452

Tzini

Υπομονή και καρτέρι! (UPDATE)

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του Betsellers! To πάθος τον Αφρικανών συνδυάστηκε με αυτό των Λατίνων και τον Ρουμάνο ρεφ Kovacs μας έφεραν άλλο ένα ταμείο με κόκκινη, όπου λίγο ήθελε πάλι να μας πληρώσει και το 40ρι της κόκκινης και των δύο ομάδων. Η Al Hilal μάλιστα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό με τη Ρεάλ που απέκλεισε σχετικά εύκολα τους Αιγύπτιους της Al Ahly.

Στον τελικό ρεφ θα είναι ο γνωστός μας Άγγλος Τέιλορ και στον μικρό τελικό της 3ης θέσης ο διεθνής Αλγερινός, Mustapha Ghorbal. Δεν με εμπνέει ιδιαίτερα κανένας τους αλλά ένα φαν μπετ στον μικρό τελικό θα το κάνω στο κόμπο κόκκινη και η Αl Ahly να κατακτήσει την 3η θέση στο 15,00.

Κλείνουμε το FIFA Club World Cup και πάμε στα πιο αφρικάνικα.

Από χθες κιόλας, ξεκίνησε το CAF Champions League και αναμένουμε αύριο και το Confederation Cup. Παραδοσιακά τα τουρνουά αυτά αποτελούνται από 4 ομίλους των 4 ομάδων. H Al Ahly και η Wydad δεν παίζουν λόγω του Club World Cup οπότε στο τσουλου μείναμε με 6 αγώνες διαθέσιμους. Οι δύο παίχτηκαν χθες με τη Raja να παίρνει όπως αναμενόταν, εύκολα τη νίκη με 5-0 απέναντι στους Vipers από την Ουγκάντα όμως η έκπληξη ήρθε στην Αίγυπτο με το διπλό της Belouizdad στην έδρα της Zamalek.

Υπήρχαν σκέψεις για το διπλό αλλά οι τιμές δεν ήταν εκεί που ήθελα ώστε να το δώσω με κάποιο update χθες. H Al Ahly φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του μιας και η ψαλίδα με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες έχει ανοίξει. Οι τιμές στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια που παίζουν σήμερα είναι αρκετά σωστές και δεν θα κρατήσω κάτι. Σας παραθέτω και τους ομίλους παρακάτω να έχετε μια γεύση του τί μας περιμένει!

Από την άλλη στο Confederation Cup, έχω σημαδέψει κάποια ματς που θα μπορούσαν να έχουν κάποιο μπετ με αξία αλλά ακόμα δεν έχουμε τιμές πουθενά! Ελπίζω απλά οι μπουκ να πιάστηκαν απροετοίμαστοι και να μην συνεχιστεί αυτό και στις άλλες αγωνιστικές.

Τιμές σε αυτά τα παιχνίδια μπορούν να ανοίξουν απο στιγμή σε στιγμή και να έχουμε update ακόμα και λίγο μετά που θα ανέβει η στήλη αυτή. Έχω στήσει καρτέρι εν ολίγοις, οπότε να έχετε το νου σας και σεις στο twitter και στα stories του Instagram. Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Αφρικής έχουμε ελάχιστα ματς κυρίως παλιά εξ αναβολής και κύπελλα όπου δεν έχουμε ούτε εκεί τιμές.

Οριακά ήμουν για no bet σήμερα, αλλά είπα να κάνουμε ένα φανμπετακι να χουμε να χαζεύουμε παρέα με τις Αγγλίες!

UPDATE

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Betsellers με ένα update για σήμερα! Αυτό το ΣΚ έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική για τις CAF διοργανώσεις αλλά και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στο Μαρόκο και την Αλγερία τα οποία είχαν διακοπεί για λίγες βδομάδες.

Οι μεν στο Μαρόκο είχαν το FIFA Club World Cup να ασχοληθούν και οι δε στην Αλγερία το Copa Africa των γηγενών. Κάτι από το πρωτάθλημα της Αλγερίας σπάνια έχουμε στη στήλη διότι είναι παντελώς αναξιόπιστοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει επαφή με τις ομάδες. Η Belouizdad φέτος για παράδειγμα, είναι ίσως η καλύτερη Belouizdad στην σύγχρονη ιστορία της και αυτό φάνηκε με το διπλό που έκανε στη Ζamalek την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Μάλιστα ήταν το πρώτο διπλό Αλγερινής ομάδας στην Αίγυπτο! Σήμερα θα υποδεχθεί την γειτόνισσα Esperance που κέρδισε και αυτή με λίγη δυσκολία την πρώτη αγωνιστική. Ο άσσος περίμενα να είναι κάτω από τις 2,00 μονάδες οπότε έχει μια μικρή αξία και συνδυαστικά με το under 3,5 πάμε στο αρκετά ικανοποιητικό 2,60.

Στα υπόλοιπα ματς, περιμένω ότι η Al Ahly θα κερδίσει, αλλά οι τιμές είναι απογοητευτικές για να ασχοληθούμε μαζί της και τα άλλα δύο ματς σε Ουγκάντα και Κογκό έχουν πολύ Χ.

Δεν μπορώ όμως να μην ασχοληθώ με το λιοντάρι της Τανζανίας την αγαπημένη Simba. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο βελτιωμένη και ειδικά στην έδρα της που είναι κυριολεκτικά μέσα σε ζούγκλα. Στην πρώτη αγωνιστική έχασε από τη Horoya στη Γουινέα και τώρα θα υποδεχθεί τη Raja που κέρδισε με 5-0 τους Vipers από την Ουγκάντα. Οι Μαροκινοί γενικά κάτι τέτοια ματς τα βλέπουν λίγο αφ΄ υψηλού και δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά ειδικά σε τέτοιες δύσκολες έδρες, σκέφτονται απλά ότι θα τους κερδίσουν στο Μαρόκο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όλα αυτά φυσικά ισχύουν τώρα που είναι 2η αγωνιστική και όχι 4η-5η. Πιστεύω θα έχουμε μια καθαρή νίκη για τα λιοντάρια μας και ο άσσος με no goal στο 2,50 είναι αποδεκτός.

Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, δεν έχουμε τιμές για το Confederation Cup. Αν τυχόν προκύψει κάτι για τα αυριανά παιχνίδια θα το δείτε με νέο update στον πίνακα.

Καλό ΣΚ σε όλους σας!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini