770

Thassios

Χωρίς περιθώρια – UPDATE 2!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Τζίφος χθες η μέρα αφού επιβεβαιώθηκε μόνο μία κόκκινη κάρτα από τα ματς που ξεχώρισα (αυτή του Βελγίου) ενώ και στα γκολ ευστόχησα μόνο σε ένα από τις αρχικές επιλογές (το g/g ημίχρονο της Όξφορντ). Παρόλο αυτά είχε φάσεις και η Παουλί για να κάνει το γκολ στο 2ο ημίχρονο αλλά και η Βίλα έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη στο ημίχρονο για να σκοράρει.

Τη Παρασκευή πάντως βγήκε η κόκκινη κάρτα στη Γαλλία αλλά και τα 2 από τα 3 g/g ημιχρόνου που ανέφερα.

Πάμε λίγο στα γρήγορα να δούμε τι θα ποντάρω γιατί με όσους δεν τα είπαμε χθες στο chat να μάθετε τα νέα , σας γράφω από το κρεβάτι του πόνου. Έχω πιαστεί στον αυχένα και στη πλάτη και με το ζόρι μπορώ να κάτσω να γράψω. Οπότε θα είμαι σύντομος.

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για κάρτες. Είναι από τις μέρες που έχει εξαιρετικό πρόγραμμα αλλά δεν θα παρασυρθώ. Δεν θα ανεβάσω μονάδες γιατί πολύ απλά δεν με παίρνει να ανοιχτώ. Οπότε θα πάω αναγκαστικά σε διαλογή. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Νωρίς έχουμε δύο δυνατά ματς. Η Τζένοα υποδέχεται τη Λάτσιο με τους γηπεδούχους να καίγονται για νίκη καθώς βρίσκονται σε θέση υποβιβασμού ενώ η Λάτσιο θέλει νίκη για να μπορέσει να διατηρήσει θέση στην Ευρώπη.

Ομάδες που βλέπουμε κόκκινες στα παιχνίδια τους ενώ και ο ρέφερι είναι σχετικά εύκολος στις κάρτες. Μετά πάμε στη Γαλλία που είναι ίσως το πιο καυτό ματς της ημέρας. Η Μπορντό υποδέχεται τη Μετς σε ένα ματς ”ζωής και θανάτου” αφού και οι δύο είναι στις θέσεις υποβιβασμού. Με τον Jeremie Pignard στην σφυρίχτρα δε μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε τέτοιο παιχνίδι και να μην ποντάρω τη κόκκινη κάρτα αλλά και το κόμπο.

Την ίδια ώρα κόκκινη μπορεί να δούμε και στη Ρωσία ανάμεσα σε Ούφα και Σότσι. Λίγο πιο μετά στις 4 έχουμε άλλα δύο παιχνίδια από την Ιταλία και ένα από Ρωσία. Η Βενέτσια καίγεται για τη νίκη και παίζει με την ουντινέζε που δεν θα χαριστεί με τίποτα. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι δυνατό ντέρμπι το ματς και έχει ευκαιρία η Ουντινέζε να τους δώσει μια χαριστική βολή.

O Guida που σφυρίζει μοιάζει να έχει φόρμα αφού έχει 2 κόκκινες στα τελευταία 3 ματς και 17 κίτρινες. Λίγο πιο μετά αλλά από την 2η κατηγορία η Κοζέντζα υποδέχεται τη Μόντσα σε ένα ματς που οι δύο ομάδες καίγονται για διαφορετικούς λόγους άμα δείτε τη βαθμολογία. Maresca στην σφυρίχτρα και περιμένω να βγει κόκκινη στο ματς. Όπως κόκκινη μπορεί να δούμε και στο Σπαρτάκ Μόσχας – Τούλα μιας και οι γηπεδούχοι μπορεί να μπλέξουν αν δεν πάρουν κάτι από το ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη να φύγουν από τη τελευταία θέση.

Πάμε και στην απογευματινή ζώνη όπου έχω άλλα τέσσερα παιχνίδια που είναι υποψήφια για κάρτες και ξύλο. Ξεκινάω από τη Πορτογαλία όπου η Πορτιμονένσε υποδέχεται τη Φαμαλικάο. Μπορεί να δείχνει για μια καλή ισοπαλία το παιχνίδι αλλά άμα δείτε το πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες δεν νομίζω ότι βολεύονται και πολύ. Η Πορτιμονένσε έχει μετά τη Πόρτο ενώ άμα χάσει σήμερα θα παίξει δύο τελικούς με Αρούκα και Μορειρένσε.

Παρόμοια είναι και η Φαμαλικάο όπου έχει Μπράγκα , Ζιλ Βιθέντε και Μπενφίκα. Θεωρώ πως άμα μπει το πρώτο γκολ μετά θα πέσει ξύλο. Μετά στη Ρωσία πάλι υποψήφιο είναι το Ροστόφ – Λοκομοτίβ αφού η μία θέλει να μην πλέξει με υποβιβασμό και η άλλη να βγει Ευρώπη (λέμε τώρα ανάλογα με τις κυρώσεις). Στην Ελλάδα έχουμε το ΑΕΚ – Άρης όπου νομίζω δεν χρειάζεται ανάλυση.

Ο Ρέφερι είναι δύσκολος στις κάρτες γι αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τέλος έχουμε και το Φενέρ – Γαλατά. Με καλό ρέφερι σήμερα η κόκκινη λογικά θα επιβεβαιωθεί όπως γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Αυτά ήταν όλα τα παιχνίδια που περιμένω δύναμη , εντάσεις , φάουλ και πολλές κάρτες. Εσείς κάντε της δική σας διαλογή και ποντάρετε όποιο σας κάνει το παραπάνω κλικ.

Εγώ θα ποντάρω ένα μονό και αυτό θα είναι στη Γαλλία που θεωρώ το πιο δυνατό αλλά και το κόμπο. Από εκεί και πέρα θα το κάνω και μια ξερή δυάδα με τη κόκκινη στο ματς της Λάτσιο. Δεν θα πάρω μονό τη Λάτσιο για λόγους διαχείρισης μονάδων . Οπότε έχουμε 1 μονό τη Μπορντό , δυάδα με τη Λάτσιο και λίγο το κόμπο στο Γαλλικό.

Μετά θα ψάξω άλλη μια ξερή δυάδα με κόκκινες σε άλλα δύο παιχνίδια.

Θα ποντάρω τη κόκκινη στη Βενέτσια και θα δεχτώ την έκπτωση στη Τουρκία που βλέπω τη κόκκινη στο 2,80 και θα τα κάνω δυάδα. Και κάπου εδώ κλείσαμε με τις κάρτες. Με τέσσερα παιχνίδια θα πορευτώ ,το βάρος πέφτει στο Γαλλικό που θεωρώ και το καλύτερο της ημέρας.

Τέλος πάμε και στα γκολ όπου θα τσιμπήσω από εκεί ακόμη μια δυάδα. Αναφέρω τι είδα ώστε να κάνετε της δική σας χημεία.

Ραπίντ – Βόλφσμπενγκερ , Σερβέτ – Ζυρίχη , Αιντχόφεν – Βαλβάικ , Σεν Γκάλεν – Βασιλεία και Κλάμπ Μπριζ – Μαλίν (αυτό είναι καλό και το 2-1 anytime score) είναι υποψήφια για g/g ημιχρόνου. Ενώ για g/g στο 2ο ημίχρονο έχουμε τα Πάντερμπορν – Καρσλρούη , Τορίνο – Μίλαν , Αγιακούτσο – Ουνιβερσιτάριο , Ρακόβ – Σλάσκ και Βαντούζ – Σαφχάουζεν.

Μια 10αδα λοιπόν να επιλέξετε όποιο εσείς θέλετε. Εγώ θα κρατήσω το anytime score 2-1 σε Κλαμπ Μπριζ καθώς περιμένω να σκοράρουν και οι δύο όπως κάνουν συνήθως ενώ οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και θα το κάνω δυάδα με το g/g 2ου ημιχρόνου σε Βαντούζ.

Έτσι θα κινηθώ σήμερα. Βλέπεται ότι ποντάρω συνολικά 9 μονάδες (οι μισές είναι στο ματς της Μπορντό) σε μια περίοδο όπου φυσιολογικά θα είχαμε 13-14 μονάδες ποντάρισμα τουλάχιστον.

Σε ένα τριήμερο με φουλ πρόγραμμα και σε μια καυτή περίοδο κανονικά θα είχαμε κάπου στις 28-30 μονάδες συνολικό ποντάρισμα και εγώ έχω πέσει στις 17 (8 προχθές / χθες και 9 σήμερα) για τον λόγο ότι με τέτοια χασούρα δεν με παίρνει να ανοιχτώ παραπάνω!

Καλή Κυριακή και αν μπορέσω θα μπω νωρίς στο τσατ με την έναρξη της Μπορντό!

UPDATE!!

Καλησπέρα ! Μετά από σκέψη θα ποντάρουμε κάτι για τον αποψινό αγώνα στο σεντόνι που θα έχει και τα περισσότερα βλέμματα.

Αναφέρομαι στον αγώνα Ατλέτικο – Σίτι όπου περιμένω να δούμε ένα δυνατό ματς. Καταρχήν συμφωνώ με τα παιδιά που κάνανε την εκπομπή (Ball Boys) ότι θα δούμε ένα συντηρητικό πρώτο ημίχρονο. Οπότε περιμένω παραπάνω γκολ στο 2ο όπου θα στενεύουν τα περιθώρια ,ειδικά για την Ατλέτικο άμα είναι 0-0. Μετά μαζί με τα γκολ θα ανεβαίνει και η ένταση και μας έδειξαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο ματς ότι αρπάζονται εύκολα.

Με τον Siebert στην σφυρίχτρα περιμένω να δούμε κάρτες στο 2ο ημίχρονο ενώ μπορεί να είναι και κόκκινο χρώμα μία απο αυτές. Τελευταία φόρα που είδαμε τον Siebert με την Ατλέτικο ήταν πάλι με Αγγλική ομάδα , όταν έπαιζε με την Λίβερπουλ σε εκείνο το 2-3 που είχε δει κόκκινη ο Γκριεζμάν. Με όλα αυτά λοιπόν θα ποντάρω ένα θεόρατο 21αρι που βλέπω το ειδικό ”Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο + όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη κάρτα”.

Αύριο λογικά θα έχουμε νέα στήλη ενώ το βράδυ θα τα πούμε στο chat όπου είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

UPDATE 2!

Σε ότι περάσαμε θα τα δούμε στην επόμενη στήλη που θα είναι αύριο βράδυ ή το πρωί του Σαββάτου. Σήμερα πάντως μετά από αρκετή σκέψη είπα να παίξουμε ένα τρίξι μιας και είναι επαναληπτικοί και περιμένω να δούμε ωραία ματς με εντάσεις.

Φυσικά θα πάμε με όσο πιο χαλαρό ποντάρισμα γίνεται καθώς και η κάβα μου δεν επιτρέπει να ανοιχτώ αλλά και γιατί οι κάρτες φέτος δεν τσουλάνε πολύ (αν και χθες κάτι πήγε να γίνει). Στο ματς του Παοκ και της Σλάβια περιμένω ακόμη περισσότερη ένταση σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια που είχαμε κάρτες , κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα είναι ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους γι αυτό και θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ κυρίως στο δεύτερο μέρος αφού στο πρώτο μπορεί να μπούνε πιο συντηρητικά! Με το ίδιο μπετ λοιπόν ”όβερ 1 καρτα για κάθε ομάδα στο 2 ημίχρονο + γκολ στο 2ο ημίχρονο ” θα είναι οι πρώτες δύο επιλογές.

Το τρίξι θα συμπληρώσει το παιχνίδι στην Γλασκόβη όπου Ρέιντζερς και Μπράγκα είναι δυναμικές ομάδες και έχουν παίκτες που κάνουν σκληρά τάκλιν. Θα επιλέξω εδώ τη κόκκινη κάρτα λόγω ρέφερι αφού ο Γάλλος Letexier κάνει αρκετή υπομονή με πολλές κίτρινες αλλά βγάζει απευθείας κόκκινες από εκεί που δεν το περιμένεις (2 ματς και 1 κόκκινη φέτος).

Δεν θα επιλέξω εδώ γκολ γιατί οι ομάδες είναι λίγο πιο σφικτές! Αυτά λοιπόν! Τα λέμε το βράδυ στο στέκι μας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS