2557

Μάκης Μηνδρινός

Θέλουν, αλλά μπορούν;

Η Σάντερλαντ ακόμα και να κερδίσει σήμερα την Μπόρνμουθ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμού, αφού θέλει αλλά δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά. Χαλ και Μπέρνλι, διεκδικήτριες της παραμονής, έχουν άθλιες εκτός έδρας επιδόσεις όμως τα περιθώρια στένεψαν και είναι αναγκασμένες να πάρουν βαθμούς και εκτός έδρας. Πάλι με απουσίες η Γουέστ Χαμ, κόντρα στο παρελθόν του ο Σέξπιρ (Λέστερ).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΕΣΤΕΡ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1572 Γήπεδο: ΧΟΘΟΡΝΣ (27.877), ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ Απόσταση (χλμ.): 78 Σετ αποδόσεων: 2.45 – 3.40 – 2.90 Α’ ΓΥΡΟΣ: Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 1-2 * Δύο σερί νίκες μετράει η Λέστερ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, αμφότερες με 3-2 σκορ. Στα 7 πιο πρόσφατα στο Μπέρμιγχαμ, οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 2 νίκες και η Λέστερ 5. * Ιδιαίτερο το ματς για τον προπονητή της Λέστερ, Κρεγκ Σέξπιρ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Γουέστ Μπρομ για 4 χρόνια «γράφοντας» περισσότερες από 100 συμμετοχές, ενώ από ‘κει ξεκίνησε και την προπονητή του καριέρα, ως βοηθός προπονητή το 2006.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Ρεπορτάζ: Η πιο άνετη απ’ όλες είναι! Μπορεί να τρέχει σερί τριών ηττών όμως έχει κάνει τα κουμάντα της, δεν απειλήθηκε ποτέ με υποβιβασμό, από την άλλη βέβαια δεν μπορεί να δει και παραπάνω από την 8η θέση. Οπότε η συμπεριφορά της κόντρα σε ομάδες που «καίγονται» ίσως κρίνει πολλά. Και η αλήθεια είναι ότι κατέβασε λίγο στροφές από τότε που εξασφαλίστηκε, μόνο κόντρα στα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας έβγαλε το γνωστό πάθος της.

Χωρίς ματς από τις 16/04 και το 0-1 από τη Λίβερπουλ, ξεκουράστηκε, και ψς το φινάλε έχει να παίξει με Λέστερ εντός, Μπέρνλι εκτός, Τσέλσι εντός, Σίτι εκτός και Σουόνσι εκτός. Αγωνιστικά νέα: Προβλήματα για Φίλιπς (εξτρέμ, 27/4, 8 ασίστ) και Ρόμπσον Κανού (επιθετικός, 27/2) που χτύπησαν στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκαν νοκ άουτ. Bet info: Χωρίς νίκη στις 6 προηγούμενες εξόδους της (0-3-3).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φόστερ – Ντόουσον, ΜακΟλεϊ, Εβανς, Μπραντ – Γιάκομπ, Λίβερμορ, Φλέτσερ – Τσαντλί, ΜακΚλιν, Ροντόν ΛΕΣΤΕΡ Ρεπορτάζ: Εμεινε με την προσπάθεια στο ματς με την Αρσεναλ. Πολύ καλά στημένη, είχε τις φάσεις να προηγηθεί στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις που έβγαλε, δεν επέτρεψε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλο (ένα δοκάρι ό,τι καλύτερο είχε η Αρσεναλ), όμως με ένα… τρίσποντο στο 86’ έγινε το 1-0 (αυτογκόλ Χουτ) και η Λέστερ ηττήθηκε για μόλις δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα με τον Σέξπιρ στον πάγκο (5-1-2).

Παραμένει στους 37 βαθμούς, που σημαίνει πως χρειάζεται ακόμα 2-3 για να σωθεί οριστικά. Εχει αρκετά ματς στα μέτρα της ως το φινάλε, καθώς έχει να παίξει με Γουέστ Μπρομ (εκτός), Γουότφορντ (εντός), Σίτι (εκτός), Τότεναμ (εντός), Μπόρνμουθ (εντός). «Υπάρχουν ακόμα 15 βαθμοί να κυνηγήσουμε και τους θέλουμε όλους! Πέρασα ορισμένα πολύ όμορφα χρόνια εδώ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, όμως αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι η Λέστερ να κερδίσει», δήλωσε ο Σέξπιρ.

Αγωνιστικά νέα: Ελειψαν Μόργκαν (αρχηγός, στόπερ, 27/1) και Σλιμανί (φορ, 19/7), ο τελευταίος προπονήθηκε και είναι στη διάθεση του Σέξπιρ, αλλά ο Μόργκαν δεν είναι ακόμα στο 100% και πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει. Χάνει τα υπόλοιπα ματς ο Μεντί (μέσος, 4/0). Bet info: Δέχθηκε γκολ και στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σμάιχελ – Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουκς – Ολμπράιτον, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Μαρέζ – Οκαζάκι, Βάρντι   ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (17:00) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 1571 Γήπεδο: ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (49.000), ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Απόσταση (χλμ.): 560 Σετ αποδόσεων: 2.90 – 3.60 – 2.35 Α’ ΓΥΡΟΣ: Μπόρνμουθ – Σάντερλαντ 1-2 * Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 9 φορές, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η μοναδική νίκη της Μπόρνμουθ σημειώθηκε εντός έδρας, το 2015. Στα υπόλοιπα 8, η Σάντερλαντ έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Ρεπορτάζ: Και κάπου εδώ, η… σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος! Ισως αυτή την αγωνιστική επιβεβαιωθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός της, όπως και να ‘χει, τυπικό είναι το θέμα πλέον. Εχουμε δει κι αν έχουμε δει επικές αντεπιθέσεις της Σάντερλαντ τα τελευταία χρόνια, όμως τώρα δεν υπάρχει επιστροφή, καθώς είναι στο -12 από τη ζώνη υποβιβασμού με 5 ματς να απομένουν.

«You ‘re not fit to wear this shirt» (μτφ. δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα), φώναζε ο κόσμος μετά το 1-0 στο Μίντλεσμπρο. Βρέθηκε νωρίς νωρίς πίσω (8’), προσπάθησε στη συνέχεια, είχε και ορισμένες καλές στιγμές, όμως το αποτέλεσμα παρέμεινε. Κλασική περίπτωση ομάδας «θέλω αλλά δεν μπορώ». Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν ήξερε τι να πει μετά το ματς, δήλωσε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσει η ομάδα του, όμως μάλλον ούτε ο ίδιος δεν τα πίστευε αυτά που έλεγε! Ακολουθούν Μπόρνμουθ (εντός), Χαλ (εκτός) και Σουόνσι (εντός), ενώ κλείνει με δύο εκτός έδρας ματς στο Λονδίνο, κόντρα σε Αρσεναλ και Τσέλσι… Αγωνιστικά νέα: Κάτερμολ (χαφ, 6/0), Γκίμπσον (μέσος, 9/0), Ρόντγουελ (χαφ, 19/0) και Ντεναγιέρ (αμυντικός, 22/0).

Τιμωρημένος ξανά ο έμπειρος Λάρσον (μέσος, 17/0). Πάλι έξω ο Οβιέδο (μπακ, 8/0), μακροχρόνια τα άλλα. Bet info: Στα 5 από τα 6 τελευταία εντός, δεν σκόραρε καν. Στο 0-4-4 το σερί της στα 8 τελευταία εντός έδρας. Στις 17/12 η πιο πρόσφατη νίκη της στο Σάντερλαντ. Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Τζόουνς, Ο’Σι, Ντεναγιέρ (ή Κονέ), Μανκίγιο – Κάτερμολ, Εντόνγκ, Γκίμπσον (ή Ρόντγουελ) – Καζρί, Ανιτσέμπε, Ντεφόε ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ Ρεπορτάζ: Καθάρισε εύκολα τη Μίντλεσμπρο (4-0) και έφτασε τους 38 βαθμούς, που παραδοσιακά είναι το όριο παραμονής.

Μπήκε αποφασισμένη, προηγήθηκε 2-0 στο 16’, από το 20’ με παίκτη παραπάνω, πανεύκολα έφτασε στην επικράτηση, με το 4-0 να μοιάζει φτωχό με βάση τις ευκαιρίες που είχε. Γενικά η εικόνα της φέτος στα εντός έδρας ήταν πολύ καλή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αντίθετα, δεν είναι τόσο αποτελεσματική στα εκτός. «Δεν χαλαρώνουμε λεπτό, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο γίνεται καλύτερα.

Και φυσικά, μαθηματικά δεν έχουν σωθεί ακόμα», το μήνυμα του Χάουι. Στα τελευταία, έχει να παίξει κατά σειρά με Σάντερλαντ (εκτός), Στόουκ (εντός), Μπέρνλι (εντός) και Λέστερ (εκτός). Αγωνιστικά νέα: Ξανά εκτός Γκόσλινγκ (χαφ, 24/2), Γουίλσιρ (χαφ, 27/0), Σέρμαν (χαφ, 21/0) και οι μακροχρόνια απόντες. Bet info: Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόρουτς – Α. Σμιθ, Κουκ, Φράνσις, Ντάνιελς – Αρτερ, Λ. Κουκ – Πιου, Φρέιζερ (ή Στάνισλας), Κινγκ – Αφόμπε   ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΧΑΛ (17:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1569 Γήπεδο: ΣΕΝΤ ΜΕΡΙΣ (32.689), ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Απόσταση (χλμ.): 418 Σετ αποδόσεων: 1.65 – 4.00 – 5.25 Α’ ΓΥΡΟΣ: Χαλ – Σαουθάμπτον 2-1 * Από το 1951 έχει να κερδίσει η Χαλ στο Σαουθάμπτον! Από τότε, σε 14 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Σαουθάμπτον μετράει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Ρεπορτάζ: Το 4-2 από την Τσέλσι δεν λέει όλη την αλήθεια. Στο πρώτο ημίχρονο η Σαουθάμπτον ήταν εξαιρετική, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο πρώην της Τσέλσι, Ρομέου, ισοφάρισε (24’), γενικά η Σαουθάμπτον ήταν εξαιρετική και έφτασε στα όριά της την πρωτοπόρο. Ομως, το γκολ που δέχθηκε στο 45’ (2-1) άλλαξε την ψυχολογία και τις ισορροπίες και στο β’ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν οι «Αγιοι».

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και στόχος είναι να ολοκληρώσει όσο γίνεται καλύτερα τη σεζόν, αφού βαθμολογικά ταβάνι είναι η 8η θέση. Ως το φινάλε έχει να παίξει με Χαλ (εντός), Λίβερπουλ (εκτός), Αρσεναλ (εντός), Μίντλεσμπρο (εκτός), Γιουνάιτεντ (εντός) και Στόουκ (εντός). «Θέλουμε τη νίκη, είναι σημαντικό για μας να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα.

Δεν θα είναι εύκολο, πάντα είναι επικίνδυνα τα ματς κόντρα σε ομάδες που παίζουν την ύπαρξή τους», δήλωσε ο Κλοντ Πιέλ. Ηδη έχουν ξεκινήσει τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πιέλ και την διοίκηση να έχουν σκανάρει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους. Αγωνιστικά νέα: Πάλι έξω Φαν Ντάικ (στόπερ, 21/1), Οστιν (13/6), νέος τραυματίας ο Μπουφάλ (εξτρέμ, 18/1) που βγήκε με πρόβλημα μεσοβδόμαδα και θα τσεκαριστεί.

Bet info: Τα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν over. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φόρστερ – Σοάρες, Στέφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ – Ντέιβις, Ρομέου – Γουόρντ Πράους, Τάντιτς, Ρέντμοντ – Γκαμπιαντίνι ΧΑΛ Ρεπορτάζ: Κατάθεση… ψυχής έκανε κόντρα στη Γουότφορντ. Αδίκως έμεινε με 10 παίκτες στο 25’, ο Γιακούποβιτς την έσωσε σε 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε, όμως γενικά ήταν πολύ προσεκτική και δεν πήρε ιδιαίτερα ρίσκα.

Από την άλλη, προσπαθούσε όποτε έβρισκε χώρους να χτυπήσει στην κόντρα και σε μία εξ αυτών πήρε προβάδισμα με τον Μάρκοβιτς (62’). Ο Κλούκας μετά από στημένη φάση, διαμόρφωσε το 2-0 με σουτάρα έξω από την περιοχή (71’). Ηταν πολύ σημαντική νίκη καθώς παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται.

Με τον Σίλβα στον πάγκο έχει 6-1-0 εντός, αλλά 0-1-6 εκτός! Και ως το φινάλε έχει να παίξει με Σαουθάμπτον εκτός, Σάντερλαντ εντός, Πάλας εκτός και κλείνει με την Τότεναμ εντός έδρας. «Πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση όπως στα εντός έδρας ματς. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και αν γίνει αυτό θα αυξήσουμε τι πιθανότητές μας για να πάρουμε αποτέλεσμα», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Αγωνιστικά νέα: Δικαιώθηκε στην έφεση για τον Νιασέ (επιθετικός, 13/4), ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Πάλι δεν πρόλαβε ο Ομάρ (μπακ, 7/0), παραμένυν έξω ο Μέιλερ (χαφ, 20/1) και οι μακροχρόνια απόντες. Bet info: Στα 5 τελευταία εκτός υπέστη ισάριθμες ήττες και δεχόμενη τουλάχιστον 2 γκολ στο καθένα. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιακούποβιτς – Ελμοχαμαντί, Μαγκουάιρ, Ρανόκια, Ρόμπερτσον – Χάντλστοουν, Εντιαγέ – Γκροσίτσκι, Μάρκοβιτς, Κλούκας – Νιασέ   ΣΤΟΟΥΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (17:00) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 1570 Γήπεδο: ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ (27.740), ΣΤΟΟΥΚ Απόσταση (χλμ.): 279 Σετ αποδόσεων: 2.05 – 3.40 – 3.75 Α’ ΓΥΡΟΣ: Γουέστ Χαμ – Στόουκ 1-1 * Το 2013 κέρδισε τελευταία φορά η Γουέστ Χαμ στο Στόουκ, έκτοτε οι γηπεδούχοι έχουν 2 νίκες και μία ισοπαλία σε 3 ματς. Τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους στο «Μπριτάνια» ήταν goal/goal. ΣΤΟΟΥΚ Ρεπορτάζ: Δεν κλείνει καλά τη σεζόν, μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία, ενώ στα 6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας δεν σκόραρε καν (κάτι που είχε να γίνει από το 1997).

Δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό (οι 39 βαθμοί αρκούν), ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση και να φτάσει στα περσινά δεδομένα (ολοκλήρωσε με 51 βαθμούς). Δίκαια έχασε στο Σουόνσι, μπήκε κοιμισμένη, έμεινε πίσω μόλις στο 10’ και παρά τις 2 κεφαλιές του Μπεραχίνο από καλές θέσεις, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Ακόμα μεγαλύτερη η ευκαιρία που έχασε ο Αρναούτοβιτς στο 69’, που αστόχησε σε πέναλτι.

Στην αμέσως επόμενη φάση έγινε 2-0 (70’) κι εκεί τελείωσαν όλα. Στο τέλος θα μπορούσε να δεχθεί και τρίτο. Η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, το πήρε. Ως το φινάλε έχει να παίξει με Γουέστ Χαμ εντός, Μπόρνμουθ εκτός, Αρσεναλ εντός και Σαουθάμπτον εκτός. Αγωνιστικά νέα: Βασικός ξεκίνησε μετά από πολύμηνη απουσία ο γκολκίπερ Μπούτλαντ.

Ο Γουόλτερς (επιθετικός, 21/4) τρέχει για να προλάβει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Bet info: Τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν goal/goal και over. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπούτλαντ – Τζόνσον, Σόουκρος, Μάρτινς Ιντι, Πίετερς – Κάμερον, Αλεν – Ντιούφ, Αρναούτοβιτς, Σακίρι – Μπεραχίνο ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Ρεπορτάζ: Κανένα ρίσκο στο ματς με την Εβερτον, πήρε τον πολύτιμο βαθμό και σχεδόν εξασφαλίστηκε, παραμένοντας τρίτο ματς αήττητη.

Δεν… κουνήθηκε το 0-0, με την ίδια να έχει 2-3 καλές στιγμές και από την άλλη να είναι μία από τις ελάχιστες φορές φέτος που ήταν πολύ δυνατή στο ανασταλτικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Εβερτον είχε μόλις 4 τελικές, καμία προς την εστία της Γουέστ Χαμ! Ηταν το πρώτο 0-0 στο «Λόντον Στέιντιουμ» στο πρωτάθλημα, με τον Μπίλιτς να μιλάει με τα καλύτερα για τους παίκτες του: «Παίξαμε σαν λιοντάρια, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί ακόμα δεν έχουμε σωθεί.

Ο κόσμος μιλάει για όρια παραμονής, εμείς όμως έχουμε 4 ματς μπροστά μας και κοιτάζουμε κάθε ένα από αυτά σαν να είναι τελικός!», δήλωσε ο Κροάτης. Ως το φινάλε έχει να παίξει με Στόουκ εκτός, Τότεναμ εντός, Λίβερπουλ εντός και Μπέρνλι εκτός. Αγωνιστικά νέα: Εξέτισαν Νομπλ (χαφ, 28/3), Μπάιραμ (μπακ, 15/0). Δεν παίζει ο φορ Κάρολ (18/7), ενώ παραμένουν εκτός Αντόνιο (1ος σκόρερ, 28/9), Ογκμπόνα (στόπερ, 19/0), Ομπιάνγκ (χαφ, 22/1).

Ξεπέρασαν το πρόβλημά τους οι εξτρέμ Φεγκουλί (19/2), Σνόντγκρας (11/0), αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο είναι έτοιμοι Κουγιατέ (χαφ, 29/1), Ριντ (στόπερ, 27/2), Μαζουακού (μπακ, 12/0) και Σακό (φορ, 4/1). Bet info: Δέχεται γκολ 13 σερί εκτός έδρας ματς. Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αντριάν – Ριντ, Φόντε, Κόλινς – Φερνάντες, Κουγιατέ, Νομπλ, Κρέσγουελ – Σνόντγκρας (ή Λαντσίνι), Αγιού, Σακό (ή Καγέρι)   ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ (19:30) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 1622 Γήπεδο: ΣΕΛΧΑΡΣΤ ΠΑΡΚ (26.309), ΛΟΝΔΙΝΟ Απόσταση (χλμ.): 410 Σετ αποδόσεων: 1.78 – 3.50 – 5.00 Α’ ΓΥΡΟΣ: Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 3-2 * Αήττητη η Κρίσταλ Πάλας στα 10 τελευταία που υποδέχθηκε την Μπέρνλι (4 νίκες, 6 ισοπαλίες). Το 2001 το πιο πρόσφατο διπλό. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Ρεπορτάζ: Για το 0-0 έπαιξε κόντρα στην Τότεναμ, στο… τσακ δεν το πήρε, λύγισε από ένα μακρινό σουτ στο 78’ (1-0), σε μια από τις ελάχιστες στιγμές του ματς που άφησε κενό χώρο.

Κατά τ’ άλλα άριστα στημένη, απειλήθηκε ελάχιστα, εξαιρετική ανασταλτικά, ενώ ζητάει δικαίως και αποβολή αντιπάλου στο πρώτο μέρος. Ηταν η μόλις δεύτερη ήττα της στα 9 τελευταία ματς, όμως οι 38 βαθμοί που έχει της δίνουν ηρεμία, έστω κι αν το πρόγραμμά της δεν είναι το καλύτερο δυνατό. «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε, ίσως αν είχε αποβληθεί ο Γουανιάμα στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στη συνέχεια», δήλωσε ο Αλαρντάις.

Ως το τέλος της σεζόν η Πάλας έχει να παίξει με Μπέρνλι (εντός), Σίτι (εκτός), Χαλ (εντός) και Γιουνάιτεντ (εκτός). Αγωνιστικά νέα: Πλήγμα με τον εξαιρετικό Σακό (στόπερ, 8/0) που χτύπησε την Τετάρτη και θα λείψει. Απών και ο παρτενέρ του Τόμκινς (στόπερ, 22/3), αλλά και ο Νταν (στόπερ, 23/3) που θα μπορούσε να καλύψει το κενό! Οπότε στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να δούμε τον μπακ Κέλι (που έπαιξε βασικός ως στόπερ στα προηγούμενα, λόγω απουσιών) μαζί με τον έμπειρο Ντιλέινι, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν βασικός… Μακροχρόνια τα άλλα.

Bet info: Τα 7 από τα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν 2-3 γκολ. Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Χένεσεϊ – Γουόρντ, Κέλι, Ντιλέινι, Φαν Αανχολτ – Μιλιβόγιεβιτς – Ζαχά, Καμπάιγ, Πάντσεον, Τάουνσεντ – Μπεντέκε ΜΠΕΡΝΛΙ Ρεπορτάζ: Ζορίζουν τα πράγματα, η γραμμή υποβιβασμού πλησιάζει, αρχίζει να αγχώνεται! Τουλάχιστον έχει πρόγραμμα στα μέτρα της (Πάλας εκτός, Γουέστ Μπρομ εντός, Μπόρνμουθ εκτός, Γουέστ Χαμ εντός), χρειάζεται 3-4 βαθμούς στα ματς αυτά για να καθαρίσει.

Δίκαιη ήττα από τη Γιουνάιτεντ (0-2) στο τελευταίο, δεν απείλησε καθόλου, γενικά δεν ήταν τόσο καλή όσο σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της. «Οταν παίζεις κόντρα σ’ αυτές τις ομάδες πρέπει να κάνεις το τέλειο ματς. Κάναμε λάθη, έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά στα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά ήταν πολύ κυνικοί, το πήγαν το ματς εκεί που ήθελαν», δήλωσε ο Σον Ντάιτς.

Εκτός έδρας παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία δίχως τρίποντο, εντός πήρε τους 32 από τους 36 βαθμούς της. Αγωνιστικά νέα: Καμπάνα στον Μπάρτον (χαφ, 14/1), τιμωρήθηκε με 18 μήνες αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα λόγω εμπλοκής του σε παράνομο στοιχηματισμό. Ελειψαν Βόουκς (φορ, 33/6) και Αρφιλντ (χαφ, 27/1), αλλά ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ντάιτς.

Τσεκ για Μι (αμυντικός, 34/1) και Γουόρντ (δεξιός μπακ, 33/1), πάλι έξω ο Μάρνεϊ (μέσος, 21/1). Bet info: Τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν Χ στο ημίχρονο. Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χίτον – Λόουτον, Κιν, Μι, Γουόρντ (ή Φλάναγκαν) – Χέντρικ, Ντεφούρ, Μπόιντ, Μπρέιντι – Γκρέι, Μπαρνς Πηγή: Kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος