1229

Μάκης Μηνδρινός

Καλύτερο το πρόγραμμα

Χαιρετώ! Για το Σ/Κ που πέρασε δεν έχω να κάνω πραγματικά το παραμικρό σχόλιο. Ηταν πάνω-κάτω όπως το περίμενα: κακό στοιχηματικά. Ο,τι και να διάλεγα στην Αγγλία, δεν θα κέρδιζα. Το μόνο θετικό είναι ότι «το βλέπαμε να έρχεται!». Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτά που λέγαμε από τις πρώτες εβδομάδες αυτής της σεζόν, ότι δηλαδή η φετινή κούρσα είναι περίεργη και θέλει σωστή διαχείριση…

Πάμε κατευθείαν στα φρέσκα, εμβόλιμες αγωνιστικές παντού, ακόμα και στην Πρέμιερ Λιγκ, λίγο πριν μπούμε στο εορταστικό πρόγραμμα.

Εχει πραγματάκια να πούμε, νομίζω είναι αρκετά καλό το πρόγραμμα, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως.

Πρέμιερ Λιγκ

Ξεκινάω με το σημερινό Γουλβς – Τσέλσι, καθώς θεωρώ τεράστιο το 5,75 του άσου. Ούτε η Τσέλσι είναι ανίκητη (μόλις προχθές έχασε από την Εβερτον), ούτε η Γουλβς είναι τόσο για… πέταμα κι ας μην είναι το ίδιο αποτελεσματική όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η Γουλβς όταν δεν είναι αναγκασμένη να έχει τη μπάλα στα πόδια της παραμένει πολύ επικίνδυνη, έστω και χωρίς τον Χιμένες. Λίγο πάνω από 4,00 θα τον περίμενα τον άσο, το 5,75 είναι εκτός πραγματικότητας.

Αύριο, είναι πολύ ύπουλο το Λιντς – Νιουκάστλ και φυσικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν η εξαιρετική εκτός έδρας Σαουθάμπτον περάσει (και αυτή) από το «Εμιρεϊτς».

Αλλά το βλέπουν και οι μπουκ, το 3,15 είναι μια νορμάλ απόδοση στο διπλό.

Εκείνο που επίσης ξεφεύγει είναι το διπλό στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, που είναι στο 4,45 (και αυτό μπορεί να είναι ψηλότερα αύριο λόγω μηδενικής γκανιότας). Η Λίβερπουλ τα γνωστά. Ενας επιστρέφει, δύο χτυπούν. Αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρει καθόλου σταθερότητα αμυντικά, ενώ και επιθετικά δεν είναι τόσο αξιόπιστη όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Χτύπησε και ο Ζότα, ίσως ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός της. Από την άλλη η Τότεναμ για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Πρώτη μαζί με τη Λίβερπουλ, αν δεν είχε κάτι… αστείες απώλειες βαθμών στο ξεκίνημα, θα ήταν μόνη πρώτη. Και δεν έχει χάσει κανένα μεγάλο ματς φέτος: 2-0 την Αρσεναλ, 0-0 με Τσέλσι εκτός, 2-0 τη Σίτι, 6-1 τη Γιουνάιτεντ εκτός.

Υπόλοιπα

Στην Τσάμπιονσιπ τίποτα το ιδιαίτερο. Εχω την αίσθηση ότι δεν θα χάσει η Ντέρμπι, αλλά ΟΚ, δεν μπορώ να σταθώ πιο πολύ.

Στη Λιγκ 1 κοιτάζω περισσότερο την ουραγό Μπέρτον, η οποία εμφανίζεται βελτιωμένη στα τελευταία της ματς: τέσσερα αήττητη, τρεις σερί ισοπαλίες. Και όλα κόντρα σε καλές ομάδες: 1-1 με Ντονς εκτός έδρας, 1-1 με Κρου, 1-1 με Σάντερλαντ εκτός και κέρδισε 4-2 την Τσάρλτον.

Στην Ιπσουιτς η γκρίνια για τον Λάμπερτ γίνεται όλο και μεγαλύτερη, αγωνιστικά δεν είναι καλά (μία νίκη στα 5 τελευταία), ενώ έδρας έχει τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Στο 3,50 το διπλό, οριακά είναι, ήθελα λίιιγο παραπάνω.

Στη Λιγκ 2, πιο μαζεμένο έπρεπε να είναι το Κέμπριτζ – Κόλτσεστερ, με το διπλό να είναι στο 3,80. Δεν πατάει καλά η Κέμπριτζ, τρεις σερί ήττες, όσο καλή ομάδα και να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν πείθει.

Η Κόλτσεστερ είναι στα πλέι οφ, παλεύει και στα εκτός τώρα τελευταία, όχι μόνο στα εντός που έτσι κι αλλιώς είναι καλή.

Δύο σημεία σήμερα: Γουλβς και Μπέρτον. Και εκτός απροόπτου θα παίξω και Τότεναμ αύριο. Απλά περιμένω ότι θα ανέβει λίγο ακόμα η απόδοση του διπλού λόγω μηδενικής γκανιότας. Θα γίνει update αύριο.   

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος