734

Editorials

Χρόνια πολλά,με το Betsellers γιά παρέα!

Το ημερολόγιο λέει 22 Απρίλη, Μεγάλη Παρασκευή, έξω έχει αυτή την ησυχία που έχει πάντα αυτή η μέρα. Κι εγώ κάθομαι σπίτι μου και γράφω Editorial. Γιατί σπίτι; Μετά από δύο Πάσχα που ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού, φέτος όλοι ξεχύθηκαν στα χωριά τους και στα νησιά τους, βουλιάζει η επαρχία και εγώ κάθομαι σπίτι μου;

Ναι γιατί ο covid-19 μετά από δύο χρονάκια με…πέτυχε! Βρήκε τη στιγμή! Θα μου πείτε, υπάρχει καλή και κακή στιγμή να κολλήσεις; Ε, άμα είναι Πάσχα, δεν είναι κακή; Πάνε οι φίλοι, πάνε οι σούβλες, πάνε οι λιακάδες, ως και τη Δευτέρα θα τη βγάλω με αρνακι στο φούρνο και βεράντα.

Στα καλά νέα; Το περνάω χαλαρά, πολύ χαλαρά. Ισως επειδή είναι η “Ο” πιό ελαφριά; Επειδή έχω εμβολιαστεί; Επειδή δεν έχω κάτι άλλο; Ολα μαζί; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι πρέπει ακόμα να προσέχουμε. Γριπούλα είναι για εμένα, αλλά γιά κάποιον άλλον δεν είναι.

Απ’ την άλλη, έχω τη μπαλίτσα γιά συντροφιά, έχω το στοίχημα, έχω και τη μεγάλη παρέα του Betsellers.

Και καθόμουν και σκεφτόμουν, δύο χρόνια τώρα τι έχουμε ζήσει, τι έχουμε περάσει, τι έχει αλλάξει. Τι lock down, τι επεισόδια, τι ακρίβεια, τι πυρκαγιές, τι πολέμους, τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο. Ας μην το βαρύνουμε, ας μείνουμε στα “απλά”, το έγραψα και παραπάνω, δύο χρόνια στερήθηκε ο Ελληνας το Πάσχα, θυμάστε πέρυσι τέτοιες μέρες που βλέπαμε ρεπορτάζ με κόσμο που προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να περάσει τα διόδια;

Και τελικά, όλη αυτή την διετία, ποιά ήταν η σταθερά; Και όχι μόνο η σταθερά.

Και η βοήθεια γιά πολλούς. Και η παρέα γιά ακόμα πιό πολλούς; Το Betsellers. Οτι και να συνέβαινε, εμείς εδώ βγάζαμε “πέντε φράγκα”, ακόμα στην περίοδο πέρυσι που είχανε διακοπεί όλα! Και βγάλαμε γενικώς καλά λεφτά όλη αυτή την διετία. Και στα πρωταθλήματα και στο Euro και στο μπάσκετ και παντού! Και ξέρω κόσμο που πήρε ανάσα-ακόμα παίρνει έτσι όπως έχουν ανέβει όλα στα ύψη.

Η παρέα μας από την άλλη παραμένει μεγάλη, αναλλοίωτη, στο chat όλοι ξέρουν ότι πέρα από το live, πέρα από τα ματς, θα πούμε και μιά κουβέντα. Φιλική κουβέντα. Σκεφτείτε, χθες έλαβα και e-mail, με πήραν και τηλέφωνο φίλοι από το Betsellers, γνωρίζοντας ότι κόλλησα covid, αν χρειάζομαι κάτι να τρέξουν. Ε, αυτό δεν ανταλλάσεται με τίποτα.

Και όλα αυτά-και πολλά άλλα- χωρίς ποτέ να βγάλουμε ντουντούκα.

Αν κάποιος δεν μας ακολουθεί στο Facebook (https://www.facebook.com/betsellers) ή στο twitter (https://twitter.com/betsellerscom), δεν θα ξέρει καν την υπαρξή μας! Πόσες χαρές, πόσα ταμεία και φέτος, ελάχιστες κυριολεκτικά φορές “μιλήσαμε” δημόσια γι αυτά, μόνο αν ήταν κάτι πραγματικά σπέσιαλ (μόλις πριν μιά εβδομάδα ας πούμε έγινε ένα ακόμα απόλυτο).

Κι αυτά όταν παντου γίνεται χαμούλης διαφήμισης, χορηγούμενων και “ταμείων” (σε εισαγωγικά) της πλάκας! Και φυσικά, χωρίς ποτέ να πουλήσουμε τις αρχές μας, την στοιχηματική φιλοσοφία μας, χωρίς να πουλήσουμε μούρη, χωρίς να το παίξουμε ξερόλες, χωρίς να κάνουμε “τοκογλυφίες”, χωρίς φυσικά να γίνουμε “βαποράκια” των μπουκ.

Τελικά, καλά είναι και μέσα στο σπίτι το Πάσχα. Αν είσαι μέλος του Betsellers, μιά χαρά είναι! Και θα συνεχίσει να είναι ωραία και τον επόμενο μήνα ως τις 28 Μάη που τελειώνουν όλα με τον τελικό του Champions Leaue και το καλοκαίρι όμως και το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται (με Μουντιάλ παρακαλώ). Αυτό σημαίνει σταθερά.

Γι αυτό, έλατε στην παρέα κι όσοι είστε εκτός αυτής.

Δεν θα το μετανοιώσετε. Σας περιμένουμε. Με τα ήδη μέλη φυσικά, τα…λέμε μέσα. Σε όλους όμως, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη.

Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials