2014

Μάκης Μηνδρινός

Στοίχημα με Αγγλία και βλέπουμε…

Χαιρετώ! Η Νοτς Κάουντι ήταν σαν να μην κατέβηκε κόντρα στην Μπέρι, η Σπένιμουρ έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο και δεν άντεξε, οπότε δεν έφερε τίποτα πίσω το Σ/Κ που μας πέρασε. Κατά τ’ άλλα, κάναμε το χαβαλέ μας το απόγευμα του Σαββάτου στο chat, παρέα με τα ματσάκια στην Αγγλία συζητήσαμε για το νέο betsellers, τι σας άρεσε και τι όχι.

Και ακόμα μαζεύουμε πράγματα, στείλτε μας ό,τι θέλετε στα [email protected] και [email protected] αλλά και στο chat που όλο και κάποιος από εμάς θα βρίσκεται στην ώρα… αιχμής (βράδυ κυρίως, την ώρα των αγώνων).

Τρίτη αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και εμβόλιμες σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας έχει το μεσοβδόμαδο μενού.

Πάμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα του Τσου Λου και εν συνεχεία θα δούμε και τα εγγλέζικα.

Τσάμπιονς Λιγκ

Θεωρώ ότι το Χόφενχαϊμ – Λυών θα έχει γκολ και πιθανότατα το αουτσάιντερ (σύμφωνα με τους μπουκ) να πάρει αποτέλεσμα. Η Λυών, υπενθυμίζω, πέρασε από το Μάντσεστερ, νίκησε τη Σίτι, και η έδρα της Χόφενχαϊμ είναι πολύ πιο… soft.

Προφανώς το over πληρώνει πολύ λίγο, ψηλότερα το ασιατικό over 3 (λίγο κάτω από 2.00), αν και βρίσκεται και αυτό σε πτώση.

Αν έπαιζα μία ισοπαλία στην 3η αγωνιστική του Τσου Λου, θα ήταν στο Γιουνάιτεντ – Γιούβε.

Μία σκέψη είναι η Μονακό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπριζ, όμως η αλήθεια είναι ότι θα είναι ένα ποντάρισμα περισσότερο λόγω απόδοσης (3.

40) και λιγότερο επειδή μας πείθει αγωνιστικά η Μονακό. Στο ντεμπούτο του Ανρί, η Μονακό υπέστη ακόμα μία ήττα, στο Στρασβούργο, το Σάββατο.

Η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι δεν είναι για 1.50 κόντρα στην ανεβασμένη Ιντερ, από την άλλη αν σπάσει ο άσος, το βλέπω να πηγαίνει μέχρι Χ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Παρί – Νάπολι, πολύ μικρό το 1.

40 του άσου, δεν υπάρχει καμία μα καμία αξία.

Γιουρόπα Λιγκ

Πρώτες σκέψεις για Ζυρίχη (υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και ο άσος είναι στο 4.33) και Μπέτις (στο Μιλάνο, στο 4.00 το διπλό), όμως θα τα ξαναδούμε ως την Πέμπτη και θα πράξουμε αναλόγως…

Τσάμπιονσιπ

ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουέν.: Όπως έγραψα και στην σημερινή Kingbet, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ αποδίδει ως τώρα καλύτερα εκτός έδρας απ’ ό,τι εντός.

Μακριά από το σπίτι της μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ενώ εντός έχασε από τη Μίντλεσμπρο στο τελευταίο (1-2) και γενικά έχει να κερδίσει στο σπίτι της από τις 25 Αυγούστου. Προς το παρόν μας ενδιαφέρει ότι εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματική.

Η ΚΠΡ τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, με 2 νίκες και μία ισοπαλία στο διάστημα αυτό.

Και οι δύο αυτές νίκες της ήταν εκτός έδρας. Την έχω πει την άποψή μου για την ΚΠΡ και σε προηγούμενες στήλες, είναι μια ομάδα για το δεύτερο μισό του πίνακα που πρέπει να έχει ως στόχο την άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Ξεφεύγει το διπλό (4.00).

Σέφιλντ Γιουν. – Στόουκ: Και εδώ η απόδοση του διπλού είναι παραπάνω απ’ όσο έπρεπε (4.

20), με τη διαφορά ότι η Σέφιλντ έχει όντως καλή έδρα (σε αντίθεση με την ΚΠΡ) και η Στόουκ δεν έχει να βρει ακόμα ρυθμό. Εχουμε ξαναπεί ότι έχει ίσως το καλύτερο υλικό στην Τσάμπιονσιπ, παρ’ όλα αυτά πρέπει να το δείξει κιόλας. Το Σάββατο εμφανίστηκε επηρεασμένη από τη διακοπή χάνοντας εντός έδρας από την Μπέρμιγχαμ (0-1), το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Σέφιλντ που έχασε από την Ντέρμπι.

Δύσκολο ματς, δύσκολες προβλέψεις, αν το διπλό ήταν στο 3.40 δεν θα το συζητούσαμε καν… Το 4.20, όμως, είναι μεγαλούτσικο…

Σουόνσι – Μπλάκμπερν: Όπως και στην περίπτωση της Στόουκ, η Σουόνσι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί μετά τον υποβιβασμό της. Μπορεί αμυντικά να είναι μια χαρά, αλλά μπροστά έχει προβλήματα, τα οποία της έχουν στοιχίσει σε πολλά παιχνίδια.

Η Μπλάκμπερν δεν είναι εύκολος αντίπαλος, εκτός έδρας είναι άκρως επικίνδυνη (μόλις μία ήττα σε 6 ματς), στα υπόψιν το 3.60 του διπλού (έχει και Χ πάντως…).

Γουέστ Μπρομ – Ντέρμπι: Η Ντέρμπι δείχνει να πατάει καλά, παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται τόσο έντονα στα αποτελέσματά της (μία νίκη στα τέσσερα τελευταία). Είναι σημαντικό, όμως, ότι μετά τη διακοπή επανήλθε με νίκη και μάλιστα κόντρα σε καλή ομάδα, όπως είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1).

Η Γουέστ Μπρομ, από την άλλη, έχασε 1-0 στο Γουίγκαν, σε ένα από τα λίγα ματς φέτος που έδειξε αδυναμίες επιθετικά. Η Ντέρμπι είναι καλή πίσω και αν καταφέρει να βγάλει εκτός ρυθμού τους γηπεδούχους (όπως έκανε και η Γουίγκαν) έχει καλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα. Στο 4.00 το διπλό.

Λιγκ 1

Λούτον – Ακρινγκτον: Μπορεί την Ακρινγκτον γενικά να την αποφεύγω στοιχηματικά, όμως οφείλω να πω ότι είναι σταθερότατη από το ξεκίνημα και δικαίως βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ.

Προέρχεται, μάλιστα, από πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα της Πίτεμπροπο (1-0), σε ένα ματς που προφανώς είχε και τύχη. Δεν γίνεται να κερδίσεις εύκολα εκεί μέσα, η Ακρινγκτον «έφαγε» φάσεις, γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι, όμως το αποτέλεσμα μετράει.

Τώρα πηγαίνει σε μια επίσης πολύ δύσκολη έδρα, η Λούτον είναι αήττητη στο γήπεδό της, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 ματς.

Προφανώς οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, από την άλλη δεν είναι για 5.50 η Ακρινγκτον στη δεδομένη χρονική περίοδο.

Πίτερμπορο – Φλίτγουντ: Εγραψα ήδη ότι η Πίτερμπορο θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς με την Ακρινγκτον (0-1). Δεν ήταν από τις καλές της εμφανίσεις, όμως είχε τις ευκαιρίες να σώσει τουλάχιστον το βαθμό (είχε και δύο δοκάρια μεταξύ άλλων).

Παρ’ όλα αυτά ένα… σκάλωμα το έχει φάει το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία. Η Φλίτγουντ είναι πολύ ύπουλη ομάδα και μπορεί στο Πόρτσμουθ να μην πήρε τίποτα το Σάββατο (έχασε 1-0), αλλά στην αμέσως προηγούμενη έξοδό της έριξε τεσσάρα στην Ντόνκαστερ (4-0). Στο 3.50 ήταν μέχρι χθες το διπλό και πλέον βρίσκεται στο 3.25.

Εκεί, στην απόδοση αυτή, χάνεται η όποια αξία.

Λιγκ 2

Φόρεστ Γκριν – Τρανμίρ: Η Φόρεστ Γκριν μετά την πρώτη ήττα της σεζόν (2-1 από τη Νορθάμπτον), άφησε δύο βαθμούς και απέναντι στην Τσέλτεναμ (1-1). Κόντρα σε δύο ομάδες από το δεύτερο μισό του πίνακα, φάνηκε ότι έχει χάσει αυτή την αύρα του ξεκινήματος, που ήταν πραγματικά καλή.

Στα 5 τελευταία της κέρδισε μόνο το ένα, ενώ στο γήπεδό της μπορεί να είναι αήττητη ως τώρα αλλά τα 6 από τα 7 ήταν ισοπαλίες! Απόψε υποδέχεται την Τρανμίρ, η οποία είναι 5 ματς αήττητη και εκτός έδρας έχασε μόνο από τη Σουίντον, στις 18 Αυγούστου. Σοβαρή σκέψη για το 3.30 του διπλού.

Ολνταμ – Τσέλτεναμ: Είπαμε παραπάνω για το Φόρεστ Γκρίν – Τσέλτεναμ, ότι η Φόρεστ Γκριν πέταξε ακόμα δύο βαθμούς.

Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, μπορούμε να πούμε ότι η Τσέλτεναμ έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από την έδρα της Φόρεστ Γκριν, πηγαίνοντας το παιχνίδι εκεί που ήθελε. ΟΚ, μιλάμε για μια ομάδα που έχει να νικήσει καιρό, αλλά και που τις μοναδικές νίκες της ως τώρα της έκανε εκτός έδρας (2-2-3). Η Ολνταμ έχει «στουμπώσει», ο κόσμος φωνάζει, πέντε χωρίς νίκη, δύο σερί ήττες.

Στο 4.33 το διπλό.

Στη σούμα, μιλήσαμε για Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4.00), Στόουκ (4.20), Μπλάκμπερν (3.60), Ντέρμπι (4.00), Ακρινγκτον (5.50), Φλίτγουντ (3.25), Τρανμίρ (3.30) και Τσέλτεναμ (4.33). Για να μην το κουράζω πιο πολύ απ’ όλα αυτά μ’ αρέσει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Τρανμίρ. Και θα πορευθώ μ’ αυτά. Για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ θα τα πούμε την Πέμπτη, αν προκύψει οτιδήποτε.

Υπενθυμίζω τα twitter μας: @makismindrinos, @betsellerscom και τα mail για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε/επισημάνετε: [email protected] και [email protected]

 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος