2449

Μάκης Μηνδρινός

Χωρίς περιθώριο χαλαρότητας

Οπως φάνηκε χθες, τα φαβορί δεν έδειξαν διάθεση να χαλαρώσουν, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε. Την πρώτη νίκη της σεζόν θα κυνηγήσει η Αστον Βίλα, χωρίς πολλές αλλαγές Λιντς και Μπέρτον. Απέναντι στον περσινό κακό δαίμονα της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (Carabao Cup από φέτος λόγω χορηγίας), με τους αγώνες να διεξάγονται σήμερα, αύριο και την Πέμπτη.

Νοκ άουτ οι αναμετρήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. Στην τρέχουσα φάση μετέχουν οι 24 ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2, καθώς και 22 από την Τσάμπιονσιπ (δεν ξεκινούν σε αυτό τον γύρο Χαλ, Μίντλεσμπρο). Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (21:45) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 827 Γήπεδο: ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ (10.105), ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ Απόσταση (χλμ): 248 Σετ αποδόσεων: 6.00 – 3.80 – 1.55 *Πρώτη συνάντηση για τις δύο ομάδες μετά από 37 χρόνια. * Τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο Λιγκ Καπ (3/3 προκρίσεις η Αστον Βίλα). * Τηλεοπτικό. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ (Β’) Ρεπορτάζ: Κακό παιχνίδι στο Άκρινγκτον ήττα με 3-1, ομάδα ανέτοιμη για την πρεμιέρα και οι πρώτες γκρίνιες ξεκίνησαν για τον ΜακΓκριλ.

Μερίδα από τους 300 οπαδούς που βρέθηκαν στο «Κράουν Γκράουντ» επιτέθηκε φραστικά στον τεχνικό της ομάδας του Έσεξ βρίζοντας αυτόν και την οικογένειά του η οποία βρισκόταν στο γήπεδο. «Το ίδιο σενάριο με τους οπαδούς. Ο πατέρας μου και τα αδέλφια μου βρισκόντουσαν στις εξέδρες και άκουγαν μια χούφτα οπαδούς να βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου.

Οι υπόλοιποι οπαδοί μας (η πλειοψηφία) ήταν φανταστικοί και γι’ αυτούς αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια», τόνισε ο ΜακΓκριλ. Από το 2009 και μετά μετράει μόλις μια πρόκριση στο Λιγκ Καπ (2010), ενώ έχει να σκοράρει από το 2013 στην ήττα με 5-1 από την Πιτέρμπορο. Από εκεί και πέρα ηττήθηκε δύο φορές με 4-0 (Τσάρλτον, Μπράιτον), ενώ το 2015 έχασε στην παράταση (0-1) από τη Ρέντιγνκ.

Αγωνιστικά νέα: Από την αναμέτρηση θα απουσίασει ο βασικός αμυντικός Ίστμαν (1/0), ο οποίος χτύηπησε στην πρεμιέρα και αντικαταστάσθηκε. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΤΣ) Ρεπορτάζ: Με το… αριστερό το μπάσιμο της στη σεζόν, ισοπαλία με τη Χαλ (1-1) και η μουρμούρα δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Περισσότερο πείραξε ο τρόπος (ανώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες ειδικά μετά το 1-1), παρά το αποτέλεσμα καθεαυτό.

Πάντως, κατέστη σαφές για ακόμα μια φορά ότι θα κινηθεί σε physical game, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι (όπως φάνηκε από τα φιλικά). Απόλυτος ο Μπρους αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως θα χρησιμοποιήσει το «βάθος» του πάγκου: «Πρέπει να φέρουμε στα αποδυτήρια τον αέρα της νίκης και η Κόλτσεστερ μας δίνει αυτή την ευκαιρία.

Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε άσχημα κόντρα στη Χαλ, ωστόσο οι νίκες είναι αυτές που σε ανεβάζουν κατηγορία και όχι οι ισοπαλίες. Οταν παίζεις στην Αστον Βίλα δεν χρειάζεσαι κίνητρο για να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου, οπότε και αλλαγές να γίνουν η προσήλωση παραμένει ίδια». Πέρσι, με τον Ντι Ματέο στον πάγκο υπέστη έναν από τους πιο ταπεινωτικούς αποκλεισμούς της ιστορίας της, χάνοντας 3-1 στο Λούτον (Λιγκ 2).

Την τελευταία 7ετία μόλις δύο φορές έχει μείνει εκτός συνέχειας από τον 1ο ή 2ο γύρο του θεσμού. Ο Μπρους είναι από τους προπονητές που δεν αμελούν τα Κύπελλα. Αγωνιστικά νέα: Δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής ο Αντομά (χαφ) που επέστρεψε από τραυματισμό. Τραυματίες οι βασικοί Γκρίλις (χαφ), Κοτζιά (φορ) και Γέντινακ (μέσος) έμειναν εκτός αποστολής.

Δεν υπολογίζονται και ψάχνουν ομάδα οι Ελφικ (στόπερ), Αμαβί (μπακ, θα κλείσει στη Μαρσέιγ), Γκάρντνερ (μέσος) και ΜακΚόρμακ (φορ), ούτε αυτοί μπήκαν στην 18άδα. ΚΡΟΥ – ΜΠΟΛΤΟΝ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 828 Γήπεδο: ΓΚΡΕΣΤΙ ΡΟΟΥΝΤ (14.139), ΚΡΟΥ Απόσταση (χλμ): 76 Σετ αποδόσεων: 3.90 -3.60 – 1.85 *3-5-7 η συνολική παράδοση υπέρ της Μπόλτον. *Τα τελευταία εννέα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει over και goal.

*Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Λιγκ Καπ και τη σεζόνι 2014-2015 με την Μπόλτον να επικρατεί με 3-2 στην παράταση. ΚΡΟΥ (Β’) Ρεπορτάζ: Αν και προηγήθηκε δις στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μάνσφιλντ τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (2-2). Ουσιαστικά τρεις φορές πάτησε περιοχή και τις δύο σκόραρε. Σε αντίθεση με την Μπόλτον, ο Άρτελ δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές.

«Δεν έχει σημασία αν ο Φιλ (Πάρκινσον) κάνει αλλαγές, καθώς έχει πληθώρα καλών παικτών. Είναι δύο κατηγορίες πάνω από εμάς και είναι ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς». Στο Λιγκ Καπ από το 2008 και μετά μετράει τέσσερις προκρίσεις εντός έδρας, ενώ έχει αποκλειστεί δύο φορές στην παράταση.

Αγωνιστικά νέα: Αργεί ακόμα το ντεμπούτο στη σεζόν για τους μέσους Ρέι και Τζόουνς. Εξαιρετικά αμφίβολος ο επιθετικός Μπόουερι. Πιθανή η επιστροφή του βασικού αριστερού μπακ Μπακαγιόκο. ΜΠΟΛΤΟΝ (ΤΣ) Ρεπορτάζ: Απαξ και δεν λειτουργήσει σωστά στην άμυνα, έχει πρόβλημα. Κάτι τέτοιο συνέβη κόντρα στη Λιντς, με την ήττα να κρίνεται δίκαιη (2-3).

Ο Πάρκινσον δεν έδωσε συνέχεια, στρέφοντας το ενδιαφέρον στο Λιγκ Καπ, όπου θα αποτελέσει στόχο και για οικονομικούς λόγους. Ο έμπειρος μάνατζερ ανήκει στο γκρουπ των προπονητών που κυνηγούν τις διακρίσεις μέσα από τα Κύπελλα. Θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά πιτσιρίκια από τα τμήματα υποδομής ο Πάρκινσον (διαθέτει από τα μεγαλύτερη φυτώρια της χώρας): «Αν δεν δώσεις ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά τώρα, στη διάρκεια της σεζόν θα χαθούν.

Στην προετοιμασία έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας, γι' αυτό δεν φοβάμαι. Ακολουθούν δύσκολα ματς, ήδη η ιατρική λίστα είναι γεμάτη, οπότε πρέπει να προστατέψουμε ορισμένους παίκτες-κλειδιά». Στο διοικητικό μέτωπο συνεχίζεται η μάχη για να απεμπλακεί το κλαμπ από δάνειο που είχε πάρει πέρσι ο Ντιν Χόλντσγουορθ (έχει αποχωρήσει από τον Μάρτη) και το οποίο έμεινε απλήρωτο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει εκ νέου (8-9η φορά) με ένταξη στο καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Πάντως, ο νυν μεγαλομέτοχος Κεν Αντερσον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα. Και τα δύο τελευταία χρόνια έμεινε εκτός συνέχειας Λιγκ Καπ από τον πρώτο γύρο κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου. Αγωνιστικά νέα: Πολλά τα προβλήματα από νωρίς. Σοκ με τον ενδεκαδάτο Βέλα (χαφ, 1/0), υπέστη ζημιά στον αστράγαλο στην πρεμιέρα και θα μείνει εκτός για καιρό.

Δύσκολα θα δούμε τον έμπειρο Γουίτερ (στόπερ, 1/0), καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και επισκέφτηκε ειδικό γιατρό. Εξι εβδομάδες ακόμα αποθεραπείας για τον ποιοτικό Αμεόμπι (φορ). Λογικά θα ξεκινήσει ο Μοράις (χαφ) που αποθεραπεύτηκε εντελώς από το πρόβλημα στο γόνατο που τον κράτησε ολόκληρη την προετοιμασία εκτός. ΛΙΝΤΣ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ (21:45) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 829 Γήπεδο: ΕΛΑΝΤ ΡΟΟΥΝΤ (39.460), ΛΙΝΤΣ Απόσταση (χλμ): 148 Σετ αποδόσεων: 1.53 – 4.60 – 6.00 * Τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στο Λιγκ Καπ. ΛΙΝΤΣ (ΤΣ) Ρεπορτάζ: Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η εποχή Κρίστιανσεν (3-2 την Μπόλτον). Κρατάμε το γεμάτο α’ μέρος που πραγματοποίησε (3-1), στο β’ οι αναγκαστικές αλλαγές που προέκυψαν την μπέρδεψαν αρκετά, με αποτέλεσμα να χαθεί στο μεγαλύτερο μέρος.

Χρειάζεται δουλίτσα στα μετόπισθεν, ωστόσο έχει το ελαφρυντικό ότι έλειπε ο ηγέτης Γιάνσον. Παραδοσιακά οι καινούριοι προπονητές στο Νησί και δη εκείνοι που προέρχονται εκτός Μεγάλης Βρετανίας, δεν ρισκάρουν με πολλές αλλαγές στο Λιγκ Καπ. Ο Κρίστιανσεν μπορούμε να πούμε ότι εντάσσεται σε αυτό το γκρουπ, αφού ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανακατέψει πολύ την… τράπουλα της ενδεκάδας.

Μεταγραφών συνέχεια τη Δευτέρα, έκλεισε δανεικό τον Μπόρθγουικ Τζάκσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 20χρονος αριστερός μπακ έβγαλε μάτια πέρσι με τη Γουλβς, ενώ αγωνίστηκε και τέσσερις φορές βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «κόκκινους διαβόλους»! Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον ποιοτικός Μπεράρντι (μπακ).

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος από πέρσι ο Γιάνσον (στόπερ), σβήνει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Χτύπησαν στην πρεμιέρα Μπεράρντι (μπακ, 1/0) και Πένινγκτον (στόπερ, 1/0) και θα προστατευθούν. Κανονικά υπολογίζεται ο νιόφερτος Μπόρθγουικ Τζάκσον (μπακ), που πήρε άδεια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ (Β’) Ρεπορτάζ: Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να έκανε τρεις φάσεις, τρία γκολ στο 3-1 μέσα στην έδρα της Κρόουλι, ωστόσο όταν μιλάμε για μια ομάδα που θεωρητικά από την αρχή της σεζόν βρίσκεται μέσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό, ένα τέτοιο τρίποντο είναι «χρυσάφι». Πάει στο «Έλαντ Ροουντ» μία έδρα την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας Μάικλ Μπράουν, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιντς την τριετία 2011-14 (66/2).

Ωστόσο, εκτός από τον Μπράουν ακόμα τρία «παγώνια» έχουν βρει… στέγη στο «Βέιλ Παρκ». Τελευταίος ήταν ο αριστερός μπακ Ντέντον που ήρθε ως δανεικός πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην ομάδα βρίσκονται επίσης και ο επίσης αριστερός μπακ Πιου, αλλά και ο μέσος Τονγκ. Αγωνιστικά νέα: Το νέο απόκτημα, Τάιλερ Ντέντον (αριστερός μπακ) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οριστικά εκτός θα βρεθεί ο Κολομβιανός αριστερός χαφ, Μοντάνιο, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε και ο επιθετικός Μπαρνέτ. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 830 Γήπεδο: ΜΠΑΟΥΝΤΑΡΙ ΠΑΡΚ (13.500), ΟΛΝΤΑΜ Απόσταση (χλμ): 134 Σετ αποδόσεων: 2.75 – 3.25 – 2.50 *1-1-1 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο την Όλνταμ.

ΟΛΝΤΑΜ (Α’) Ρεπορτάζ: Πρεμιέρα με το αριστερό για την Όλνταν η οποία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Όξφορντ, εντός «Μπάουντρι Παρκ» με 2-0. Για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ ο Τζόν Σέρινταν ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε 1-2 αλλαγές απέναντι στην Μπέρτον. «Στο παιχνίδι με την Μπέρτον θα κάνω 1-2 αλλαγές. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό καθώς υπάρχουν παίκτες στους οποίους πρέπει να δώσω ευκαιρίες.

Ωστόσο, θα συνεχίσω στην ίδια τακτική (4-4-2), η οποία το περασμένο Σάββατο μπορεί να μην λειτούργησε καλά, όμως αυτό θα είναι το βασικό μας πλάνο για φέτος». Μόλις πέρσι η Όλνταμ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί στο Λιγκ Καπ (οκτώ σερί ήττες) αποκλείοντας τη Γουίγκαν με 2-1. Αγωνιστικά νέα: Το πρόβλημα με τη θέση «1» παραμένει με τον Γουίλσον να είναι ο μοναδικός κίπερ στο ρόστερ.

Ο δανεικός από τη Μίντλεσμπρο Ρέιλι μετακόμισε στην Μπέρτον. Ελπίδες να ξεκινήσουν τα νέα αποκτήματα Ντάφους (φορ) και Φλιν (δεξί χαφ). ΜΠΕΡΤΟΝ (ΤΣ) Ρεπορτάζ: Εντελώς προβλέψιμη στην πρεμιέρα, δικαίως ηττήθηκε από την Κάρντιφ (1-0 88’). «Βαρετό» ποδόσφαιρο, το μυαλό μονίμως στην άμυνα, δίχως φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι τα στοιχεία που… ξεχώρισαν.

«Δίκοπο» μαχαίρι η επιλογή της ενδεκάδας απόψε για τον Κλαφ, καθώς το πρόγραμμα της λίγκας που ακολουθεί είναι δύσκολο (Χαλ, Μίντλεσμπρο), ωστόσο σε περίπτωση νέας ήττας η πίεση θα μεγαλώσει (εύκολα μπορεί να κάνει 0/4 μετά). Ο έμπειρος μάνατζερ δεν άνοιξε τα χαρτιά του: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή στο Ολνταμ. Θέλουμε πολύ την πρόκριση στον επόμενο γύρο, το να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στα Κύπελλα είναι στο καλεντάρι μας φέτος.

Ολοι οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι οφείλουν να δώσουν το 100% για να κερδίσουμε». Υπό τις οδηγίες του Κλαφ πέρσι, πέρασε τον 1ο γύρο και αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ στον 2ο σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το κλαμπ. Γενικότερα, ο Κλαφ είναι από τους προπονητές που δίνουν βαρύτητα σε αυτές τις διοργανώσεις, θυμίζουμε ότι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ έκανε σούπερ πορείες και στο Κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο Τάρνερ (στόπερ, βασικότατος), εκτός ο γκολτζής Μπόις (φορ, νέος) που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόβλημα αποκόμισε στην πρεμιέρα ο Ντάιερ (χαφ/εξτρέμ, 1/0) και θα ξεκουραστεί απόψε. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΟΛΣΟΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 831 Γήπεδο: ΜΠΡΑΜΑΛ ΛΕΪΝ (32.772), ΣΕΦΙΛΝΤ Απόσταση (χλμ): 128 Σετ αποδόσεων: 1.50 – 4.50 – 6.

50 * Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο Λιγκ Καπ, από μία πρόκριση μετράει έκαστη. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. (ΤΣ) Ρεπορτάζ: Επέστρεψε με το… δεξί στην Τσάμπιονσιπ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις (1-0 την Μπρέντφορντ). Μοναδικό ψεγάδι η έλλειψη ψυχραιμίας στο φινάλε, που παραλίγο να της κοστίσει, ωστόσο το δοκάρι και ο κίπερ Μπλάκμαν την κράτησαν όρθια.

Μας άρεσε η τακτική προσέγγιση του Γουάιλντερ (3-5-2) και οι αλληλοκαλύψεις στην άμυνά της (με εξαίρεση το τελευταίο 15λεπτο). Με διάθεση για ρεβάνς για τις τρεις περσινές ήττες εμφανίστηκε ο Γουάιλντερ: «Ολοι γελάσαμε μετά την κλήρωση, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αστείο (γέλια). Σε σχέση με πέρσι υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσά μας, ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι το έργο μας είναι δύσκολο.

Πάντως, θα χαρώ ιδιαίτερα αν κερδίσουμε, διότι δεν μου αρέσει να υπάρχουν τέτοια σερί εις βάρος της ομάδας μου». Θα δούμε τουλάχιστον 5-6 αλλαγές, αφού ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θέλει να τεστάρει όλους τους παίκτες ενόψει των διαδοχικών παιχνιδιών στην Τσάμπιονσιπ. Στο «Μπράμαλ Λέιν» παραμένει αήττητη από τον περασμένο Φλεβάρη (8-1-0, μόλις τρεις ομάδες κατάφεραν να της βάλουν γκολ εκεί), ενώ μέσα στο 2017 έχασε μόνο από τη Φλίτγουντ.

Πέρσι, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ, κόντρα σε σύνολο χαμηλότερης κατηγορίας στην παράταση εντός έδρας. Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής ο Μουρ (βασικός κίπερ), θα χάσει το πρώτο διάστημα λόγω τραυματισμού. Ντεμπούτο θα κάνει ο Ντάφι (εξτρέμ), που έχασε την πρεμιέρα της λίγκας εξαιτίας της γέννησης του παιδιού του.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ (Α’) Ρεπορτάζ: Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με ήττα στην έδρα της Μπέρι (0-1). Σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά, ενώ αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα παραχωρώντας δύο πέναλτι με την Μπέρι να χάνει και τα δύο. Εκεί στάθηκε και ο Γουίτνεϊ λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει στο Γιόρκσαϊρ για τον αγώνα με τη Σέφιλντ. «Θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια.

Είναι απαράδεκτο να δίνουμε δύο πέναλτι σ’ ένα παιχνίδι», τόνισε. Αυτό που «καίει» περισσότερο απ’ όλα τον τεχνικό της Γουόλσολ, είναι το γκολ. Το περασμένο Σάββατο ήταν ελάχιστες οι φορές που η ομάδα του απείλησε και πλέον κινείται για την απόκτηση ενός φορ περιοχής, κάτι που μπορεί να γίνει και τις επόμενες ημέρες πριν την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Όλνταμ.

Πέρσι η Γουόλσολ είχε κάνει τρεις ωραιότατες «κηδείες» στη μετέπειτα πρωταθλήτρια της Λιγκ 1, Σέφιλντ, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Λιγκ Τρόφι με τον εκπληκτικό μέσο Οζτούμερ να κάνει «όργια». Αγωνιστικά νέα: Η Γουόλσολ πάει στο «Μπράμαλ Λέιν» χωρίς σημαντικά προβλήματα. Ντεμπούτο στη σεζό αναμένεται να κάνει ο Ντέβλιν (δεξί μπακ).

«Πρώτη» και για τους μέσους Έντουαρντς και Κάβελιε. Πηγή: KingBet  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος