966

Tzini

Τρικυμία στο Μαρόκο!

Καλησπέρα! Πολύ έκτακτα σήμερα θα ασχοληθούμε τα τελευταία περιστατικά στις τάξεις της εθνικής ομάδας του Μαρόκου. Σίγουρα κάποιοι από εσάς κάπου θα πέτυχαν ότι ο Ziyech είναι εκτός εθνικής Μαρόκου. Αρχικά ακούστηκε ότι ήταν απόφαση της Chelsea λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον ώμο, όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική. Ο Ziyech έμεινε εκτός εθνικής με απόφαση του Βόσνιου προπονητή Vahid Halilhodzic λόγω πειθαρχίας! Η μπάλα πήρε και το φίλο του Ziyech, τον Mazraoui του Ajax, όπου ο δεύτερος κρίθηκε αδιάφορος.

Όλα αυτά έγιναν την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποστολή για τα ματς με το Σουδάν και τη Γουινέα, πριν μια βδομάδα δηλαδή. Όπως θα φαντάζεστε, η αντίδραση του κόσμου δεν ήταν με το μέρος του προπονητή και η πρώτη καταιγίδα είχε κατευνάσει. Μέχρι τη συνέντευξη τύπου για τον εντός έδρας αγώνα με το Σουδάν όπου ο προπονητής έθιξε ξανά το θέμα δηλώνοντας ότι ο Ziyech δεν φαίνεται να είναι ο παίκτης που θα παλέψει για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο! Η απάντηση του Ziyech άργησε λίγο και ήρθε μέσω Instagram πριν από λίγο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με το Σουδάν, λέγοντας αναφερόμενος στον προπονητή “ Όταν μιλάς, να λες την αλήθεια.

” Στον κόσμο του Μαρόκου υπάρχει η φήμη ότι αν δεν πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς στα επόμενα ματς, ο Halilhodzic θα απολυθεί.

Με αυτό το κλίμα στην ομάδα, αποδόσεις του 1,15 και 1,20 για το Μαρόκο δεν υπάρχουν. Το Σουδάν είναι μια μέτρια ομάδα και καλή οργάνωση και όρεξη. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μαζεύτηκε νωρίτερα και έκανε μια μίνι προετοιμασία.

Πιστεύω ότι ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Στο 4,50 το Χ2 και στο 11,00 το DNB έχουν αξία.

Εκεί που έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία είναι στον επόμενο αγώνα του Μαρόκου, στην Γουινέα. Η τιμή του άσου κοντά στο 5,00 είναι αρκετή ώστε να ασχοληθούμε από τώρα. Η Γουινέα είναι καλύτερη ομάδα από το Σουδάν με παίκτες όπως ο Keita της Liverpool αλλά και οι δύο Camara του Ολυμπιακού.

Στον χθεσινό τους αγώνα ήρθαν 1-1 με την Γουινέα-Μπισσάου εκτός έδρας (ναι είναι διαφορετικές, υπάρχει και τρίτη μάλιστα, η Ισημερινή Γουινέα!) και σίγουρα θα προσπαθήσουν και αυτοί να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Τις δικές μου επιλογές θα τις δείτε παρακάτω, όμως το ζουμί είναι ότι έχουμε αξία στην κόντρα του Μαρόκου. Σε μία ώρα είναι το ματς με το Σουδάν, τα λέμε στο τσατ!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini