743

Thassios

Τώρα να σας δω…

Καλημέρα Betsellerades μου!

Τωρά να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Χάθηκε η δυάδα για 1 κάρτα. Βαρέθηκα να μετράω τις φορές που χάνουμε βαρβάτες δυάδες η μονά για μία κάρτα η γκολ. Και φυσικά μιλάμε για βαρβάτα κέρδη. Τη Τετάρτη δηλαδή θα ήταν 20 μονάδες στο σακούλι. Φέτος έχει γίνει πάνω από 15-20 φορές οπότε και αναλογιστείτε. Αλλά φυσικά αυτό δε σημαίνει κάτι.

Η ήττα είναι ήττα. Όλοι χάνουν για ένα γκολ η μία κάρτα θα μου πει κάποιος και θα έχει και δίκιο. Τουλάχιστον δεν χάνω κάτι ”bet builder” που βλέπω αριστερά και δεξιά με αποδόσεις 1,70 , 1,80! Ακόμη και το ”άτυπο” ειδικό που παίξαμε τη Τετάρτη το βράδυ με απόδοση 8 στο ματς της Ρεάλ χάθηκε κι αυτό για μία κάρτα. Το κεφάλι ψηλά πάντως και συνεχίζουμε μέχρι τέλους προσεκτικά και πιστός στο παιχνίδι μου!

Σήμερα έχουμε δύο πολύ καυτά ματς.

Ματς που θα κρίνουν πολλά για τον υποβιβασμό ομάδων. Το πρώτο είναι νωρίς στην Ισπανία ανάμεσα στην Μαγιόρκα και την Γρανάδα και το άλλο είναι στα δικά μας χωράφια ανάμεσα στον Απόλλων και την Λαμία. Στην Ισπανία λοιπόν έχουμε τις δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις του υποβιβασμού (Κάντιθ και Αλαβές είναι άλλες δύο) θεωρώ δύσκολο την Λεβάντε να κάνει κάτι τρομερό με το πρόγραμμα που έχει αν και χθες μετά την χθεσινή νίκη έβαλε φωτιά (που μπορεί να ήταν και δωράκι).

Οπότε μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό ματς που δεν χωράει ήττα για καμιά. Θα δούμε κάρτες αλλά θεωρώ βασική προϋπόθεση να προηγείται κάποια ομάδα. Οπότε αν θα δούμε πολλές κάρτες θα είναι στο 2ο ημίχρονο με βάση αυτά που έχω δει από τις ομάδες και το ρέφερι. Η κόκκινη στο 3,75 αξίζει σαν απόδοση αν και ο ρέφερι δεν είναι από τους κοκκινάκηδες.

Στο 6,50 για πιο εμπλουτισμένο ειδικό το ”κόκκινη και όβερ 1 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο΄΄ ενώ πιο λογικό το ”όβερ 0,5 γκολ + όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” σε απόδοση 5.

Το απόγευμα έχουμε το Απόλλων – Λαμία που σφυρίζει ο Λετονός γνωστός ρέφερι που σφυρίζει Ελλάδα. Τον θυμόμαστε από το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 2-1 που έβγαλε 10 κίτρινες.

Θεωρώ ότι θα πέσει ξύλο αφού ο Απόλλων θέλει μόνο νίκη ξεκάθαρα. Θα δούμε πολλές κίτρινες και αν έχουμε κόκκινη θα είναι κάποια που θα διπλώσει. Κόκκινη είχαμε και πολύ ξύλο και στο τελευταίο ματς μεταξύ τους. Στο 3,70 η κόκκινη έχει αξία αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλές κάρτες. Οι αποδόσεις σε σκέτες κάρτες είναι πετσοκομμένες.

Να σκεφτείτε στο όβερ 6,5 κάρτες δίνουν όριο οι μπουκ. Οπότε το συνδυαστικό ”όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” είναι το μόνο που καλοβλέπω σε απόδοση 5,15.

Αυτά είναι τα ματς που ξεχωρίζουν σε ξύλο και ένταση. Εντάξει υπάρχει και το Μπενφίκα – Πόρτο αλλά οι αποδόσεις είναι για να κλαις. Οι μόνες που αξίζουν λίγο είναι το κόκκινη και οι δύο σε απόδοση 17 ή το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο ημίχρονο + οβερ ΄1 κάρτα και οι δύο στο 2ο” που δίνει 3,50.

Απλά τίμιες όμως και δεν θέλω να ασχοληθώ. Δε με παίρνει κιόλας!

Περνάμε τώρα και στα υπόλοιπα ειδικά. Συνολικά έχω ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια που περιμένω αρκετά γκολ. Το πρωί το Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς – Νιουκάστλ από Αυστραλία , το μεσημέρι το Χόφενχαιμ – Λεβερκούζεν , το απόγευμα το Μπρεστ – Στρασβούργο και το βραδάκι το Σεντ Γκάλεν – Ζυρίχη.

Σε Αυστραλία και Γαλλία περιμένω περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο αλλά και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ενώ σε Γερμανία και Ελβετία περιμένω πάνω από 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Τώρα εσείς δείτε πως θα τα ποντάρετε και τι θα επιλέξετε. Εγώ αφαιρώ το ματς σε Αυστραλία γιατί είναι ντερμπάκι και μυρίζει πολύ κόκκινη στο ματς και επιλέγω τα άλλα τρία να κάνω ένα ωραίο τρίξι.

Και τώρα πάμε στα δύο αρχικά παιχνίδια για κάρτες. Οι αποδόσεις είναι για μονά και δυάδα ξεκάθαρα. Το σκέφτομαι λίγο γιατί είναι και το θέμα της διαχείρισης. Λοιπόν μετά από καιρό θα παίξω και τα μονά. Τώρα να σας δω λοιπόν που δεν έχετε περιθώρια. Θα τις βγάλετε τις κάρτες;;;! Βέβαια δεν θα ανοιχτώ πολύ αλλά θα ρίξω λίγο το βάρος στις κάρτες από τα ειδικά με γκολ.

Και τα δύο θα τα βρείτε στην κατηγορία ”bet request”.

Τα λέμε το βράδυ στο chat όπου θα είμαστε οπλισμένοι και για αρκετό live!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS