390

Μάκης Μηνδρινός

Η ευκαιρία της

Χαιρετώ! Τελευταία ημέρα του Μάρτη, σαν να καλοκαιριάζει σιγά-σιγά. Εγω το έχω συνδυάσει και με την αλλαγή της ώρας. Όταν ανοίξει η ημέρα, ε, καλό καλοκαίρι λέμε!

Και κάπως έτσι σηματοδοτείται και η τελική ευθεία της στοιχηματικής/ποδοσφαιρικής σεζόν. Το τελευταίο διάλειμμα των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε, μπαίνει η περίοδος που κρίνονται όλα.

Στα πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είχαμε εκπομπή χθες σε YouTube και Spotify, έχουμε και σήμερα στο Betsellers Radio, οπότε πάμε εδώ να πούμε τα πολύ βασικά και τι κρατάω τελικά. Τις λεπτομέρειες θα τις πούμε στις 16:00.

Πρέμιερ Λιγκ

Λάθος υπάρχει στο Μπράιτον – Μπρέντφορντ, το 5,50 του διπλού είναι εκτός πραγματικότητας.

Να υπενθυμίσω κάπου εδώ ότι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες. Δεν λέω ότι θα έπρεπε η Μπρέντφορντ να είναι φαβορί, αλλά οι αποδόσεις ξεφεύγουν. Θυμάστε είχα κοντράρει ξανά τη Μπράιτον εντός έδρας, κόντρα στη Φούλαμ, σε εκείνο το 0-1.

Αν έπρεπε να διαλέξω μια ισοπαλία θα ήταν στο Νότιγχαμ – Γουλβς (ίσως και στο Νιουκάστλ – Γιουνάιτεντ) και αν έπρεπε να διαλέξω έναν μικρό άσο θα ήταν εκείνος της Γουέστ Χαμ, ίσως συνδυαστικά και με over 1,5 ή over 2,5 για καλύτερη απόδοση.

Αν η Γουέστ Χαμ δεν κερδίσει την ουραγό Σαουθάμπτον, πιθανότατα ο Μόγιες θα αποτελέσει παρελθόν.

Υπόλοιπα

Στην Τσάμπιονσιπ, το ξεκάθαρο σημείο, νομίζω όχι μόνο της κατηγορίας αλλά ολόκληρου του προγράμματος στην Αγγλία είναι η ΚΠΡ, στην έδρα της Γουίγκαν. Το προσπαθεί ο Εϊνσγουορθ χωρίς ακόμα αποτελέσματα είναι η αλήθεια, η ΚΠΡ ακόμα δεν έχει αποτελέσματα και δεν μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Αλλά μπροστά της έχει μια ιδανική ευκαιρία, καθώς η Γουίγκαν έχει ένα σωρό εξωαγωνιστικά προβλήματα, έφαγε και -3 βαθμούς λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων, γενικά είναι για να πέφτει. Στο 3,00 το διπλό.

Υπουλο το Χάντερσφιλντ – Μίντλεσμπρο, η γηπεδούχος έκανε μια νίκη, άλλαξε και ιδιοκτήτη, γενικά επέστρεψαν τα χαμόγελα. Απλά, όντως δεν κοντράρεις εύκολα τη Μίντλεσμπρο αυτή την περίοδο.

Στη Λιγκ 1 τίποτα. Στη Λιγκ 2, είναι ξεκάθαρα λάθος το 4άρι της Σάλφορντ στο αποψινό με τη Στόκπορτ. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, έχουμε πει ότι οι μπουκ πριμοδοτούν αρκετά τη Στόκπορτ, αλλά κάποιες φορές το παρακάνουν. Ηταν ακόμα ψηλότερα το διπλό. Εν τω μεταξύ η Στόκπορτ έρχεται από τρία σερί Χ εντός.

Υπουλο φυσικά και το Μάνσφιλντ – Κρόουλι, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά ανεβασμένοι τελευταία, πέντε ματς αήττητοι, πήραν και το πρώτο τους διπλό.

Προφανώς ανώτερη η Μάνσφιλντ, αλλά σαν να έχει… μπουκώσει τελευταία.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος