1960

Μάκης Μηνδρινός

Λίγο πριν από την… καταιγίδα

Χαιρετώ! Ηταν δύσκολο στοιχηματικά το Σ/K και τηρουμένων των αναλογιών νομίζω πως πήγαμε καλά. Δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα (και την Ιπσουιτς), μιλάω γενικά για το Betsellers. Να… φτύσω τον Κώστα, που από τη στιγμή που γύρισε τον διακόπτη βλέπει μόνο πάνω, Νιουκάστλ και Μπέτις έφεραν το κατιτίς και στον Βασίλη, θετικός είναι και ο Skot.

Προσωπικά επέλεξα να μείνω μόνο με την Ιπσουιτς.

Θα μου πεις, σε ολόκληρο τριήμερο μόνο ένα ματς βρήκες; Ε, ναι, θα υπάρξουν και Σ/Κ που θα μείνουμε με ένα ματς. Όπως θα υπάρξουν και άλλα που θα παίζουμε περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Πλέον, το στοίχημα είναι μία λέξη: selectivity. Εχουν περάσει προ πολλού οι εποχές των 4άδων, 5άδων, παρολί, γενικά του στοιχήματος από το… μπακάλικο: βάλε και λίγο over, βάλε και λίγο under, βάλε και κάνα σημείο, βάλε να παίξουμε!

Πάνε αυτά, παλιά στο Τέξας! Και πολλές φορές που «βλέπουμε» πολλά σημεία πρέπει να μπαίνουμε στη λογική να βρούμε αυτά που μας καλύπτουν περισσότερο.

Οσα πιο πολλά παίζουμε, τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες να χάσουμε. Ή, για να το πω διαφορετικά, όσα περισσότερα ματς παίζουμε τόσα περισσότερα θα πρέπει να πιάσουμε για να κερδίσουμε. Και όταν μιλάμε για Αγγλία, δεν είναι εύκολο να βγεις από πάνω όταν απλώνεις το παιχνίδι σου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Ιπσουιτς είχε και τύχη.

Στο 0-0 η Γουίγκαν είχε δοκάρι, το 1-0 έγινε κόντρα στη ροή και με αρκετά τυχερό τρόπο, ενώ στο τέλος έβγαλε 2-3 καλά ο γκολκίπερ της Ιπσουιτς. Όλα αυτά τα γράφω επειδή τα ματς από δω και πέρα είναι απανωτά και έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε πως έπαιξαν οι ομάδες.

Για το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τι να πεις… Η εικόνα και οι αριθμοί μίλησαν από μόνα τους.

Η Γιουνάιτεντ είναι στο -11 από την 4η θέση και στο -19 από την πρώτη μετά από 17 αγωνιστικές! Είναι μόλις στο +1 από τη νεοφώτιστη Γουλβς! Είχα ξεκινήσει να αναλύω την κατάσταση με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά οι εξελίξεις μας πρόλαβαν, ο Πορτογάλος αποτελεί παρελθόν.

Ηταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Παίκτες ξενερωμένοι, κόσμος ξενερωμένος, ο Μουρίνιο έδειχνε ανήμπορος να εμπνεύσει τους παίκτες του, έκανε μπαμ ότι έπαιζαν δίχως όρεξη.

Μονόδρομος ήταν η απομάκρυνσή του μπας και καταφέρει να σώσει τη σεζόν. Χρόνος υπάρχει, υλικό επίσης υπάρχει, μένει να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα υπάρξει υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι βλέπουμε. Είναι, όμως, πολύ φρέσκο όλο αυτό, οπότε πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι και πως.

Για τα μεσοβδόμαδα, μια γεύση σας έδωσα από την προηγούμενη εβδομάδα! Ψόφιο είναι, όπως ήταν κι εκείνο. Στην Αγγλία έχουμε τους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ, χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μίντλεσμπρο – Μπέρτον, Λέστερ – Σίτι, Αρσεναλ – Τότεναμ και Τσέλσι – Μπόρνμουθ είναι τα ζευγάρια.

Κατά τ’ άλλα, Μπλάκπουλ – Σόλιχαλ στο Κύπελλο, Χάλιφαξ – Μπόρεχαμ στη Νάσιοναλ Λιγκ και Αστον – Στόκπορτ στο Βορρά.

Το μόνο που μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω λίγο παραπάνω ήταν το Μπλάκπουλ – Σόλιχαλ. Στη λογική ότι η Σόλιχαλ είναι από τις καλές ομάδες της Νάσιοναλ Λιγκ, εξαιρετική εκτός έδρας (5-1-0 στα 6 τελευταία εκτός) και το διπλό φτάνει στο 7.00. Οποιος περάσει, μάλιστα, θα παίξει με την Αρσεναλ. Αυτό, προφανώς, δεν είναι «τυράκι» μόνο για τη μικρούλα Σόλιχαλ, αλλά και για την Μπλάκπουλ.

Το άφησα, θεωρώ ότι θα το κυνηγήσει δυνατά και η Μπλάκπουλ.

Οπότε στο μεσοβδόμαδο βάζουμε ένα No Bet και τα λέμε ξανά την Παρασκευή, όταν και μπαίνουμε στο εορταστικό πρόγραμμα. Είναι η… ηρεμία πριν από την καταιγίδα! Αγγλία κάθε 2-3 μέρες θα έχουμε, θα βαρεθείτε να διαβάζετε γι’ αυτές!

ΥΓ. Για την Ευρωλίγκα έγραψα κάποια πράγματα στην KingBet.

Εχω την αίσθηση ότι η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει στο μεγάλο ματς τη Φενέρ και ότι η Ζαλγκίρις θα κερδίσει εύκολα εκτός έδρας την Νταρουσάφακα.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος