1278

Μάκης Μηνδρινός

To timing…

Χαιρετώ! Το λάθος με τη Ρέντινγκ το πληρωθήκαμε την Τρίτη, αλλά η Στόουκ έχασε εύκολα στο Σουόνσι. Ηταν κατώτερη απ’ ό,τι περίμενα, φυσιολογική η ήττα της. Γενικά, ήταν ένα ακόμα στοιχηματικό ευρωπαϊκό τριήμερο δύσκολο για τους περισσότερους, έσπασαν αρκετά δημοφιλή σημεία, τόσο pregame όσο και στο live. Γενικά, όπως βλέπετε, όλοι ψάχνουν τα πατήματά τους.

Από τους παίκτες που παίζουν μπάλα/μπάσκετ, τις εταιρίες, τους τζογαδόρους, όλοι…

Ξαναλέω αυτό που έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, υπομονή και σωστή διαχείριση. Είναι δύο λέξεις που χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, όσα χρόνια ασχολούμαι πιο σοβαρά με το στοίχημα. Αλλά αυτή την περίοδο είναι ακόμα πιο… απαραίτητες!

Πάμε στα φρέσκα, το πρόγραμμα είναι non stop και υπενθυμίζω ότι ακολουθεί ένα ακόμα γεμάτο μεσοβδόμαδο με την τρίτη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και εμβόλιμες.

Στοίχημα

Στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο σκέψεις: Κρίσταλ Πάλας σήμερα (4,33) στη Γουλβς και Γουέστ Χαμ (8,00) στο Λίβερπουλ. Στην Τσάμπιονσιπ επίσης δύο σκέψεις: Λούτον (4,75) εντός με την Μπρέντφορντ και Γουίκομ (4,30) εντός με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στη Λιγκ 1 Τσάρλτον (5,00) και Νορθάμπτον (3,70), στη Λιγκ 2 τίποτα και στη Νάσιοναλ Λιγκ Σάτον (3,25).

Τα της Πρέμιερ Λιγκ είναι εκ των πραγμάτων πολύ ρισκαδόρικα, αλλά έτσι όπως κυλάει η Πρέμιερ Λιγκ έως τώρα, μόνο για τέτοια είναι! Για τη Γουλβς τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, που υποδέχθηκε τη Νιουκάστλ. Επιβεβαίωσε ότι όταν καλείται να κάνει παιχνίδι έχει θέματα. Η Πάλας έχει χτιστεί για να παίζει εκτός έδρας, δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε ήδη φέτος σε Ολντ Τράφορντ και Φούλαμ.

Για το άλλο, ΟΚ, και μόνο ότι μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ την κόντρα μιας ομάδας που είναι αήττητη εντός από τον Απρίλη του 2017, είναι από μόνο του… πρόκληση! Αλλά η Λίβερπουλ δεν είναι η περσινή ανίκητη ομάδα, η απουσία του Φαν Ντάικ είναι τεράστια, η δε Γουέστ Χαμ έχει κόψει βαθμούς από Σίτι (1-1), από Τότεναμ (3-3), έριξε τρία στη Λέστερ (3-0) και τέσσερα στη Γουλβς (4-0), γενικά είναι φουλ ανταγωνιστική.

Είναι ικανή βέβαια να τα βάζει μόνη της, κατά καιρούς κάνει πολλά λάθη.

Γουίκομ θα παίξω. Οι αριθμοί λένε 0-1-7, αλλά επειδή έχω εικόνα από τα παιχνίδια της, αφήνει την αίσθηση ότι τη γυροφέρνει τη νίκη. Δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν οι αριθμοί. Και θα υποδεχθεί μια ομάδα ντεφορμέ, με απουσίες και γκρίνια για τον προπονητή. Ο άσος σε αποδόσεις άνω του 4,00 παίζεται…

Και Νορθάμπτον θα παίξω, αν και η απόδοση του διπλού κατρακυλάει, πλέον είναι στο 3,70.

Ανοιξε αρκετά πάνω από το 4,00. Η βασική είδηση είναι ότι στο μικρό ρόστερ της Γουίγκαν έχουν προκύψει 7 απουσίες ενόψει του αγώνα με τη Νορθάμπτον. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι καλά η Γουίγκαν, έχει βάλει ένα γκολ όλο κι όλα στα πέντε τελευταία και μεσοβδόμαδα έχασε εύκολα από τους Ντονς 2-0. Εντάξει και η Νορθάμπτον δεν είναι ότι πετάει φωτιές κι αυτό κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού είναι, αλλά κοιτάξτε λίγο και με ποιους έχει παίξει το τελευταίο διάστημα: Πίτερμπορο, Πλίμουθ, Σουίντον, Τσάρλτον και Πόρτσμουθ η τελευταία πεντάδα, όλα πολύ ζόρικα.

Κέρδισε μόνο τη Σουίντον που ήταν στα μέτρα της. Στα μέτρα της είναι και αυτή η Γουίγκαν.

Κλείνω, λοιπόν, με τα δύο αυτά, τα οποία τα βλέπω περισσότερο από τα υπόλοιπα. Και νομίζω βοηθάει το timing για να περάσουν. Όχι ότι δεν μ’ αρέσουν τα υπόλοιπα. Απλά τα συγκεκριμένα τα βάζω λίγο πιο μπροστά. Τα λέμε και στις 17:00 ραδιοφωνικά. Αν προκύψει κάτι θα γίνει update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος