1235

Μάκης Μηνδρινός

Μία εμπνευσούλα

Χαιρετώ! Μεσοβδόμαδα πήρα ρεπό, προφανώς όχι γιατί ήθελα να ξεκουραστώ. Δεν έπαιξα τίποτα, δεν είχα κάτι ιδιαίτερο να αναφέρω ενόψει της εμβόλιμης της Τσάμπιονσιπ και του φινάλε των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Αν ανέβαζα θα πήγαινα σε κάτι θεωρητικό, αλλά με πρόλαβε ο Βασίλης.

Γενικά είναι λίγο περίεργες αυτές οι μέρες και δεν αναφέρομαι στο ποδοσφαιρικό/αγωνιστικό/στοιχηματικό.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε με το χαμό του Κώστα και πλέον είμαι σε φάση που «τρέμω» τι θα ακούσω κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται, ελπίζω πραγματικά να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες για όλους. Οσο μπορούμε ψυχραιμία και συνεχίζουμε…

Εξάλλου εδώ, στο betsellers, ξεχνιόμαστε λίγο. Γράφουμε για κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά, το ποδόσφαιρο, οπότε πάμε στα δικά μας.

Γενικά μιλώντας, η αγωνιστική θεωρώ ότι είναι δύσκολη. Και, το έχουμε ξανασυζητήσει, οι μπουκ είναι ακόμα πιο υποψιασμένοι φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το βλέπουν κι αυτοί ότι γίνεται της μουρλής στις εκπλήξεις, λόγω (και) των ειδικών συνθηκών που ζούμε με την πανδημία. Πολύ προσεκτικά σετ, κάτι που το βλέπουμε από τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζονται ακόμα περισσότερο.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας αποφασίζει… Τι θέλει, τι δεν θέλει, τι του κάνει και τι όχι. Εδώ μέσα το επίπεδο πλέον είναι πολύ υψηλό και θεωρώ ότι το 90%  γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει. Είναι λογικό πολλοί να ψάχνουν εναλλακτικές για να βρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, παίζουν πολύ τα combo στοιχήματα, είναι λογικό, το στοίχημα εξελίσσεται και οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε, πάντα βέβαια με γνώμονα τη δική μας φιλοσοφία.

Στοίχημα

Οπότε, ναι, να μιλήσουμε για μπάλα και για στοίχημα για να ξεχαστούμε από την καθημερινότητά μας, αλλά… τι να πούμε (γέλια); Αντε να πούμε για fun bet, για κάνα overάκι, καλά σημεία δεν υπάρχουν. Και όσα υπήρχαν ως σκέψεις, δεν βοηθούν οι αποδόσεις.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει δύο ντέρμπι. Στο Μπέρμιγχαμ (Γουλβς – Βίλα) και στο Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ – Σίτι).

Τα της Γιουνάιτεντ τα λέγαμε και στο chat την Τρίτη. Ομάδα για ψυχανάλυση, όπως γράφω στη σημερινή Kingbet. Εχει παίξει φέτος 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και στα 6 από αυτά έγινε ανατροπή (είτε κέρδισε, είτε έχασε). Μιλάμε για ένα στα τρία παιχνίδια…

Το να προηγηθεί η Γιουνάιτεντ και να χάσει δίνει 9,50 και να μείνει πίσω αλλά να κερδίσει δίνει 18,50.

Μιλάμε για fun bet.

Επίσης, τα 4 από τα 5 τελευταία της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over 1,5 ημίχρονο, όπως και τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα. Στο 2,37 το over 1,5 ημίχρονο.

Στα υπόλοιπα, οριακά αουτσάιντερ είναι το over στο Λέστερ – Μπράιτον, κακώς κατά την άποψή μου. Σχεδόν όλα τα εκτός της Μπράιτον φέτος ήταν over, ενώ 4 στα 5 τελευταία έχει και η Λέστερ.

Σημεία; Δεν έχω τίποτα, ειλικρινά.

Στην Τσάμπιονσιπ μία από τα ίδια. Λίγο Γουίκομ, αλλά ΟΚ, δεν το ζορίζω άλλο μ’ αυτήν. Την πίστεψα, την ξαναπίστεψα, όντως παλεύει πολύ, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει. Προσοχή στο Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ, ίσως εδώ υπάρχει ένα μικρό λάθος στο διπλό. Είναι όμως πολύ ζορικό. Και εδώ έχει ντερμπάρα, Κάρντιφ – Σουόνσι.

Αν έπαιζα κάτι θα το σταύρωνα…

Στη Λιγκ 1 ένα σημείο έμπνευσης είναι η Σουίντον, η οποία υποδέχεται τη Φλίτγουντ. Στο 3,40 ο άσος. Η Σουίντον δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της και περιμένω ότι κάποια στιγμή θα στρίψει. Ότι οι καλές εμφανίσεις της θα φέρουν και αποτελέσματα. Η Φλίτγουντ δεν φοβίζει εκτός έδρας, 5 ήττες σε 7 εξόδους έχει…

Στη Λιγκ 2 επίσης τίποτα ιδιαίτερο.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ, περιμένω ότι η Γέοβιλ θα ανέβει, έκανε και τη νίκη προχθές, αλλά το περιμένουν και οι μπουκ προφανώς. Με τα σημερινά δεδομένα, ο άσος κόντρα στη Νοτς Κάουντι είναι χαμηλά (κάτω από 3,00). Τη Σάτον σκέφτηκα πιο σοβαρά απ’ όλες, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στόκπορτ. Ομάδες που πρωταγωνιστούν, που είναι καλά, η Σάτον είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας, ίσως εδώ έπρεπε το σετ να είναι λίγο πιο μαζεμένο (3,50 το διπλό).

Και φτάνουμε στο βασικό ερώτημα. Τι παίζουμε; Μόνο μια Σουίντον θα βάλω, δεν έχω κάτι άλλο. Τα fun bet οκ, είναι fun bet. Αν προκύψει κάτι εδώ είμαστε.

Να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος