766

Μάκης Μηνδρινός

Τάιμ άουτ!

Χαιρετώ! Χρόνια Πολλά και καλά εύχομαι, με υγεία και ειρήνη! Την τελευταία την είχαμε ως δεδομένη, αλλά βλέπετε τι γίνεται, στη γειτονιά μας γίνεται πόλεμος και οικογένειες ξεκληρίζονται…

Δεν έχω να πω πολλά σήμερα, πιο πολύ γράφω για τις ευχές, καθώς στοιχηματικά είμαστε σε μια περίοδο πλήρους ηρεμίας. Δεν είναι μόνο ότι έχουμε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, είναι ότι και το πρόγραμμα στην Αγγλία είναι λειψό και χωρίς ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Το προηγούμενο Σ/Κ δεν μας έκατσαν οι βόμβες στο Κύπελλο, όσο κι αν το πάλεψαν και η Μίντλεσμπρο και η Νότιγχαμ. Η δε Ντέρμπι, θα μπορούσε εύκολα να το πάρει, είχε και δοκάρι στα χασομέρια… Anyway…

Στα φρέσκα, τίποτα, πολύ χαλαρά τα πράγματα. Το Σάββατο, για παράδειγμα, υπάρχει η ματσάρα Ιπσουιτς – Πλίμουθ στη Λιγκ 1 και αν αναλογιστούμε ότι η Πλίμουθ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, τότε το διπλό του 3,80 ξεφεύγει.

Από την άλλη, είναι καλά και η Ιπσουιτς, πολύ δεμένη αμυντικά, δεν είναι εύκολο το ματς. Λόγω της απόδοσης, πάντως, αν έπαιζα κάτι απ’ όλο το Σ/Κ θα πήγαινα σ’ αυτό το διπλό.

Δεν θέλω να παίξω, δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που δεν έχω κάτι που να μου αρέσει πολύ. Υπομονή! Καλά να περάσετε και να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος