2580

Μάκης Μηνδρινός

Η παράδοση της Παρασκευής

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 41ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Η αήττητη εντός έδρας από τις αρχές Φεβρουαρίου ΚΠΡ θέλει να πάρει το… σκαλπ της Μπράιτον, η οποία έχει να χάσει σε ματς κανονικής περιόδου Παρασκευή από πέρσι τον Γενάρη (6-1-0). ΚΠΡ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1056 Γήπεδο: ΛΟΦΤΟΥΣ ΡΟΟΥΝΤ (18.360), ΛΟΝΔΙΝΟ Απόσταση (χλμ): 85 Στο πρωτάθλημα φέτος: Μπράιτον – ΚΠΡ 3-0 Σετ αποδόσεων: 3.

50 – 3.40 – 2.10 * 0-2-0 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την ΚΠΡ. * Το πιο πρόσφατο διπλό χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 1957! * Οι τρεις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους στο Λονδίνο είχαν goal/goal. * Τηλεοπτικό. ΚΠΡ Ρεπορτάζ: Χωρίς ρυθμό μετά τη διακοπή, γνώρισε δύο κολλητές ήττες (εκτός αμφότερες), παρόλα αυτά η διαφορά από τους «από κάτω» διατηρήθηκε αναλλοίωτη (+10).

Κυριότερο πρόβλημα η έλλειψη δημιουργικότητας, κάτι που έκανε «μπαμ» στο μεσοβδόμαδο με την Αστον Βίλα (1-0 5'). Παρότι κοντρόλαρε τον ρυθμό και κράτησε περισσότερο την μπάλα (62% κατοχή), ήταν ανούσια, μάλιστα δεν δημιούργησε κλασική στιγμή. Αντίδραση προσδοκά με την επιστροφή στο «Λόφτους Ρόουντ» -τέσσερις σερί νίκες εκεί- ο Χόλογουεϊ: «Μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε τον καλό μας εαυτό μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, κόντρα σε μία TOP ομάδα.

Η διακοπή μας στέρησε ρυθμό, ωστόσο εντός έδρας παίρνουμε μεγαλύτερη δύναμη και θέλουμε να κλείσουμε με ένα δυνατό αήττητο». Bet Info: Οι 12/17 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από goal/goal. Το 71% των φετινών τερμάτων της σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της (32/45). Αγωνιστικά νέα: Θα τσεκαριστούν Μόρισον (χαφ, 4/0) και Λιντς (στόπερ, 24/1), καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα από την προπόνηση της Δευτέρας, μάλιστα έχασαν και το μεσοβδόμαδο.

Εκτός ο τραυματίας Λούα Λούα (εξτρέμ, 9/1), ο οποίος δεν έχει και δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην ομάδα που ανήκει. Τέλος η σεζόν για τον Κάζινς (χαφ, 18/0), πάνω που επανήλθε στις προπονήσεις, υπέστη πρόβλημα στο λαγονοψοΐτη και μπήκε χειρουργείο. ΜΠΡΑΪΤΟΝ Ρεπορτάζ: Ενα βήμα πιο κοντά στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το άνετο 3-1 επί της Μπέρμιγχαμ.

Δεν χρειάστηκε να δώσει το 100%, εκμεταλλεύτηκε τα κενά της αντίπαλης άμυνας και το κλείδωσε από το 54' (3-0 σε εκείνο το σημείο, 3-1 85'). Εντελώς στα μέτρα της το πρόγραμμα που απομένει, αν πάρει τα επόμενα τρία (ΚΠΡ-απόψε, Γουίγκαν-Μ. Παρασκευή, Νόριτς-Δευτέρα του Πάσχα) κλειδώνει ουσιαστικά την άνοδο! Πάντα χαμηλά οι τόνοι από τον Χιούτον: «Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς θέτουμε στόχους, άλλοτε μικρούς, άλλοτε μεγάλους.

Σε αυτή τη φάση, κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή πρόκληση, κοιτάμε πως θα κερδίσουμε και μετά σκεφτόμαστε το παρακάτω. Η βαθμολογία θα μπει στο μυαλό μας το βράδυ της 7ης Μαΐου (τότε τελειώνει το πρωτάθλημα)». Bet Info: Είναι η ομάδα με τα περισσότερα καθαρά δίχτυα στην Τσάμπιονσιπ (20/39), διόλου τυχαίο ότι διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (34 γκολ παθητικό).

Σε regular season ημέρα Παρασκευή παραμένει αήττητη από την 01/01/2016 (έκτοτε 6-1-0)! Αγωνιστικά νέα: Από ίωση ταλαιπωρείται ο αναντικατάστατος Ντανκ (στόπερ, 37/2), ωστόσο ο Χιούτον ξεκαθάρισε ότι θα ξεκινήσει κανονικά. Αμφίβολος παραμένει ο αξιόπιστος Μπάλντοκ (φορ, 30/11), αφού οι ενοχλήσεις παραμένουν, εκτός αποστολής σε ακόμα ένα ο ενδεκαδάτος Ντάφι (στόπερ, 31/2).

Ελειψαν στο μεσοβδόμαδα, αλλά γυρίζουν Ποκονιόλι (μπακ, 16/0) και Ροζίνιορ (μπακ, 9/0). πηγή: kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος