908

Μάκης Μηνδρινός

Με την αλλαγή ψυχολογίας

Χαιρετώ! Δεν βγήκε το ρίσκο του Σαββάτου, το Γουίγκαν-Μπέρτον έληξε ουσιαστικά στο 15’ όταν η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 παίκτες λόγω… κατά λάθος κλωτσιάς, ενώ και η Σκάνθορπ έχασε δίκαια από την Κόλτσεστερ. Κακή μέρα, προχωράμε.

Στα μεσοβδόμαδα, έχουμε εμβόλιμη στην Τσάμπιονσιπ και σχεδόν μισή αγωνιστική στη Λιγκ 1. Με τα ευρωπαϊκά δεν θα ασχοληθώ καθόλου.

Το ματς που είχα σταμπάρει να παίξω, που ήθελα να παίξω, ήταν το Μπάρνσλεϊ – Ντέρμπι. Το διπλό συγκεκριμένα, σε απόδοση 3,30+.  Τα χάλια της η Μπάρνσλεϊ, η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, κακώς ήταν φαβορί απέναντι στη Ντέρμπι. Η οποία ΟΚ, είναι τελευταία, αλλά μη ξεχνάμε το -12 που κουβαλάει. Αν δεν υπήρχε αυτό θα ήταν ψηλότερα από την Μπάρνσλεϊ.

Τελοσπάντων, το σημείο «πετάχτηκε» με την είδηση ότι η Μπάρνσλεϊ απέλυσε τον Σοπ. Προφανώς άλλα τα δεδομένα, οπότε πάω πάσο.

Στα υπόλοιπα της Τσάμπιονσιπ είτε δεν μου αρέσουν τα ζευγαρώματα είτε οι αποδόσεις. Π.χ. να την κοντράρω την αήττητη εντός έδρας Κόβεντρι στο ματς με τη Σουόνσι, αλλά στο 3,20; Την καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος; Μπα, δεν ψήνομαι.

Στη Λιγκ 1, λίγο Σάντερλαντ σκέφτηκα, ως αουτσάιντερ στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν όντως αντιδράσει μετά την πεντάρα από τη Ρόδεραμ την προηγούμενη αγωνιστική. Μία σκέψη είναι η Τσάρλτον, η οποία υποδέχεται τη Ρόδεραμ. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Ρόδεραμ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία.

Παρ’ όλα αυτά η Τσάρλτον είναι ανεβασμένη, μετά την αλλαγή προπονητή έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και με καλές εμφανίσεις κόντρα σε Σάντερλαντ (1-0 εκτός) και Ντόνκαστερ (4-0). Λέω να πάρω το ρίσκο στο 4,00, σε ένα έτσι κι αλλιώς κακό πρόγραμμα.

Τα λέμε ξανά την Παρασκευή, εκτός αν προκύψει τίποτα έως τότε και γίνει update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος