749

Thassios

Τρία συν ένα

Καλημέρα Betsellerades μου!

Χαλαρά περάσαμε μεσοβδόμαδα αφού δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο για ποντάρισμα. Κυνηγήσαμε ένα φαντασματάκι , σε απόδοση, στον αγώνα της Φέγενορντ αλλά άργησε να πάρει φωτιά το ματς σε ότι αφορά τις κάρτες. Στα γκολ από νωρίς είχαμε καθαρίσει.

Σήμερα θα πάμε πάλι σε φουλ κουπόνι , από τα τελευταία αφού σιγά σιγά πλησιάζουν στο τέλος τα πρωταθλήματα.

Στο τίτλο γράφω ”τρία συν ένα” και καταλαβαίνεται ότι θα κινηθούμε με τέσσερα παιχνίδια. Γενικά δεν είχα διαλογή σήμερα στο πρόγραμμα και για γκολ αλλά και για κάρτες.

Από αυτά λοιπόν τα τέσσερα παιχνίδια που ξεχώρισα τα τρία είναι ματς που περιμένω πολλά γκολ ενώ το ένα ξεχωρίζει σε ότι αφορά τις κάρτες. Ξεκινώντας από αυτό το ματς αναφέρομαι στο μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία που περιμένω να πέσουν κορμιά.

Αν και σε αυτό το ματς ανάμεσα σε δύο μισητές αντιπάλους αλλά και βαθμολογικά δεν πέσει ξύλο τότε θα είναι ο επίλογος σε αυτή τη χάλια χρονιά καρτών. ”Derby della Lanterna” και σε μια κοινή έδρα όπου η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Τζένοα και θέλει να τη δει να πέφτει. Με Maresca στην σφυρίχτρα νομίζω ότι θα βγει τουλάχιστον μία κόκκινη αν και οι μπουκ το έχουν πάρει πρέφα το ματς και η μάξιμουμ τιμή που βρίσκω είναι 3,30.

Με αυτά που βλέπω φέτος δεν αξίζει. Ακόμη και το κόμπο δίνει 15 που είναι λίγο. Σε Ρίβερ – Μπόκα πιο μεγάλη απόδοση είχαμε παίξει. Γι αυτό και θα καταφύγω σε ένα συνδυαστικό ειδικό. Πέρα από τις πολλές κάρτες , περιμένω και γκολ. Μελετώντας στατιστικά και τις δύο ομάδες θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα. Τι καλύτερο να προηγείται μία ομάδα στο ημίχρονο για να ξεκινήσει και η ένταση στο ματς.

Να μην τα πολυλογώ. Το ειδικό ”γκολ και στα δύο ημίχρονα + οβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη” δίνει απόδοση 9 και είναι κάτι παραπάνω από τίμια (από το match combo).

Από εκεί και πέρα είχα ρίξει και μια ματιά στο Βαλένθια – Λεβάντε καθώς είναι ντερμπάκι και οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες εσωτερικές φαγωμάρες. Αλλά η βαθμολογική αδιαφορία της Βαλένθια με αναγκάζει να πάω πάσο.

Θα το τσεκάρω στο live πάντως γιατί μπορεί να έχουμε ξύλο και κάρτες εκεί.

Και πάμε τώρα στα γκολ. Όπως σας ανέφερα έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια. Από Αυστρία το Ντόρμπιν – Ραπίντ Βιέννης Β, από Ελβετία το Τουν – Βαντούζ και από Περού το Σπόρτινγκ Κριστάλ – Μπινασιονάλ. Και στα τρία βλέπω πάνω από 3 γκολ στα παιχνίδια τους.

Τσέκαρα τα g/g + οβερ 3,5 αλλά είναι λίγο πετσοκομμένα. Μετά σε Αυστρία είναι καλό το g/g και στα δύο ημίχρονα. Έχουν καλά ποσοστά οι ομάδες από γκολ και στα δύο ημίχρονα. Στην Ελβετία είναι λίγο καλύτερα τα ποσοστά για g/g 2ου ημιχρόνου αν και έχουμε δει όργια από γκολ και στο πρώτο ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους. Τέλος στο Περού στο τελευταίο ματς μεταξύ τους είδαμε 7 γκολ ενώ και στα τελευταία 5 ματς των γηπεδούχων εντός είχαμε 28 γκολ.

Χαμός δηλαδή. Και εδώ μπορεί να έχουμε g/g και στα δύο ημίχρονα.

Κάπου εδώ όπως πολλές φορές έχω πει η δουλειά μου τελειώνει. Θέλετε να επιλέξετε δύο ματς να κάνετε μια δυάδα με g/g+όβερ 3,5;;;Θέλετε να τα κάνετε τριάδα;; Θέλετε να επιλέξετε να κάνετε ένα σύστημα με g/g ημιχρόνων, είτε σε πρώτο είτε σε 2ο;;;Δείτε και αποφασίστε. Μέχρι και το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ και τα δύο ημίχρονα” μπορείτε να κάντε ένα ωραίο σύστημα.

Εγώ θα κάνω το εξής. Θα κάνω Patent αλλά κάπως διαφορετικό. Μάλλον να το θέσω αλλιώς. Θα παίξω σε μονά τα g/g και στα δύο ημίχρονα των τριών ματς και μετά θα κάνω ένα τρίξι με το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα” στα ίδια παιχνίδια. Οπότε θα είναι κάτι σαν Patent με τα μονά να στοχεύουν ψηλά. Από εκεί και πέρα έχουμε και το ειδικό σε Σαμπντόρια.

Τα λέμε το μεσημεράκι στο chat!Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS