492

Μάκης Μηνδρινός

Το ενδιαφέρον στο Αργεντινή – Κροατία

Χαιρετώ! Φτάσαμε στα ημιτελικά του Μουντιάλ και είναι η στιγμή που δεν μπορείς να αναλύσεις πολλά πράγματα. Τις έχουμε δει τις ομάδες, ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι σαν έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχουν μυστικά, είναι θέμα ποιότητας και ημέρας ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.

Σε ότι αφορά τα στοιχηματικά, είναι αυτό που λέω καιρό τώρα, ότι είναι από τις πιο περίεργες σεζόν για μένα προσωπικά, δεν μπορώ να θυμηθώ ξανά τόσο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Ακόμα και εκεί που δείχνει ότι πάει να στρίψει, όπως π.χ. προχθές, έρχεται η ανώμαλη προσγείωση. Βάζει το γκολ ο Μέσι, πληρωνόμαστε, λέω ΟΚ, κάτι γίνεται. Και έρχεται το Σάββατο, με τη Γουίμπλεντον να «σβήνει» στο 0-0 με τη Σουίντον (δεν άξιζε κάτι περισσότερο πάντως) και τον Χάρι Κέιν να στέλνει τη μπάλα στα πουλιά, στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε.

ΟΚ, fun bet ήταν το 2-2 σκορ, αλλά αφού φτάνω τόσο κοντά, ε, δώστο μου!

Πάμε στα φρέσκα. Αργεντινή – Κροατία σήμερα και Γαλλία – Μαρόκο αύριο. Με φαβορί και οι δύο αναμετρήσεις. Αν το πιάσουμε ανάποδα, από το αυριανό, το Μαρόκο έχει κλέψει τις εντυπώσεις, βρίσκεται δίκαια εδώ που βρίσκεται και το ερώτημα είναι αν έχει τρυπήσει το ταβάνι του ή αν έχει κι άλλο.

Μιλάμε για μια ομάδα που έπαιξε με Κροατία, Βέλγιο, Καναδά, Ισπανία και Πορτογαλία και δέχθηκε μόλις ένα γκολ: από τον Καναδά και μάλιστα ήταν αυτογκόλ! Αν αυτό το έκανε π.χ. η Βραζιλία, θα ήταν το βασικό σημείο συζήτησης.

Μπορεί, λοιπόν, να κρατήσει χαμηλά και την ίσως ποιοτικότερη επιθετικά ομάδα του τουρνουά, όπως είναι η Γαλλία; Θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι οι ημιτελικοί δεν θα ανοίξουν σε ρυθμό. Δείτε και την παράδοση: στις ημιτελικές φάσεις των 7 προηγούμενων Μουντιάλ, είχαμε 10 under και μόλις 4 over. Είχαμε 8 no goal και 6 goal/goal. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν 0-0 ημίχρονο, που δίνει στο 2,40.

Στο αποψινό, και θέλω και βλέπω Αργεντινή. Οφείλω ένα τεράστιο respect στην Κροατία, δεν την περίμενα για να είμαι ειλικρινής.

Το να είσαι η Κροατία (και όχι μια παραδοσιακή δύναμη) και να φτάνεις δύο σερί φορές σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, σημαίνει πολλά. Είχε να δώσει ακόμα αυτή η φουρνιά, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες-κλειδιά είναι άνω των 30. Η εμπειρία της Κροατίας έχει παίξει ρόλο στα νοκ άουτ, απομένει να δούμε πόσες δυνάμεις της έχουν απομείνει γιατί δεν είναι εύκολο να κουβαλάς δύο παρατάσεις…

Η Αργεντινή κάνει τα εύκολα δύσκολα.

Σχεδόν σε κάθε ματς. Ενώ μπαίνει δυνατά, πηγαίνει το ματς εκεί που θέλει, αν πιεστεί «πνίγεται». Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: η μία λέει αυτό που γράφω, ότι δηλαδή σε καθεστώς πίεσης έχει πρόβλημα. Η άλλη λέει ότι σε όλα τα ματς, παρά την πίεση, βγήκε αλώβητη. Πέρα από το αγωνιστικό, είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που λέει Αργεντινή.

Θεωρώ ότι εύκολα-δύσκολα θα περάσει.

Παίζουμε κάτι; Άσος και Μέσι δίνει 4,50 στη super ενισχυμένη της Novibet. Ασος σκέτο, στο 1,86. Anytime 2-0 που είπαμε με τον Βασίλη και στην εκπομπή 3,10. Ασος και under 3,5 δίνει 2,20. Ακριβές σκορ 2-0 δίνει 7,70 και anytime σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0 είναι στο 2,80. Θα παίξω δύο bet, άσος και Μέσι στο 4,50 και άσος + under 3,5 στο 2,20. Στο αυριανό δεν παίζω τίποτα.

Τα λέμε ξανά την Παρασκευή!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος