411

Μάκης Μηνδρινός

Το No Bet και οι δικές σας περιπτώσεις!

Χαιρετώ! Σε περίοδο στοχηματικής ξεκούρασης βρισκόμαστε και για μένα προσωπικά, το break νομίζω ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η σεζόν προφανώς δεν είναι η καλύτερη δυνατή για μένα, οπότε δεν έχω λόγο ούτε να πιέσω καταστάσεις, ούτε να παίξω έτσι για να πω ότι θα παίξω.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις προηγούμενες διακοπές για τις Εθνικές ομάδες, η συγκεκριμένη έχει αρκετό ενδιαφέρον και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro είμαστε, έχουμε κάμποσο δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, αφενός επειδή είναι οι πρώτοι αγώνες Εθνικών ομάδων μετά το Μουντιάλ (όσοι δεν έχετε δει τι έγινε στην Αργεντινή και κυρίως εντός του Μονουμεντάλ απόψε τα ξημερώματα στο Αργεντινή – Παναμάς, δεν υπάρχουν λόγια, ψάξτε να βρείτε εικόνες και βίντεο.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια!

Επίσης, σπάνε ρεκόρ. Ο Κέιν στην Αγγλία έγινε πρώτος σκόρερ ever ξεπερνώντας τον Ρούνεϊ, ο Ρονάλντο πρώτος σε συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες (έφτασε τις 197), ξεπερνώντας τις 196 του Αλ Μουτάβα από το Κουβέιτ!

Κατά τ’ άλλα, υπάρχει μπόλικη ειδησεογραφία, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα αλλάξει χέρια άμεσα, αλλά γίνεται «σφαγή» για το ποιος θα την αγοράσει, με τα deadlines για τις προσφορές να αλλάζουν! Η Κρίσταλ Πάλας επανέφερε τον παππού Ρόι Χόγκσον, ο Κόντε είναι με το 1,5 πόδι εκτός Τότεναμ, η Μπάγερν έδιωξε τον Νάιγκελσμαν και έφερε τον Τούχελ… Γίνονται πράγματα!

Στοίχημα; Στην Αγγλία έχει λίγα ματς στη Λιγκ 1 και Λιγκ 2.

Είναι 1-2 ματς στη Λιγκ 2 που ίσως αξίζουν περισσότερης προσοχής, όπως π.χ. είναι η Τρανμίρ που έδιωξε τον προπονητή της και πληρώνει 3,00 στην Κόλτσετερ ή η Σάλφορντ στη Στίβενεϊτζ κυρίως λόγω απόδοσης (4,20). Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι «καθαρές περιπτώσεις», οπότε όπως είπα και στην αρχή δεν θα πιέσω τίποτα.

Τα λέμε τη Δευτέρα στο vidcast, όπου θα είναι ιδιαίτερο.

Θα έχει θεματολογία «μεγάλα ταμεία ή μεγάλοι κουβάδες και αβαβά ματς που μας σημάδεψαν». Εχουμε κάμποσα εμείς, αλλά περιμένουμε και τις δικές σας περιπτώσεις για να γίνει μια εκπομπή… τρέλα!

Στείλτε είτε στο γνωστό mail ([email protected]), είτε στο instagram , είτε κάτω από την προηγούμενη εκπομπή μας στο YouTube!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος