2230

Μάκης Μηνδρινός

Κλασικά εγγλέζικα διπλά

Χαιρετώ! Με ένα 4-0 στην… πλάτη (Χάνγκερφορντ) και ένα 0-0 (Φλίτγουντ) έφυγε το Σ/Κ. Το 4-0 της Γκλόουτσεστερ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο η Χάνγκερφορντ θα μπορούσε εύκολα να προηγηθεί σε κάποια από τις τρεις σπουδαίες ευκαιρίες που είχε. Στο δεύτερο, σαν να μη κατέβηκε. Η Φλίτγουντ, από την άλλη, το πήγε ακριβώς εκεί που περιμέναμε.

Καλή αμυντικά, απειλήθηκε λίγο, θα μπορούσε στο τέλος να το πάρει. Εθνικές ομάδες έχουμε μπροστά μας. Τελευταία διακοπή για κάποια φιλικά και μετά μπαίνουμε και επισήμως στην τελική ευθεία της σεζόν, μετρώντας αντίστροφα για το Μουντιάλ. Παίρνουμε τελευταίες ανάσες και… φορτσάρουμε στα τελευταία μέτρα. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, βέβαια, μια χαρά συνεχίζουν.

Και σήμερα έχει κάποια εξ αναβολής και το Σ/Κ διεξάγονται κανονικά τα πρωταθλήματα (με εξαίρεση κάποια λίγα ματς που δεν θα γίνουν – θα τα δούμε την Παρασκευή αυτά). Πάμε να δούμε λίγο τα μεσοβδόμαδα: Τρία ματς στη Λιγκ 1, τέσσερα στη Λιγκ 2, τρία στη Νάσιοναλ, πέντε στο Βορρά και έξι στο Νότο. Στη Λιγκ 1, κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον στο Νορθάμπτον – Σριούσμπερι.

Το Ρότσντεϊλ – Φλίτγουντ είναι αρκετά κρίσιμο, οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή: προτελευταία η Ρότσντεϊλ, λόγω διαφοράς τερμάτων εκτός ζώνης υποβιβασμού η Φλίτγουντ. Για τη φιλοξενούμενη τα είπαμε την Παρασκευή, τα είπαμε και στον πρόλογο: και στην έδρα της Τσάρλτον ήταν καλή, οριακά δεν κέρδισε, γενικά τη… γυροφέρνει τη νίκη με τον Σέρινταν στον πάγκο.

Πλέον, έφτασε τα 11 ματς δίχως τρίποντο. Και η Ρότσντεϊλ παλεύει: 4 αήττητη, ισοπαλίες στα δύο τελευταία. Ορθώς είναι φαβορί, από την άλλη το 4.75 ξεφεύγει. Δηλαδή, για να το πω αλλιώς: παίξαμε Φλίτγουντ στο 3.80 στη δυνατή έδρα της Τσάρλτον που διεκδικεί πλέι οφ, δεν θα παίξουμε στο 4.75 απέναντι στην προτελευταία Ρότσντεϊλ; Το λάθος είναι λάθος, ανεξάρτητα από το αν επιβεβαιωθεί το διπλό.

Το αυριανό Γουόλσολ – Γουίγκαν είναι περίεργο. Η Γουίγκαν, το έχουμε πει πολλές φορές, είναι η καλύτερη ομάδα της Λιγκ 1. Και αν δεν έχει το Κύπελλο στα πόδια της μπορεί να ήταν άνετα πρώτη αυτή τη στιγμή. Το Κύπελλο, από το οποίο αποκλείστηκε κιόλας την Κυριακή (από τη Σαουθάμπτον), την αποσυντόνισε, έκανε κάποιες γκέλες και τώρα είναι εκτός θέσεων απευθείας ανόδου.

Εχοντας, βέβαια, αρκετά ματς λιγότερα. Είναι ένα θέμα πως θα αντιδράσει τώρα, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Από την άλλη, η Γουόλσολ δεν ήταν καλή στα προηγούμενα, γι’ αυτό άλλαξε προπονητή. Ηρθε ο Κιτς, μέχρι πρότινος στη Ρέξαμ, με την οποία διεκδικούσε άνοδο στη Νάσιοναλ Λιγκ. Παλιός παίκτης της Γουόλσολ, ερωτηματικό πόσο γρήγορα και αν ανταπεξέλθει.

Ενθουσιασμός για τον ερχομό του υπάρχει πάντως. Ασος στο 5.50, διπλό στο 1.70. Πολύ επικίνδυνο για 1.70, μεγάλο το 5.50, από την άλλη είναι αρκετά τα ερωτηματικά και είμαι προς το No Bet. Στη Λιγκ 2, τίποτα στο Κρου – Φόρεστ Γκριν, τίποτα στο Μόρκαμ – Κόλτσεστερ, πολύ Χ στο Κρόουλι – Γουίκομ και υπό εξέταση το Πορτ Βέιλ – Εξετερ. Η Πορτ Βέιλ έχει κολλήσει, είναι 12 ματς χωρίς νίκη, τέσσερις σερί ισοπαλίες.

Αλλά και οκτώ αήττητη στο γήπεδό της (με 5 σερί Χ). Η Εξετερ παλεύει για πλέι οφ, αν νικήσει απόψε θα μπει στην εφτάδα. Δεν είναι ο ορισμός της σταθερότητας, αλλά για κάποιο λόγο (ίσως επηρεασμένος και από τα περσινά εκτός έδρας… όργια) την εμπιστεύομαι περισσότερο όταν παίζει μακριά από το σπίτι της. Υπό συζήτηση το 3.25 του διπλού.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ, κανένα από τα τρία βγάζει κάτι. Θεωρώ ύπουλο το Μπάροου – Χάρτλπουλ, αλλά ως εκεί… Ούτε στο Βορρά βλέπω κάτι αξιοσημείωτο, χάλια σταυρώματα. Παρόμοια φάση και στο Νότο: προφανώς δεν είναι για 9άρι η Χάνγκερφορντ στην έδρα της Χάμπτον, αλλά ΟΚ, θέλει λίγο (έως πολύ) τράβηγμα, είναι περισσότερο «παίζω για την απόδοση» παρά για οτιδήποτε άλλο.

Και η Χάμπτον ήταν πολύ καλή στο ματς με την πρωτοπόρο Χάβαντ το Σάββατο (είχε και δοκάρι για να το πάρει). Τι μένει; Η Φλίτγουντ και η Εξετερ. Στο 4.75 η πρώτη (στο 3.25 το draw no bet, θα πάρω κάλυψη γιατί και οι δύο ομάδες φέρνουν κάμποσες ισοπαλίες), στο 3.25 η δεύτερη. Δύο μονά αποδεκτά, χαλαρό παιχνίδι, εννοείται πως με ένα από τα δύο είμαι από πάνω.

Τα λέμε ξανά την Παρασκευή. ΥΓ. Σε συνέχεια των όσων είπαμε κάτω από το προηγούμενο κείμενό μου με τον THEBEAST, να προσθέσω πως είναι κάποιος σε θέση να βγάλει μόνος του αποδόσεις (ώστε στη συνέχεια να τις συγκρίνει με τους μπουκ και να καταλήξει τι τον συμφέρει και τι όχι), όταν έχει αποκτήσει εμπειρία στο στοίχημα και όταν γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα που ασχολείται.

Προφανώς εγώ δεν μπορώ να προσεγγίσω και να βγάλω αποδόσεις για τη Β’ Ολλανδίας, από τη στιγμή που δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ. Twitter: @makismindrinos   Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (16/03): -8 μονάδες Νέο υπόλοιπο (20/03): -8 μονάδες Ποντάρισμα 20/03 Μονά Ρότσντεϊλ – Φλίτγουντ 2 dnb (3.25): 30 μονάδες Πορτ Βέιλ – Εξετερ 2 (3.

25): 25 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 55 μονάδες Νέο υπόλοιπο: -63 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος