1325

Μάκης Μηνδρινός

Στο στόμα της… αλεπούς

Χαιρετώ! Το Λιγκ Καπ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εξαιρετικό. Μερικές φορές η επιλογή σημείων περισσότερο με βάση την εμπειρία και λιγότερο με βάση την αγωνιστική εικόνα είδατε πως βοηθάει. Μπήκε καλά, λοιπόν, η νέα σεζόν έστω και αν επίσημα για μένα αυτή ξεκινάει από αυτό το Σ/Κ.

Οι τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας κάνουν σέντρα, οι πιο μικρές θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα.

Προς το παρόν έχουμε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2, με τις γνωστές ιδιαιτερότητες που κρύβουν οι πρεμιέρες. Ακόμα περισσότερο φέτος που τα πρωταθλήματα ξεκινούν δίχως να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά μας και κάποιες ομάδες δεν έχουν κινηθεί σχεδόν καθόλου!

Πριν περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, οφείλω να πω δυο λόγια για τη δική μου στοιχηματική σεζόν, εδώ, στο betsellers.

Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο επαγγελματικό κομμάτι, θέλω να ελπίζω προς το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι ο φόρτος εργασίας είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως και οι ευθύνες. Προσπαθώντας να βρω την κατάλληλη φόρμουλα ώστε να είμαι εντάξει απέναντι στους εργοδότες μου, απέναντι στους συνδρομητές του betsellers, αλλά και απέναντι στον… εαυτό μου (βάζοντας κάποια όρια στο πόσες ώρες την ημέρα πρέπει να δουλεύω, πόσες να ξεκουράζομαι και να κάνω πράγματα και για μένα σε προσωπικό επίπεδο), κατέληξα στην εξής φόρμουλα.

Πάντα σε συνεννόηση με τον Βασίλη.

Είναι αδύνατον να σπαταλώ όσες ώρες σπαταλούσα τα προηγούμενα χρόνια στη μελέτη (η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εικόνα από πολλά παιχνίδια, διάβασμα ειδήσεων, επαφές με κάποιους «δικούς» μου του χώρου) και στο γράψιμο. Στο εξής, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα διαβάζετε από μένα… σεντόνια αναλύσεων (βασικά το αποκλείω στην παρούσα φάση), ούτε ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα ανεβαίνουν κείμενα.

Θα γράφω, θα ανεβάζω (μικρές στήλες) και θα παίζω μόνο για ό,τι έχω εικόνα και για ό,τι είμαι σίγουρος.

Για παράδειγμα, μπορεί να μην ανέβει στήλη κάποια Παρασκευή, μπορεί να ανέβει Σάββατο πρωί, με μια μικρή ανάλυση του τι παίζω. Το ίδιο και μια Τρίτη ή μια Τετάρτη. Οι εκπομπές θα συνεχιστούν κανονικά, τις Παρασκευές μας.

Οι εναλλακτικές που είχα ήταν δύο: η μία να σταματήσω εντελώς, να το κόψω εντελώς το γράψιμο.

Η άλλη να γίνει αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Δεν νιώθω ακόμα σε φάση… ολοκληρωτικής αποχώρησης. Το Σάββατο στις 17:00 ή την Τρίτη το βράδυ το SkySports θα εξακολουθεί να παίζει κανονικά το λεπτό προς λεπτό από τα αγγλικά γήπεδα, επαφή θα συνεχίσω να έχω, οπότε θα παίζω στοίχημα. Και από τη στιγμή που θα παίζω, το παιχνίδι μου θα το ξέρετε κι εσείς, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Θεωρώ τίμιο να αναφέρω όλα τα παραπάνω, όπως πολλές φορές έχει πει και ο Βασίλης ο αναγνώστης είναι απαραίτητο να γνωρίζει σε τι κατάσταση (προσωπική, ψυχολογική, σωματική, κ.λπ.) είναι ο tipster που εμπιστεύεται. Αν στην πορεία προκύψουν προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο, εδώ θα είμαστε να τα δούμε και να πράξουμε αναλόγως.

Πρέμιερ Λιγκ

Αφιερώματα για την καθεμία από τις κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και γενικότερα για όσα πρωταθλήματα ξεκινούν αυτό το Σ/Κ μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.

kingbet.net/news/afieromata-podosfairou.

Στα της Πρέμιερ Λιγκ, η σεζόν ξεκινάει με 8 αναμετρήσεις, Σίτι και Γιουνάιτεντ πήραν έξτρα μέρες ρεπό λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους από την προηγούμενη σεζόν. Υπενθυμίζω ότι νεοφώτιστες είναι Φούλαμ, Λιντς και Γουέστ Μπρομ και επίσης λέω κάτι που το επαναλαμβάνω σχεδόν κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σεζόν, ότι δηλαδή πολύ σπάνια σώζονται και οι τρεις νεοφώτιστες.

Το Λίβερπουλ – Λιντς κεντράρει το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Το Κλοπ – Μπιέλσα είναι από μόνο του ιντριγκαδόρικο, η Λιντς γυρίζει μετά από 16 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ σε πρεμιέρα Πρέμιερ Λιγκ. Σε 12 πρεμιέρες έχει 5 νίκες και 7 ισοπαλίες. Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει αήττητη από το Ανφιλντ φέτος, απλά το ανέφερα γιατί μου φάνηκε εντυπωσιακό στατιστικό.

Το μοναδικό που κοίταξα λίγο παραπάνω για στοίχημα είναι το Τότεναμ – Εβερτον, για κόντρα φυσικά της Τότεναμ, και δεν αποκλείεται να επανέλθω την Κυριακή που διεξάγεται ο αγώνας. Οσοι πήρατε την Kingbet της Τρίτης είδατε ήδη ότι περιμένω την Εβερτον ψηλά φέτος. Καλές μεταγραφές, ο Αντσελότι από την αρχή στον πάγκο της, γενικά περιμένω να είναι εντός 10άδας και ίσως η καλύτερη μετά τους Big-6.

Αντίθετα, δεν βλέπω πολύ καλύτερη την Τότεναμ σε σχέση με πέρσι. Αν αποφασίσω να παίξω θα επανέλθω την Κυριακή.

Τσάμπιονσιπ

Για μένα το βασικό σημείο είναι το διπλό στο σημερινό Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο. Η Γουότφορντ υποβιβάστηκε πληρώνοντας την απόφαση της οικογένειας Πότσο (ιδιοκτήτες) να διώξουν τον Πίρσον δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Νέος προπονητής ο Βλάνταν Ιβιτς, ήδη ακούγονται διάφορα, ότι κάποιοι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που δουλεύει. Διαψεύστηκε, αλλά στην Αγγλία ισχύει το όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Πολλές απουσίες στην πρεμιέρα, έχουν μείνει εκτός ο αρχηγός Ντίνι (φορ) και οι βασικοί Σαρ (εξτρέμ), Γιάνμαατ (μπακ), Ντεουλοφέου (εξτρέμ), Γκρέι (φορ), Χιουζ (χαφ), Καπού (χαφ), Περέιρα (εξτρέμ) και Ουέλμπεκ (φορ).

Εκτός και οι Σαξές (φορ), Μασίνα (μπακ), ενώ πούλησε στην Εβερτον τον υπερπολύτιμο Ντουκουρέ (μέσος). Τίποτα ιδιαίτερο οι προσθήκες της έως τώρα, γενικά νομίζω της έκατσε μία από τις χειρότερες ομάδες για πρεμιέρα.

Η Μίντλεσμπρο με τον 72χρονο Νιλ Γουόρνοκ, την αλεπού των αγγλικών γηπέδων, τον ρέκορντμαν σε ανόδους (έχει 8), που φτάνει τα 1.

496 ματς και αρχές Οκτώβρη θα πιάσει τα 1.500 κάτι που ελάχιστοι προπονητές έχουν καταφέρει. Ανέλαβε πέρσι προς το τέλος της σεζόν, έσωσε σχετικά εύκολα τη Μίντλεσμπρο, έχοντας εκτός έδρας απολογισμό 4 νίκες και μία ήττα. Πάνω από 4,00 το διπλό μου κάνει.

Εκανα σκέψεις και για Μπλάκμπερν και για Κόβεντρι. Αν αλλάξει κάτι έως αύριο που είναι τα συγκεκριμένα παιχνίδια, θα γίνει update.

Λιγκ 1, Λιγκ 2

Δεν μπλέκω ακόμα. Γενικά πολλές ομάδες είναι φουλ αλλαγμένες και οι μεταγραφές συνεχίζονται. Η πρώτη αγωνιστική είναι για συμπεράσματα.

Οπότε κρατάω Μίντλεσμπρο και ενδεχομένως να γίνει ένα bet και στην Εβερτον την Κυριακή. Το ξαναβλέπουμε έως τότε. Όπως γνωρίζετε εκτάκτως σήμερα δεν έχουμε εκπομπή, επιστρέφουμε κανονικά στα μικρόφωνα σε μία εβδομάδα!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος