1840

Editorials

Όσες καίγονται και καλοπληρώνουν…

Το ημερολόγιο λέει 12 Απριλίου. Ολα τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι στην τελική ευθεία και όσο μελέταγα μου’ρθε η ιδέα να κάνω μιά σύνοψη. Σύνοψη ομάδων (ζευγαριών γιά την ακρίβεια) όπου έχουμε τα εξής δεδομένα: Πρώτον, μιά εκ των δύο να είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Δεύτερον, η άλλη του ζευγαριού να “καίγεται”.

Να θέλει βαθμό-βαθμούς είτε γιά να σωθεί, είτε γιά να ελπίζει, είτε γιά να βγει Ευρώπη. Και τρίτον, αυτή που θέλει βαθμούς να πληρωνει σε απόδοση αουτσάιντερ.

Προφανώς και είναι πολλές ακόμα τέτοιες, αλλά δεν κοιτάω τα φαβορί. Απόψε η Τσάβες, κάτι μικρά τύπου Σίτι, Χοφενχάιμ, η Μπράιτον, η Εμπσφιλντ και άλλες. Αυτές διαγράφονται.

Κράτησα ζευγάρια που πληρούν τις τρεις παραπάνω προϋποθέσεις. Και φυσικά, ουδείς υπογράφει ότι θα…γίνει χατήρι, ότι θα κερδίσουν οι “καιόμενες” (ή ότι δεν θα χάσουν), ή ότι υπάρχει κάτι από πίσω. Είναι απλώς ένας μπούσουλας. Οπως το ονόμασα αρχικά, μιά σύνοψη.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

ΕΛΛΑΔΑ: ΠΑΟ-ΟΦΗ, στο 4,20 το διπλό, οι κρητικοί καίγονται γιά σωτηρία, οι “πράσινοι” με απόντες (Ινσουα, Κουρμπέλης) σε άδειο ΟΑΚΑ.

CHAMPIONSHIP: Στόουκ-Ρόδεραμ, στο 5,25 το διπλό, με την Στόουκ να χάνει ξανά, να έχει και απουσίες και κακό κλίμα γιά μιά χρονιά που ξεκίνησε αλλιώς (σπάει και το ρεκόρ χαμένων πέναλτι, δεν έχω το χρόνο να ψάξω μήπως κάνει και…παγκόσμιο ρεκόρ, με 10 χαμένα στα 13 εδώ και μιά διετία από τέλη Απριλίου του 2017).

Ρέντινγκ-Μπρέντφορντ, στο 3,20 ο άσος, γνωστή η αδυναμία της Μπρέντφορντ εκτός έδρας, το φετινό 2-8-10 την κατατάσσει 20η στην ειδική βαθμολογία (όταν αντίστοιχα εντός είναι 4η).

1η ΑΓΓΛΙΑΣ: Σκάνθορπ-Μπέρτον, με τον άσο στο 3,10.

Οξφορντ-Γουίμπλεντον με το διπλό στο 4,00.

2η ΑΓΓΛΙΑΣ: Κρου-Νοτς Κάουντι με το διπλό στο 3,75 και την Κρου να κάνει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα εντός.

ΙΤΑΛΙΑ: Σπαλ-Γιουβέντους με τον άσο στο 4,50.

Η Γιούβε θέλει έναν πόντο γιά να είναι και τυπικά πρωταθλήτρια ενώ είναι ανάμεσα στα ματς με τον Αγιαξ.

Φιορεντίνα-Μπολόνια με το διπλό στο 4,50 και την Φιορεντίνα να αλλάζει προπονητή, θα ντεμπουτάρει ο Μοντέλα.

ΙΣΠΑΝΊΑ: Ατλέτικο-Θέλτα με το διπλό στο 9,00.

Εσπανιόλ-Αλαβές με το διπλό στο 4,75.

Ουέσκα-Μπαρτσελόνα με τον άσο στο 4,75.

Λας Πάλμας-Κάντιθ με το διπλό στο 3,75.

ΓΑΛΛΙΑ: Λιλ-Παρί με τον άσο στο 4,33 και την Παρί σαν άλλη Γιουβε να θέλει έναν πόντο γιά να βγει και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Στρασβούργο-Γκινγκάμπ με το διπλό στο 4,20.

Καέν-Ανζέ με τον άσο στο 3,10.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΊΑ: Μπράγκα-Τοντέλα με το διπλό στο 9,50.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Ζαγκλέμπιε-Βίσλα Κρακοβίας με το διπλό στο 3,40.

Αυτές είναι αν δεν μου ξέφυγε κάποια. Οπως προσέχετε, δεν κάνω καμία αναφορά αγωνιστική σε όσες καίγονται, ότι αναφέρω εξτρά είναι μόνο γιά όσες είναι αδιάφορες.

Προφανώς και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ακόμα να πούμε γιά το κάθε ζευγάρι (πχ η Θέλτα δεν θα έχει Ιάγκο Ασπας λόγω τιμωρίας, πχ η Μπραγκα έχει ξανασώσει την Τοντέλα το 2017), αλλά προς το παρόν μένουμε στην παραπάνω λίστα.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, που είναι ψυλλιασμένες οι αποδόσεις, αν παιχθούν κάποιες απ τις παραπάνω, πως θα παιχθούν (με κάλυψη ή χωρίς), μόνο γιά τους συνδρομητές του Betsellers αύριο και μεθαύριο εντός του site.

Υ,Γ: Μιά υπενθύμιση γιά υποψήφιους νέους συνδρομητές: Οσοι κανετε έγγραφη/συνδρομή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet) ενεργοποιήστε αυτόματα. Οσοι κάνετε με τραπεζική κατάθεση (είτε σε κατάστημα- είτε online banking) πρέπει απαραίτητα να μας στέλνετε άμεσα το καταθετήριο/απόδειξη στο e-mail:  [email protected] γιά να ενεργοποιήστε. Σας περιμένουμε, στο Betsellers (πάντα θα είναι) όλα διαφορετικά!

Παλαιότερα Editorials