296

Tzini

Τρεις “μικροί” τελικοί

Φίλες και φίλοι του Betsellers καλησπέρα σας! Προφανώς το θέμα των ημερών είναι η αποχώρηση του Μάκη από την παρέα μας και δεν γίνεται να μην ξεκινήσω τη στήλη μ’ αυτό. Προσωπικά μιλώντας, ως Βορειοελλαδίτης γνώριζα το Βασίλη απο τη στήλη του στη metrosport, όμως το Μάκη τον έμαθα εδώ, όταν και ξεκίνησε το Betsellers. Πέρα από ταμεία που μας χάρισε, αυτό που μου έχει μείνει από τον Μάκη είναι η ψυχραιμία και η διαχείριση που είχε και προσπαθούσε να μάθει και εμάς να έχουμε, ειδικά όταν η κάβα του είχε αρνητικό πρόσημο.

Τα μαθήματά του και οι επαναλήψεις του ήταν εκατοντάδες και τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μας πρόσφερε τόσο απλόχερα μαζί με το Βασίλη φυσικά!

Πάμε στα δικά μας τώρα όπου έχουμε ένα καλό ΣΚ μετά από καιρό στις χώρες τις Αφρικής και κυρίως στο Μαρόκο. Η εκκρεμότητα του κυπέλλου θα κλείσει σιγά σιγά με τα ματς των ημιτελικών να παίζουν την Κυριακά και έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Καζαμπλάνκα μεταξύ Wydad και Raja φυσικά.

Στο άλλο ζευγάρι έχουμε την Berkane και τη FUS που μας είχαν πληρώσει κιόλας με τις προκρίσεις τους μιας και το κύπελλο ήταν ο μοναδικός τους στόχος.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και υπάρχουν ήδη προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις πράγμα που αφήνει ανοιχτά τα πάντα στο θέμα πρόκρισης.

Τα σετ είναι αρκετά ισορροπημένα και δεν υπάρχει κάποια αξία στα σημεία, σε αντίθεση με τα γκολ όπου οι μπουκ εκτιμούν ότι θα μπουν πολύ λίγα. Η δυάδα με τα γκολ-γκολ στο 5,60 στο pamestoixima είναι αρκετά μεγάλη και λέω να βάλω λίγες μοναδούλες τηλεθέασης! Απ’ ότι βλέπω υπάρχουν αρκετές επιλογές στα ματς της Αφρικής στο pamestoixima και όπως σας είχα παροτρύνει με τη fonbet έτσι θα κάνω και τώρα μιας και οι 2 “μεγάλες” εταιρίες μας κάνουν νερά.

Πρώτα ο stoiximan όπου μέσα στη χρονιά έκοψε τις ασιατικές αγορές από το Μαρόκο και χαμήλωσε τα όρια, τώρα και η novi η οποία απλά εξαφάνισε ότι στοίχημα είχε η προηγούμενη στήλη για την τελευταία αγωνιστική του Μαρόκου. Και απ ότι φαίνεται αυτό θα μονιμοποιηθεί και δεν θα έχουμε κόμπο και betbuilder αλλά και ακόμα πιο βασικά μαρκετς όπως το over 2,5 για παράδειγμα στον τελικό CAF U23.

Μάλιστα το ζήτησα κιόλας μέσω mail να προσφέρουν το u/o 2,5 μια αγορά που προσφέρεται παντού και μου έριξαν άκυρο! Εν έτη 2023 λοιπόν δεν μας προσφέρουν μια αγορά που ήταν από τις πρώτες που προσφέρθηκαν από τότε που ξεκίνησε το στοίχημα! Προφανώς με τέτοιες αποφάσεις δυσκολεύομαι να τους δω ως σοβαρή στοιχηματική εταιρεία που σέβεται τον πελάτη της οπότε ανοίξτε λογαριασμούς σε pamestoixima και fonbet που φαίνεται να έχουν αρκετά καλό προϊόν στα πρωταθλήματα που μας ενδιαφέρουν.

Με αυτά και μ’ αυτά έχουμε και έναν τελικό U23 στο Rabat του Μαρόκου και περιμένω οι Μαροκινοί να επικρατήσουν εύκολα ή δύσκολα. Ο άσος με under 2,5 στο 3,30 είναι μια επιλογή που μ’ αρέσει καθώς περιμένω ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ. Σε αντίθεση με τα ματς του κυπέλλου που είναι και αυτά σαν δύο μικροί τελικοί, εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο να σκοράρουν οι μικροί Φαραώ.

 Αυτά προς το παρόν, ότι άλλο προκύψει θα έρθει μέσω update. Καλό ΣΚ και να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini