791

Thassios

Με καθοριστικά παιχνίδια και έναν παίκτη – UPDATE 2!

Χθες μιλώντας με τα παιδιά στο chat είδαμε ακόμη μια φορά φέτος να έχουμε μια βραδιά γεμάτη κόκκινες αλλά όχι στο ματς ”εξάποντο” που είχαμε ποντάρει στη Γαλλία. Κόκκινη στην Αγγλία , κόκκινη στην Ιταλία , κόκκινη και στην Ισπανία. Παιχνίδια που δεν είχαν καμία προδιαγραφή για κόκκινες. Ειδικά στο ματς της Τζένοα τι να λέμε τώρα! Είναι ένα φαινόμενο που πρώτη φορά βλέπω τόσο έντονα στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τις κάρτες.

Άμα συνεχιστεί θα είναι τεράστια έκπληξη. Ειδικά όταν φτάνουμε σε μια εποχή που τα φασόλια είναι μετρημένα που λέει και ο φίλος μου ο Bluebet.

Πάμε λίγο σήμερα να δούμε πως θα κινηθούμε! Καταρχήν να πω ότι είμαι λίγο κομμένος οπότε θα είμαι σχετικά σύντομος ενώ το μεσημεράκι σίγουρα θα μπω κάποια στιγμή στο chat αλλά δε ξέρω αν θα αντέξω να χτυπήσω το κλασικό 7-8ωρο.

Προτού αναφέρω τα παιχνίδια που θα ποντάρουμε ξύλο και κάρτες ή γκολ , πάμε λίγο σε ένα ματς που έχω εντοπίσει κάτι ιδιαίτερο. Η Βαγιεκάνο λοιπόν υποδέχεται την Ατλέτικο. Μια Ατλέτικο πολύ ανεβασμένη αφού είναι και στην επόμενη φάση του Champions League. Η Βαγιεκάνο έχει να κερδίσει από 18/12 για το πρωτάθλημα και φαίνεται ότι δεν είναι καλά.

Δέχεται συχνά πρώτη γκολ και έχει χάσει τα 6 από τα 9 ημίχρονα στο ματς. Η Ατλέτικο συνηθίσει να μπαίνει δυναμικά και να κοιτάει να σκοράρει πρώτη όσο πιο νωρίς γίνεται. Και εδώ είναι αυτό το ιδιαίτερο που παρατήρησα. Ατλέτικο – Κάντιθ με 1-0 στο 3′ ο Φέλιξ , Μπέτις – Ατλέτικο 0-1 στο 2′ ο Φέλιξ , Ατλέτικο – Μάντσεστερ 1-0 στο 7′ ο Φέλιξ , Οσασούνα – Ατλέτικο 0-1 στο 3′ ο Φέλιξ , Γρανάδα – Ατλέτικο 0-1 στο 2′ ο Φέλιξ.

Πείτε μου εσείς αν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ο Φέλιξ λοιπόν έχει σκοράρει στο πρώτο 10λεπτο σε 5 ματς και κάτι τέτοια ξέρετε ότι δεν τα αφήνω να πέσουν κάτω. Θα ποντάρω κάτι παρόμοιο σήμερα σαν funbet μιας και με αυτή τη Βαγιεκάνο μπορεί να επαναληφθεί. Το ειδικό ”να σκοράρει πρώτος ο Φέλιξ + Ατλέτικο να κερδίζει στο 15λεπτο” πληρώνει 25 και θα ρίξω μια στεκιά (από το ”πες το και έγινε” και φυσικά αν δεν ξεκινήσει βασικός πάει void το ποντάρισμα).

Προχωράμε τώρα στα ματς που περιμένω ξύλο. Μένουμε στην ίδια χώρα όπου έχουμε το μεσημέρι την αναμέτρηση Γρανάδα – Αλαβές. Είναι από τα παιχνίδια που κυνηγάμε σε αυτή τη στήλη αφού και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή. Ματς ”ζωής και θανάτου” με τις ομάδες να μην είναι καλά. Η Αλαβές έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 16 ματς ενώ και η Γρανάδα που θα είναι με υπηρεσιακό προπονητή απόψε έχει 10 ματς χωρίς να γευτεί νίκη.

Στην κατάσταση που βρίσκονται μόνο με σκληρό παιχνίδι θα πάρουν κάτι αμφότερες απόψε. Ρέφερι είναι αυτός που είχαμε ποντάρει και στο ματς της Χετάφε με τη Βαλένθια (είχαν βγει 11 κίτρινες) και είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο ματς. Αξία βρίσκω μόνο στο 4,10 της κόκκινης κάρτας και αυτό θα ποντάρω. Εννοείται και λίγο το κόμπο.

Προχωράμε και πάμε στην Ιταλία.

Η Ίντερ πλέον έχει μόνο ένα στόχο και αυτό είναι το πρωτάθλημα. Τελευταία δε πατάει πολύ καλά στα παιχνίδια της (μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6) και δεν έχει άλλα περιθώρια από κακές εμφανίσεις. Από την άλλη η Φιορεντίνα κυνηγάει την 5άδα για την έξοδο στην Ευρώπη και είναι από τις ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Τέτοια ματς δεν αργούν να ξεφύγουν σε ένταση αν και ο ρέφερι που σφυρίζει σήμερα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Μόνο στο ματς της Μίλαν με την Ρόμα ”ξεμπούκωσε” λίγο αλλά γενικά δεν είναι κοκκινάκιας ρέφερι. Επιφυλακτικά και με χαμηλό ποντάρισμα θα παίξω αυτό το 5,30 στην κόκκινη κάρτα μιας και έχει αξία.

Μετά θα πάμε στη Πορτογαλία.

Τοντέλα και Αρούκα σε ”εξάποντο ” παραμονής με την γηπεδούχο να είναι με νέο προπονητή μιας και ο προηγούμενος πέραν των κακών αποτελεσμάτων δεν ΄΄έβλεπε” όπως έπρεπε τα ματς για το πρωτάθλημα. Όταν μου λες ότι το ματς με την Μπελενένσες δεν είναι ”τελικός” τότε να τα περιμένεις αυτά. Οπότε σήμερα περιμένω μια Τοντέλα με το μαχαίρι στα δόντια ενώ από την άλλη η Αρούκα θα την βάλει δύσκολα μιας και εκτός έδρας έχει χάσει τελευταία μόνο από την Σπόρτινγκ.

Ο Αγαπημένος Pinheiro στο ματς μας είχε πληρώσει και τότε στο Αρούκα – Μορειρένσε!

Τέλος στη Βραζιλία έχουμε τον ημιτελικό (διπλοί αγώνες) για το Gaucho ανάμεσα στις μισητές αντιπάλους Ιντερνασιονάλ και Γκρέμιο! Το γνωστό ”Γκρενάλ” δηλαδή (είπαμε από τα ονόματα των ομάδων) το οποίο πριν 2 εβδομάδες είχε αναβληθεί γιατί οπαδοί της Ιντερνασιονάλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γκρέμιο και τραυμάτισαν τους παίκτες (όπως δείχνει η φώτο).

Περσινή κάτοχος είναι η Γκρέμιο ενώ τους περισσότερους τίτλους τους κατέχει η Ιντερνασιονάλ που θέλει σήμερα να θέσει γερά θεμέλια για τη πρόκριση. Θα ρίξω μια μονάδα να πέσει πάρα πολύ ξύλο στο ματς με το ειδικό ”οβερ 3,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη και οι δύο ” σε απόδοση 21 (από το match combo).

Προτού σας αφήσω περνάμε και στα αγαπημένα άλλα ειδικά με γκολ. Μόνο δύο g/g ημιχρόνου έχω κρατήσει , το ένα είναι το ‘Aστον Βίλα – Άρσεναλ και το άλλο είναι στη Χιλή το Ό Χίγκινς – Κατόλικα!

Πάμε τώρα να δούμε πως θα τα ποντάρω.

Μονά και δυάδα η κόκκινες σε Αλαβές και Ίντερ. Το ματς της Πορτογαλίας που το θεωρώ ως το καλύτερο θα το αφήσω γιατί είπαμε να δεχτούμε εκπτώσεις αλλά κάτι 2,3 και 2,60 σε κόκκινες λες και είναι Μπόκα – Ρίβερ δεν τις δέχομαι. Γι αυτό και θα κάνω μια ντρίπλα! Θα πάω με το θασίτικο στο ματς της Ναντ με την Λιλ αφού και οι δύο έχουν τις προϋποθέσεις να κυνηγήσουν Ευρώπη και θα είναι μια μάχη για την 5άδα.

Ομάδες που παίρνουν κάρτες από το 1ο ημίχρονο με το θασίτικο στο 4,5 ενώ και η κόκκινη μπορεί να εμφανιστεί αλλά σε απόδοση 4 δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία. Μετά ποντάρουμε τρείς τεράστιες αποδόσεις με το ειδικό σε Ατλέτικο , κόμπο κόκκινες σε Αλαβές και το κόμπο στο Γκρενάλ.

Τα λέμε στο chat λογικά το μεσημεράκι!

UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου! Δεν είχε νόημα να πάω σε στήλη αφού από τη παρασκευή που έκανα την τελευταία μελέτη είχα ήδη αποφασίσει της Κυριακής το σύστημα που θα ποντάρω.

Μια ντουζίνα αγώνες έχει αλλά εγώ κατέληξα σε μια τριάδα που περιμένω κόκκινη κάρτες.

Ξεκινάμε από την Ισπανία όπου θα ποντάρω κόκκινη στο Eσπανιόλ – Μαγιόρκα. Πρώτον γιατί έχω σούπερ παράδοση (είχαμε κόκκινη στα 3 από τα 4 τελευταία ματς ) , δεύτερον γιατί έχω μια Μαγιόρκα να καίγεται βαθμολογικά ενώ και η Εσπανιόλ είναι από τα εύκολα ματς που πρέπει να κερδίσει (μετά πιο δύσκολο πρόγραμμα ενώ και στα 3 από τα 4 τελευταία εντός είδαμε κόκκινη κάρτα) και τρίτον έχω εξαιρετικό ρέφερι.

Λίγο να ζοριστούν οι γηπεδούχοι θα δούμε ματς με ένταση και θα ξεφύγει σε κάρτες (ας μην δούμε πάλι 10-12 κίτρινες όπως παθαίνουμε τελευταία στην Ισπανία).

Μετά περνάμε στο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Και οι δύο παλεύουν να μπούνε στην 4άδα και το σημερινό ματς θα είναι κόλαση. Η Ρόμα τρέχει ένα σερί 8 αγώνων αήττητη για το πρωτάθλημα και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της γίνεται χαμός από κόκκινες.

Δύο κόκκινες με Αταλάντα , δύο με τζένοα ενώ κόκκινη είδαμε και στα ματς με Γιουβέντους , Μίλαν και Σπέτσια. Το ίδιο περιμένω και σήμερα απέναντι σε μια Λάτσιο που ψοφάει για εντάσεις κα ξύλο. Εξαιρετικός κι εδώ ο διαιτητής αφου ο Irrati είναι από αυτούς που του αρέσει το κόκκινο χρώμα. Εδώ θα πάρω και το κόμπο με κόκκινες σε απόδοση 40 (από το match combo).

Τέλος στην Γαλλία το βράδυ έχουμε το Μαρσέϊγ – Νις με τις ομάδες να διεκδικούν την 2η θέση του πρωταθλήματος και την Ρεν από κάτω να τους απειλεί. Το αρνητικό εδώ είναι η παράδοση αλλά όταν μιλάμε για τη κρισιμότητα του ματς και τον Jerome στην σφυρίχτρα τότε νομίζω ότι είναι το τελευταίο που θα κοιτάξω η παράδοση. Στσ δύο τελευταία εκτός η Νις έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα ( 3 στα 5 τελευταία εκτός) και δείχνει ότι τα ματς τα πάει και λίγο στον τσαμπουκά.

Γενικά οι ομάδες είναι καιρός να το χωνέψουν ότι χωρίς σκληρό παιχνίδι και ένταση τα παιχνίδια δεν κερδίζονται. Παίζοντας σαν κότες μόνο με κατοχή δεν θα καταφέρουν τίποτα. Ας ξυπνήσουν μπας και πάρουμε εμείς τα πάνω μας.

Φυσικά και είχε πολλά άλλα ματς για κάρτες. Δίνω ιδέες μπας και θέλετε να επιλέξετε κάτι άλλο. Στην Ιταλία το Βενέτσια – Σαμπντόρια , στην Ολλανδία το Αγιαξ – Φέγενορντ (πολύ καλό το 5,5 στο θασίτικο εδώ) και στην Ελλάδα το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ακόμη μια φορά με πολύ καλό ρέφερι σήμερα.

Το βράδυ φυσικά έχουμε το Ρίβερ – Μπόκα αλλά οι μπουν μας θέλουν κοροΐδα. Άκου 1,95 η κόκκινη κάρτα όταν πέρυσι τέτοια εποχή την είχαμε παίξει στο 2,90. Ντέρμπι είναι και το ματς της Ροζάριο αλλά και εκεί η κόκκινη στο 2,5 δεν έχει αξία. Γενικά η Αργεντινή σήμερα είναι γεμάτη ντέρμπι αφού και το Χιμνάσια – Εστουδιάντες είναι ντέρμπι αλλά δεν υπάρχουν αποδόσεις εκεί.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE 2!!

Καλησπέρα! Θα ποντάρουμε ένα αυριανό παιχνίδι από την Αυστραλία μιας και είναι από τα πρωταθλήματα που ανά διαστήματα μας βγάζουν μπετ. Θα σταθώ στο παιχνίδι της Μπρίσμπειν Ρόαρ με την Μέλμπουρν Σίτι. Οι γηπεδούχοι έχουν δυνατή έδρα έχοντας μόνο μία ήττα σε 6 ματς εντός και τους 13 από τους 17 βαθμούς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Αυστραλίας και για την ώρα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχουν μόνο μία ήττα και είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ενώ δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Το παιχνίδι μου για εμένα ξεκινάει από το 1-1 αλλά δεν είναι αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δηλαδή τι να σα πω;; Παίξτε g/g στο 1,6! Δεν είμαστε για τέτοια εδώ! Αυτό που είδα είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν 5 συνεχόμενα εντός έδρας ματς που σκοράρουν πρώτοι στον αγώνα. Δηλαδή 5/6 εντός έδρας (το άλλο έληξε 0-0) έχουν σκοράρει πρώτοι στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν τρία ματς που δέχονται πρώτοι γκολ.

Αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει και σε ένα ματς που θεωρώ ότι δεν θα ξεφύγει από Χ2 (πολύ ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι ενώ και οι γηπεδούχοι δεν θα πούνε όχι σε μια ισοπαλία με τη πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος) μπορούμε να ποντάρουμε το ειδικό ”να σκοράρει πρώτη η Μπρίσμπειν + Χ2” σε απόδοση 5,25 που βλέπω (από το bet builder)!Σαφώς και μπορεί κάποιος να παίξει και την ανατροπή υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά θα πάω λίγο πιο συντηρητικά.

Το επόμενο μπετ που είδα στον αγώνα και μου άρεσε είναι το anytime score 2-2 σε απόδοση 8,60. Και τις τρείς ισοπαλίες που έφερε εκτός η Μέλμπουρν Σίτι είναι με σκορ 2-2 και δεν αποκλείω να επαναληφθεί και αύριο σε μια έδρα που περιμένω να τη δυσκολέψει. Αυτά για αύριο. Δεν έχει καλό πρόγραμμα για κάτι άλλο ενώ νέα στήλη λογικά θα έχουμε τη Πέμπτη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS