1136

Κώστας Ζαφείρης

Θα ασχοληθεί μαζί του

Γεια χαρά σε όλους!

Σε περίπου μιάμιση ώρα από τώρα ξεκινά το δεύτερο μισό της 30ής αγωνιστικής της Euroleague. Τέσσερις και σήμερα έμειναν, δηλαδή, για να φτάσουμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Δεν θα ασχοληθώ με κάποιο σημείο στα σημερινά, αντίθετα κράτησα τρία ειδικά παικτών.

Από το ματς του Παναθηναϊκού πήρα το under στους πόντους του Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι κάνει τρομερή σεζόν (και του αξίζει) και είναι δεδομένο ότι η επόμενη χρονιά θα τον βρει σε ομάδα που θα παλεύει για το Final – 4.

Όμως, επίσης δεδομένο είναι ότι ο Κάτας θα… ασχοληθεί πολύ μαζί του απόψε και ποντάρω στο ότι θα βρει τον τρόπο (ο Παναθηναϊκός έχει τα κορμιά που απαιτούνται για μία τέτοια αποστολή) να του κόψει – σε έναν βαθμό – τον δρόμο προς το καλάθι.

Το δεύτερο είναι από τον αγώνα στο Μόναχο. Η Εφές είναι αγριεμένη εδώ και καιρό.

Το τελευταίο δίμηνο μπαίνει στο παρκέ με στόχο να καταπιεί τον αντίπαλό της και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους (11 νίκες στα 12 τελευταία και αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ).

Σούπερ χρονιά κάνει στα χέρια του Τρινκιέρι ο πρώην πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, Μπόλντγουιν, όμως τα μάτια του Αταμάν γυαλίζουν, με τον Τούρκο προπονητή να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Πήρα το under στους πόντους του Αμερικανού βασικού πλέι μέικερ των Βαυαρών.

Το τρίτο είναι από το ντέρμπι που θα γίνει στο Μιλάνο ανάμεσα στην Αρμάνι και την Μπαρτσελόνα.

Δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στην 4άδα οι Ιταλοί, φουλ για την πρωτιά της κανονικής περιόδου οι «μπλαουγκράνα». Από εδώ κράτησα το over στους πόντους του Σέρχιο Ροντρίγκεζ, ο οποίος και σε καλή κατάσταση βρίσκεται αλλά και θα πρέπει να παίξει ξανά για τον τραυματία και απόντα Μάλκολμ Ντιλέινι (βασικός πλέι μέικερ της Αρμάνι).

Κλείνοντας, νομίζω ότι αξίζει να πάρει ένα ποντάρισμα ο Αρης στο αυριανό clasico με τον ΠΑΟΚ ειδικά σε τιμές αουτσάιντερ στις οποίες δίνεται αυτή τη στιγμή.

Σίγουρα πιο ποιοτικός ο «δικέφαλος του Βορρά», όμως ο Αρης βρίσκεται στο καλύτερό του φεγγάρι (αγωνιστικά και ψυχολογικά) από την έναρξη της σεζόν, με τον κόουτς Καμπερίδη να αξίζει ένα επιπλέον μπράβο για τη δουλειά που κάνει σε ζόρικες συνθήκες.  

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης