άμεσα και απ’ το twitter. Επίσης, όπως βλέπετε, πλέον, υπάρχουν πίνακες σημείων και ξεχωριστοί γιά τον καθένα μας, και συνολικοί του site είτε με σημεία pre game, είτε με live σημεία (θα χρεώνεται ως 5ος tipster το live betting) είτε με μακροχρόνια.

Ολα στο πιάτο, με κάβα. Σημειώστε εδώ κάτι: Η κλίμακα μονάδων θα είναι 1 ως 10. Οχι “αναλογική”. Από το 1 ως το 10 θα δείχνουμε απλώς πόσο πιστεύουμε ένα σημείο. Το “1” μπορεί να είναι γιά κάποιο fun bet ας πούμε. Το “10” γιά max bet και πάει λέγοντας.

Επίσης, αυτή εδώ η στήλη, το Editorial, θα είναι πάντα ελεύθερη στην αρχική σελίδα.

Και όταν κλειδώσει το site. Γιά να την βλέπουν όλοι, και οι μη συνδρομητές. Και τα νέα μας από εδώ και διάφορα μη στοιχηματικά θέματα της αθλητικής καθημερινότητας, θα γράφονται-σχολιάζονται εδώ, στο Editorial (παράδειγμα, σύντομα θα ανακοινώσουμε τη σύναξη στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει από εδώ, τούτη τη γωνιά, να το δούνε και οι μη-συνδρομητές).

Εχουμε και ΝΕΟ e-mail. Θα…πάψετε να στέλνετε στο προσωπικό μου (αν και ο κάθε συντάκτης όπως βλέπετε, έχει το δικό του). Από σήμερα λοιπόν, η επαφή μας μέσω e-mail θα γίνετε είτε απο το κουμπί “επικοινωνία”, είτε από το εικονίδειο με το φακελάκι και τα δύο στην κορυφή της σελίδας.  Σημειώστε ότι και τα δύο έρχονται στο [email protected]  , ΑΥΤΟ είναι πλέον το επίσημο e-mail μας, βάλαμε και εικονίδειο για τυχόν συνημμένα που μπορεί να θελήσετε να στείλετε. ΟΤΙ θέλετε, από συγχαρητήρια ως παράπονα, εκεί, και με τους δύο τρόπους! Τα υπόλοιπα…στην πορεία και στην χρήση.

Τέλος, θα το επαναλάβω, επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ΜΗΝ περιμένετε να αλλάξουμε φιλοσοφία και στάση.

Εδώ θα παίζουμε σωστό στοίχημα μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση. Μην περιμένει κάποιος (και κυρίως απαιτήσει, επειδή πλήρωσε) καθημερινά tips από όλους. Θα παίζουμε-γράφουμε όταν αξίζει κάτι. Θα εμπλουτίσουμε τις επιλογές μας (προσωπικά θα δίνω και δυάδες, θα δίνω και φαβορί) αλλά πάντα με γνώμονα την α-ξ-ί-α. Σημεία του σωρού απλά γιά να έχουμε “κάτι” δεν θα δωθούν ποτέ.

Aν ξέχασα κάτι, στο επόμενο Editorial είτε στην στήλη. Προς το παρόν, ένα μεγάλο καλοσώρισμα, ένα ευχαριστώ και στους ανθρώπους της Digitalwise που δούλεψαν γιά το νέο Betsellers (Τίτο, συγγνώμη γιά το πρήξιμο), και κυρίως σε εσάς, ακολουθήσετε-δεν ακολουθήσετε το συνδρομητικό μοντέλο.

Τιμής ένεκεν, με μιά δόση νοσταλγίας, η φωτό είναι από τις 5/9/2011, από την πρώτη στήλη, την μέρα που βγήκε στο διαδίκτιο το Betsellers.

Παλαιότερα Editorials