1283

Μάκης Μηνδρινός

Υπομονή!

Χαιρετώ! Η Γκρίμσμπι όχι μόνο έχασε, αλλά έχασε δικαιότατα. Η Χάρογκεϊτ ήταν πραγματικά εξαιρετική, ωραία μπάλα, έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα. Δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξει στα πρώτα στρώματα της κατηγορίας, αλλά μέχρι τώρα παίζει καλά, κάνει ευκαιρίες, χαίρεσαι να τη βλέπεις. Είναι ουσιαστικά μια συνέχεια της περσινής σεζόν, όπου εντυπωσίασε στη Νάσιοναλ Λιγκ.

Anyway, εδώ θα είμαστε να τη δούμε και στην πορεία. Στα υπόλοιπα μεσοβδόμαδα, στην πρεμιέρα των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, χύθηκε… αίμα. Όταν σπάνε τόσα πολλά φαβορί, όπως η Ρεάλ, η Παρί, η Τσέλσι, Ιντερ, κ.λπ., χύνεται αίμα. Μη κοιτάτε μόνο τα pre-game, σκεφτείτε τι γίνεται στο live. Εκεί παίζονται τα πραγματικά μεγάλα ποσά…

Πάμε στα φρέσκα.

Πολύ κακή η αγωνιστική, πάμε να δούμε τι κρατάμε και τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στην εκπομπή, στις 17:00, στο betsellers radio.

Αγγλία

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχω την αίσθηση ότι απόψε η Λιντς δεν θα χάσει από την Αστον Βίλα. Εχει και ισοπαλία βέβαια. Βασική επιλογή όμως από την κατηγορία είναι η κόντρα της Γουλβς, απέναντι στη Νιουκάστλ.

Θεωρώ λάθος να είναι η απόδοση του διπλού πάνω από 5,00. Υπερβολή! Καλή ομάδα η Γουλβς, ομάδα του προπονητή, την ξέρουμε, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία εδώ και χρόνια. Στη λογική λοιπόν που την προσεγγίζαμε πέρσι, έτσι την προσεγγίζουμε και φέτος. Όταν είναι αουτσάιντερ, όταν δεν είναι αναγκασμένη να δημιουργήσει παιχνίδι, είναι καλή περίπτωση.

Σε ματς, όμως, που πρέπει να έχει τη μπάλα στα πόδια της και που θα αντιμετωπίζει «σκληρές» ομάδες, είναι πιθανό να έχει πρόβλημα.

Η Νιουκάστλ είναι τέτοια ομάδα. Αήττητη εκτός έδρας, αν βάλουμε μαζί και τα περσινά, στα 10 τελευταία εκτός έχασε μόνο δύο φορές (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες). Φέτος, μάλιστα, είναι και πιο ποιοτική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το 4-1 από τη Γιουνάιτεντ είναι πλασματικό. Το ματς ήταν 1-1 μέχρι το 86’, εκεί δέχθηκε το δεύτερο, ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει, end of story. Αήττητη στην έδρα της Γουλβς από το 1993, τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες έκτοτε. Ξαναλέω, η απόδοση κάνει… μπαμ, είναι μεγάλη!

Στην Τσάμπιονσιπ τίποτα ιδιαίτερο. Υπουλα τα Γουότφορντ – Μπόρνμουθ και Ρέντινγκ – Ρόδεραμ, αλλά ως εκεί.

Η Λιγκ 1 και η Λιγκ 2 είναι στο… έλεος του κορωνοϊού: το Ακρινγκτον – Μπρίστολ Ρόβερς αναβλήθηκε καθώς βρέθηκαν 8 παίκτης της Ακρινγκτον θετικοί. Αλλους τρεις έχει ανακοινώσει η Πλίμουθ που παίζει με τη Γουίγκαν, προς το παρόν θα γίνει αυτό. Στη Λιγκ 2 με τον ιό είναι κάμποσοι προπονητές (Ολνταμ, Μπάροου, Σκάνθορπ).

Στοιχηματικά, η Μπέρτον ξεκάθαρα δεν είναι καλά, αλλά μαζεύτηκε το διπλό της Γουίμπλεντον (πλέον κάτω από 3,00).

Εκεί είναι και το διπλό της Λέιτον Οριεντ, στην κακή Στίβενεϊτζ (τέσσερα σερί χωρίς γκολ). Αν καβαλήσει το 3,00 συζητιέται σοβαρά.

Βασική σκέψη είναι η Νιουκάστλ την Κυριακή. Τα των μικρών κατηγοριών θα τα δω και αύριο το πρωί και θα αποφασίσω αν θα παίξω κάτι. Το πινακάκι θα ενημερωθεί αύριο το πρωί. Υπενθυμίζω ότι από δω και πέρα οι αγωνιστικές είναι διαδοχικές στις μικρές κατηγορίες, οπότε θέλει υπομονή… Τα λέμε και στις 17:00 ραδιοφωνικά.

UPDATE: Στο πινακάκι δύο παιχνίδια της Κυριακής. Η Νιουκάστλ για την οποία μιλήσαμε και η Αμπερντίν, στην Πρέμιερ Σκωτίας. Η Σέλτικ δεν είναι καλά, έχει και απουσίες, με έβαλε στο τρυπάκι να το δω πιο σοβαρά ο Βασίλης στη χθεσινή εκπομπή. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που υπό νορμάλ συνθήκες (με φουλ αγωνιστική δράση) έπαιξα κάτι εκτός Αγγλίας και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που με κανονική αγωνιστική στην Αγγλία, δεν παίζω τίποτα Σάββατο.

Αλλά είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα…

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος