2515

Μάκης Μηνδρινός

Δυό σκόρερς, μιά δυάδα!

Καλό μεσημέρι σε όλους. Περάσαμε μιά χαλαρή εβδομάδα, όπως θα είναι πολλές από εδώ και πέρα. Τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν στον τελικό του Champions League, εκεί που -να'ναι καλά ο Ρονάλντο- βγάλαμε τα…σουβλάκια της βραδιάς! Πολλοί μου έλεγαν ότι το …παρατραβάω με το 2-2, αλλά τελικά και…λάιτ ήμουνα! Στη μπάλα γίνονται τα πάντα, το είδατε ακόμα μιά φορά.

Τρία είχε φάει σε όλο το σεντόνι φέτος η Γιουβέντους, τώρα άρπαξε τόσα σε ένα ημίχρονο. Οχι τίποτα άλλο, στο ημίχρονο όλα έδειχναν ότι….είμαι κοντά. Ηταν 1-1, ο Ρονάλντο είχε σκοράρει, ένα…καρμπόν ήθελα γιά να γίνει πάρτι. Anyway, τα “2 γκολ και άνω”του Ρονάλντο δεν ήταν απλό μπετ και χάρηκα που το πληρώθηκα, φέτος είχανε την τιμητική τους οι σκόρερς στους τελικούς! Πάμε πλέον παρακάτω.

Είναι και…επίσημα η λήξη της σαιζόν. Από Τρίτη ούτε Β' Ισπανίας πλέον, ούτε εθνικές, φινίτο. Μόνο σκανδιναβοί και βραζιλιάνοι θα παίζουνε, στα μάτια μου το στοίχημα σταματάει για 40 μέρες. Ως τις 20 Ιουλίου. Τότε θα ξεκινήσω μελέτη, πρώτα κείμενα αρχές Αυγούστου, πρώτα μπετ εκεί και το πράγμα σοβαρεύει στις 12 Αυγούστου (που ξεκινάνε μεγάλα πρωταθλήματα).

Οποιος θέλει πάιζει, όποιος θέλει συνεχίζει να ασχολείται, την δική μου άποψη και προτροπή την ξέρετε. Την εβδομάδα μετά τις 19 του μήνα θα την αξιοποιήσω γιά απολογισμό (συλλέγω στοιχεία, αν κάποιος με έχει…σκανάρει όλη τη χρονιά -ξέρω ότι το κάνετε κάμποσοι- ας στείλει ότι έχει στο [email protected]), δεν θα σταματήσω να γράφω δηλαδή, αλλά θα σταματήσω να παίζω.

Σε αυτό είμαι ξεκάθαρος. Και σύντομα θα πούμε και πρώτα στοιχεία γιά του χρόνου όπου σκοπεύω να κάνω μιά σοβαρή αλλαγή. Αλλά όλα αυτά στην εβδομάδα 19-25 του μήνα… Το καλοκαίρι αυτό χτυπάει στον παλμό των μεγάλων τουρνουά τένις!TENNIS SUMMER TOUR (21+) Τι έχουμε τώρα; Περίπου…τίποτα. Μην το ψειρίζουμε και πολύ. Το μικρό κείμενο δεν σημαίνει ότι δεν τα μελέτησα όλα, απλά δεν έχει (και με το ζόρι δουλειά δεν γίνεται).

Αφήνω στην άκρη την Εθνική. Πάω στα άλλα. Η Β' Ισπανίας είναι μόνο γιά τυχόν live, pre game δεν έχει κάτι. Στα ματς των εθνικών, ένα είναι το εξόφθαλμο λάθος , η Βουλγαρία. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους λευκορώσους, οι οποίοι δεν σκοράρουν με τίποτα. Η Βουλγαρία το έχει το ύψος και έχει και ελπίδες πρόκρισης. Στο 3.10 μου κάνει. Κοίταξα και τα άλλα.

Λίγο Ουαλία, λίγο Αλβανία, λίγο Ισλανδία, δεν ψήθηκα. Και γιά να κάνω μιά δυάδα “ξερή”, πήγα σε ένα ψηλό over, στην Πολωνία αύριο. Γιατί στο 2.25; Σκοράρουν εύκολα, το έχουν και οι ρουμάνοι ένα γκολ, θα το τιμήσω. Κι έτσι απλά, πάω σε μιά καλή δυάδα που μου δίνει 6.97. Και καθάρισα. Και μένει η Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι οι αποδόσεις μας αδικούν κατάφωρα.

Ως αουτσάιντερ πάντα βολευόμαστε και μας κάνει η έννοια της άμυνας-αντεπίθεσης. Ως “κλέφτες” αποτελέσματος δηλαδή, μιά χαρά ξέρουμε να το κάνουμε αυτό. Παραλίγο να το πάρουμε σε κοτζάμ Βέλγιο! Το θέμα είναι ότι και στην ισοπαλία δεν θα πούμε όχι, μας κρατάει γερά στο κόλπο της 2ης θέσης. Και οκ, στη Ζένιτσα θα περάσουμε καυτό βράδυ.

Οπότε, δεν το ρισκάρω το διπλό. Θα πάω με το σκορ 1-1 (6.50), όποιος θέλει πάιζει και το Χ ημ/Χ τελ (εγώ προτιμώ το σκορ ως ειδικό) και θα παίξω και δύο σκόρερ. Πάντα στο χαλαρό. Θα παίξω Πιάνιτς (3.75 το anytime) και Φορτούνη (6.00 το anytime). Οι προφανείς (Τζέκο και Μήτρογλου) δεν αξίζουν, ενώ εδώ ρισκάρω με αυτούς που εκτελούν και τα στημένα και σουτάρουν και από απόσταση.

Και έκλεισα. Καλή επιτυχία στην ομάδα, νέα στήλη την Τρίτη πλέον, όχι το Σαββατοκύριακο. Είπαμε, οι ρυθμοί πέφτουν ολοένα και περισσότερο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 3/6: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1110 μονάδες. Ποντάρισμα 9/6: Δυάδα: Βουλγαρία 2/Πολωνία over (6.97) με 55 μονάδες Μονό αποδεκτό: Βοσνία-Ελλάδα 1-1 σκορ (6.50) με 40 μονάδες Μονό αποδεκτό: Πιάνιτς any time (3.

75) με 70 μονάδες Μονό αποδεκτό: Φορτούνης any time (6.00) με 45 μονάδες Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 900 μονάδες 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος