949

Μάκης Μηνδρινός

Ξεκίνημα με ένα και βλέπουμε…

Χαιρετώ! Οι εκπλήξεις επέστρεψαν στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γινόταν από τη στιγμή που στον προηγούμενο γύρο πέρασαν σχεδόν όλα τα φαβορί. Το ζητούμενο ήταν να κάνεις τις σωστές επιλογές, να βρεις τη χημεία. Ε, η Ρότσντεϊλ προηγήθηκε αλλά δεν, όμως και η Γουέστ Χαμ και η Αστον Βίλα έκαναν την υπέρβασή τους.

Η Γουέστ Χαμ πλήρωσε, η Αστον Βίλα όχι, καθώς έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Τσέλσι.

Και οι δύο ήταν καλές. ΟΚ, χρειάζεται και τύχη όταν κυνηγάς τέτοια σημεία, αλλά όντως ήταν και οι δύο καλές. Από ‘κει και πέρα πέρασε και η Στόουκ που λέγαμε την Τρίτη, ως αουτσάιντερ στην έδρα της Γουότφορντ, ενώ έκπληξη ήταν και ο αποκλεισμός της Εβερτον από την ΚΠΡ, στα πέναλτι. Γενικά είχε ψωμάκι το Λιγκ Καπ.

Πάμε στα φρέσκα.

Φουλ κουπόνι μπροστά μας, χαμούλης. Θα πούμε πραγματάκια και στην εκπομπή σήμερα, στις 16.00, τόσο για την αγωνιστική στην Αγγλία όσο και για τα υπόλοιπα.

Αγγλία

Περνάω απευθείας στο παρασύνθημα, λεπτομέρειες θα πούμε και στην εκπομπή έτσι κι αλλιώς. Από Πρέμιερ Λιγκ δίνω ένα προβάδισμα στα αουτσάιντερ στα πολύ μεγάλα ντέρμπι Αρσεναλ – Τότεναμ (3,35 το διπλό) και Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (3,05 ο άσος).

Στην Τσάμπιονσιπ οι μπουκ υποτιμούν την Μπρίστολ Σίτι (4,75 εντός, με τη Φούλαμ) και δεν αποκλείω την έκπληξη απόψε στο Κόβεντρι – Πίτερμπορο. Το διπλό στο 5,50 είναι εκτός πραγματικότητας!

Στη Λιγκ 1 είχα τσεκαρισμένο τον άσο της Σριούσμπερι απέναντι στη Γουίμπλεντον, αλλά με πρόλαβαν οι μπουκ και το σετ είναι σχεδόν ισορροπημένο.

Στη Λιγκ 2 παραπάνω απ’ όσο πρέπει η Νορθάμπτον (3,75 στη Σάλφορντ), πιο ισορροπημένο έπρεπε να είναι το Σάτον – Καρλάιλ (3,20 το διπλό) και λάθος είναι το 3άρι της Εξετερ στην Χάρτλπουλ.

Αν βοηθούσαν λίγο οι ειδήσεις, το παιχνίδι μου θα ξεκινούσε σήμερα από την Πίτερμπορο. Δεν έγινε ομάδα ανόδου η Κόβεντρι για να δικαιολογεί αποδόσεις του 1,60.

Μιλάμε για Τσάμπιονσιπ και για μια Πίτερμπορο που έρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και το επιβλητικό 3-0 επί της Μπέρμιγχαμ.

Το Πάλας – Μπράιτον θα το αφήσω γιατί όντως η Μπράιτον δείχνει να πατάει καλά στο ξεκίνημα.  Την Τότεναμ εκτός απροόπτου θα την ποντάρω, αλλά είναι Κυριακή και δεν υπάρχει λόγους να την παίξω από τώρα.

Δεν νομίζω ότι θα πάρει τόσο ποντάρισμα για να αλλάξει πολύ η απόδοση. Λιγκ 1 τίποτα, Λιγκ 2 αφήνω οριακά Καρλάιλ και κρατάω την Εξετερ.

Είναι το πιο καθαρό σημείο που βλέπω. Κι ας έχει η Χάρτλπουλ 4 στα 4 εντός έδρας. Όπως και στην περίπτωση της Κόβεντρι, η Χάρτλπουλ δεν έγινε ξαφνικά ομάδα που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δίνεται φαβορί απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Είχε καλό πρόγραμμα, το εκμεταλλεύτηκε, όμως στα 4 τελευταία πέτυχε μόνο ένα γκολ. Η Εξετερ μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα αρχίζει να πατάει γκάζι και έρχεται από δυνατές εμφανίσεις, ενώ στα τρία τελευταία δεν δέχθηκε γκολ. Κάτι που σε συνδυασμό με τα επιθετικά προβλήματα της Χάρτλπουλ, κάνει ακόμα πιο «καθαρό» το σημείο για μένα.

Κρατάω Εξετερ προς το παρόν και πιθανότατα θα κάνω update με Τότεναμ την Κυριακή. Δεν είναι καλό το πρόγραμμα, είδατε, μετρημένα στο δάχτυλο του ενός χεριού είναι. Τουλάχιστον τα της Αγγλίας που ασχολούμαι εγώ. Μεσοβδόμαδα εκτός από τα ευρωπαϊκά, τη δεύτερη αγωνιστική σε Τσάμπιονς/Γιουρόπα/Κόνφερενς Λιγκ, έχει εμβόλιμη σε Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Τα λέμε και ραδιοφωνικά στις 16:00.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος