429

Tzini

Oι συμβιβασμοί και το λάθος! (UPDATE)

Καλησπέρα σας! Παρόλο που κάναμε ένα 0/5 το προηγούμενο ΣΚ δεν μπορώ να μετανιώσω για κανένα σημείο καθώς όλα χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Μόνο το 0-3 της Raja μέσα στη Simba ήταν δίκαιο και αυτό επειδή η Simba για έναν ανεξήγητο λόγω κατέρρευσε μετά το 0-1. Στα άλλα τέσσερα οι ομάδες μας άξιζαν τη νίκη αλλά στάθηκαν άτυχες, όπως άτυχοι σταθήκαμε και μεις.

Φτάσαμε λοιπόν στην 3η αγωνιστική των CAF Champions League και Confederation Cup, όπου τα περιθώρια πλέον αρχίζουν να στενεύουν. Στη σημερινή στήλη θα δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι γίνεται σε κάθε όμιλο και τι μπορούμε να περιμένουμε από τις ομάδες για τώρα αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ξεκινώντας από τον πρώτο όμιλο, έχουμε τη Wydad, η οποία χρωστάει ένα ματς με τη Vita στο Μαρόκο που θα παιχτεί την επόμενη βδομάδα και τώρα υποδέχεται τη Petro Atletico από την Αγκόλα.

Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει και αυτό το ματς το ματς αλλά και το επόμενο, όμως οι τιμές του άσου είναι τραγικές και αδικούν τους Αγκολέζους. Μετά από σκέψη και σεβασμό στη Wydad και στο Μαρόκο δεν θα κρατήσω κάτι εδώ, θα κρατήσω όμως στο άλλο ματς του ομίλου Vita-Kabylie. Η Kabylie είναι μια μέτρια ομάδα της Αλγερίας η οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Petro.

Τα ταξίδια στο Κογκό από τη βόρεια Αφρική είναι πάντα δύσκολα και ταλαιπωρούν τις ομάδες και σπάνια φεύγουν με κάποιο καλό αποτέλεσμα. Ο άσος της Vita θεωρώ ότι είναι το σημείο της αγωνιστικής αφού τον βρίσκουμε στο 2,50+ και δεν τον περίμενα πάνω από 2,00 σε καμία περίπτωση. Μαζί με το under 3,5 του αγώνα πάει στο 3,00 που θα είναι και η επιλογή μου.

 

Στον δεύτερο όμιλο ίσως έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες της Αφρικής για φέτος, την Al Ahly και τη Mamelodi. Oι δυο τους μάλιστα αγωνίζονται μεταξύ τους τώρα στην Αίγυπτο και την επόμενη αγωνιστική στη Νότιο Αφρική. Και στα δυο ματς θα έχουν το πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι αλλά στοιχηματικά δύσκολα να μας δώσει κάτι καλό.

Στο 1,80 ο άσος τώρα μου είναι αρκετά αδιάφορος. Και εδώ όμως στα σταθώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αυτό μεταξύ Cotonsport και Al Hilal. Οι Σουδανέζοι της Al Hilal με τον Ibenge στον πάγκο τους, (πρωην κόουτς Berkane που κατέκτησε CAF Conf Cup και Super Cup) έχουν φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα, όπως ακριβώς έκανε και με την Berkane. Mάλιστα, στα πρώτα δύο ματς του ομίλου κέρδισαν την Al Ahly εντός και έχασαν αρκετά δύσκολα από την Mamelodi στην Ν.

Αφρική. Πιστεύω ότι δεν θα χάσουν στο Καμερούν αλλά είναι και αρκετά δύσκολο να φύγουν με το διπλό από εκεί. Το Χ στο 3,15 είναι αρκετά μεγάλο για Αφρική και για τις συνθήκες του αγώνα μιας και δεν τους χαλάει καθόλου τους Σουδανέζους.

Στον τρίτο όμιλο έχουμε τη Raja η οποία με νίκη κόντρα στη Horoya θα είναι ήδη με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση.

Αυτή που είναι με την πλάτη στον τοίχο για τα δεδομένα της και τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη συνέχεια, είναι η Simba. Ταξιδεύει στην γειτονική Ουγκάντα να αντιμετωπίσει του Vipers και το διπλό στο 3,20 είναι οριακά αποδεκτό όμως οριακά θα κοπεί, καθώς η νοοτροπία τους κόντρα στη Raja ήταν πολύ προβληματική, σαν να έβγαλαν ένα κόμπλεξ κατωτερότητας και δεν μπορώ να βασιστώ πάνω τους τόσο σύντομα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Raja θα το πάρει το ματς με τη Horoya, όπως πιστεύω θα κάνει και η Horoya την επόμενη αγωνιστική όταν και θα τους υποδεχτεί. Αν ήμουν η Horoya θα ήθελα να υποδεχτώ μια άνετη Raja με 9 βαθμούς.

Ο τέταρτος όμιλος έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει έως τώρα η πρόκριση είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες.

Αυτή που είναι με την πλάτη στον τοίχο εδώ είναι η Zamalek και αυτή που έχει πάρει περισσότερα απ ότι αξίζει είναι η Esperance. Oι δύο ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους για αυτήν και την επόμενη αγωνιστική και γνωρίζονται αρκετά καλά μιας και μιλάμε για ένα από τα ντέρμπι της βορείου Αφρικής. Το ματς αυτό μου μοιάζει πάρα πολύ με αυτό της Cotonsport με την Al Hilal και θα κρατήσω και εδώ το Χ.

H Zamalek έχει στο νου της ότι θα πάρει το ματς στην Αίγυπτο και για να έχει καλύτερες ελπίδες για πρόκριση θα ήθελε απλά να μη χάσει στην Τυνησία. Την ήττα θα ήθελε να αποφύγει και η Esperance οπότε το Χ στο 3,25 για δύο ομάδες της Αφρικής που δεν καταστρέφονται με αυτό, είναι καλό.

Αυτά προς το παρόν από εμένα, κλασικά τιμές για Confederation Cup δεν έχουμε ακόμα, ούτε καν για το πρωτάθλημα του Μαρόκου(!!!), οπότε ένα ή και δύο updates είναι πολύ πιθανά.

UPDATE

Καλησπέρα σας με ένα update στα γρήγορα με ένα μπετ που έχει μεγάλη αξία και θεωρώ θα πέσει αρκετά. Στο Μαρόκο θα πάμε και πάλι στην Tanger. Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να σωθεί και πλέον έχει καλό υλικό. Οι τιμές που έχουμε τώρα είναι τιμές του πρώτου γύρου οπότε και θα πάμε με ένα καλό διπλό ποντάρισμα όπως θα δείτε στον πίνακα.

Αναλυτικότερα θα τα δούμε και αύριο με νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini